Normalde regl agrısı bile çeken insan değilimdir olsa bile ağrı eşiğim kuvvetlidir benim bşr ker ble ağrı kesici almış biri değilim ama bu beter etti ya pozisyon bozuklugu ya fıtık ya bobrek bişeyler tetikliyor sanırım
Ayy yok nerdeee

bi kere kv.aramıstı açmayınca 20 kere aramaya devam etmişti nedeni de ışıklarınız kapalı nerdesinizmiş eşim de belki yatak odasında bişey yapıyoruz niye inatla arıyorsun dedi boyle kaldı ama ardından gene arıyıp yoklama çekmeye devam ettiler

Utandıkları yok gülüp geçiyor kadın anca ben utanıyorum

Geçenlerde bize lohusa yatak takımı getirmişti istemiyorum dediğim halde hem de... yatak odamda sergilemelik maymunmusum gibi o nedir yaa

Başka bir zaman hastane için de bebeğin üstüne bişey takmasınlar bir takı yastıgı alalım diye konusrken yanımızdaydı eşimle bakacagımızı soylemıstk ama ısrarla ben bakarım dedi. Eşim de yok biz kendi zevkimize gore bakıcaz demişti o da inatla ben alırım begenmezse4niz kullanmazsınız demişti. Dun gibi hatırlıyorum bu konusmayıgidip yaptırmıs ama aynı lohusa takımına uygun renk ve şekilde takım yapmıs kendince insanları inatla sokacak yatak odama !!! Her neyse eşim b egenmediğini söylemiş bu ne yaa demiş boğazını sıkmışlar gibi yastıgın

Bir bozulmuşlar zaten küstüler bi de üstüne inatla kendi yaptırdı biz alıcaz dememize ragmen alelacele ertesi günü gitmiş yaptırmaya.. Bi de bana diyor ki ayy sizin yastık alacagınızıı bilsem ben yaptırmazdım

Böyle bir şekil yani

kayınpederi de doldurup duruyor kendi yaptıgının farkında olunca dönüyor hemen de kayınpedere hatasını demiyor tabi kayınopeder de küs kalıyor bize dolup dolup.. Valla umursuyordum ama umursamıcam artık o da biraz gaza gelmek yerine düşünsün ya benim eşim hakikaten ortalığı karıstırıp kızıştıryor galiba diye bir düşünsün.. Böyle çok örnek var kv min yapıp edip sora ben bilmiyordum ben demedim sen dedin gibi tam delirtmelik allahtan Allahıns evdiği kuluyum da ortaya çıkıveriyor yeri gelince mesela pencere dogramalarımızın rengini kendisi beyaz istemiş ustayı arayıp değiştirtmiş rengini ustalar takmaya geldiğinde yanımdaydı usta keşke içi de kahverengi olsaydı dedi ben de ustaya ben de kahverengi istiyordum boyle hastane gibi bembeyaz oldu demiştim usta da biz de iki ayrı renk yerine kahverengi olsun demiştik ısrarla ama sizin boyle istediğinizi soylediler dedi. Kim dedi diye sordum kv.mi gösterip hanımefendi söyledi telefonda demişti.

ben de baktım napıcak dıye boyle kafasını havaya kaldırdı hiç muhabbeti duymamıs iki saatir orda durmuyormus gibi diğer odaya gitti
Valla çok işimiz var canım çooookkk