• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
hayırlı olsun canım.. çatalda tavsiyelerimi dinledin inşallah :KK48: aaa bak bu arada sen de griptin gerçi senin tarihine daha epey var ama dr herhangi bişey söyledi mi iyileşmen lazım yoksa ertelenir falan gibi??

Bu arada 1 hafta geçti ama hala iyileşemedim sadece ayaklandım. Boğaz ağrısı akıntı tıkanıklık öksürük hepsi hala tam gaz devam!

Ay doktorun bayram etmiştir şuzamanda doğal ürün bulmak zor,biz sanırım çiçek götürrz belki yanına çikolata ekleriz kız istemeye gider gibi:)

Ayyy ben de Doğumdan sonra hediye götürmek istiyorum doktoruma fikir oluyo bana da. Biz de rakı mı götürsek acaba :KK48: Alkolü sevdiğini biliyoruz rakıyı da eşimin ailesi kendi çekiyor Manisa'da doğal rakı yani :KK48:

Hee aktarda satılıyordur o zaman yas hali çünkü ben hurmaci ya hiç denk gelmedim canım İstanbul da, aktara bi sormam lazım bunu , domates gibi olanın zaten tadı tuzu yok bebis ler yalamak istemez onu :p
Bizim burda mevlanaın çevresi hac malzeme satışı çook. Özel sadece hurma çeşitleri satan dükkanlar var. Kolay bulduk o yüzden. Sende normal hurmayı çekirdeği çıkart yalat yeterli olur galiba.

cok sukur iyiyiz canim bende iki kizima yetemiyorum uyuyorlar sukur gazlarini cikarinca sorun yok 2 sate bir uyaniyorlar bazen ikisi bir uyaninca yetisemiyorum mama veriyor esim birine digerini emziriyorum . 40cc mama tuketiyor cok sukur 3.200 oldular teyzesi 9 kasimda asi ve olcumleri var .... ben evde once kendim cikiyorum baskule sonra kizi kucagima aliip benim kizin kilosunu ogreniyirum 3 gunde bir tartiyorum :)) artis oluyor kilolarinda bakalim 9 kasimda dogrumu ogrenecegiz .ama kizlarima bakamiyorum diye agliyorum surekli ikisi bir agladimi icim yaniyor susturamayinca :KK43: ne yapacagimi bilemiyorum gunduz tekim ..aksam esimle bakiyoruz allahim bebegi olanlara guc kuvet saglik versin insallah bool bool sut lu gunler olsun insallah ...
İki çocuk yine iyi idare ediyosun kuzum. Allah yardımcın olsun. Aylık oldunuz artık siz 40 CC normal bence. Maşallah prenseslere :nazar: abiler yardım etmiyor mu size:)) eviniz neşe dolmuştur şimdi.:KK36:

Kızlarrr selam.
Bugün randevunuz vardı 40+4 üz bugün. Cumaya gün aldık cuma sabah yatışımız olacak. Ateş ısrarla kanala girmiyor :KK43: sabahtan kahvaltını et gel yat suni vericem kanala girmesi için sancı cekmen lazım dedi doktorumuz. Suni ile kanala girer acılma olursa inşallah normal olacak, yine kanala girmezse duruma göre acil sezeryana alıcaz dedi. Bakalım sonumuz hayır olsun. Git gel yine 4 kasıma bagladık :/
Hayırlısı olsun hakkında canım inşallah suni sancı işe yarar normal doğurursun çünkü sen hep öyle istedin. Ateş paşa annesini üzmeden kolayca gelsin inşallah.

Hayırlısı olsun hakkında canım inşallah suni sancı işe yarar normal doğurursun çünkü sen hep öyle istedin. Ateş paşa annesini üzmeden kolayca gelsin inşallah.

Saol tatlım bakalım kısmetimizde ne varsa o olacak artık :) saglıkla gelsinde kendi seçsin yolunu

E Erenyigit canim bebeginin durumu nasil bugun birsey dedimi doktoru.antibiyotik duzeltir canim endiselenme.sana emzirmen icin verdilermi.yoksa saondayla mi besleniyor daha.
Canım internet çekmiyor yazamadim eve geldim bebeğim daha iyi çok şükür bir kere aldım kucağıma emzirmeye çalıştım ama henüz ememiyor akşam 11 de sut goturcem inşallah tekrar deniycem emzirmeyi :) benim de baş ağrım var ve ayaklarım çok şişti nedense.hepinize teşekkür ederim kızlar alıntılayamıyorum

E Erenyigit canim bebeginin durumu nasil bugun birsey dedimi doktoru.antibiyotik duzeltir canim endiselenme.sana emzirmen icin verdilermi.yoksa saondayla mi besleniyor daha.
Canım internet çekmiyor yazamadim eve geldim bebeğim daha iyi çok şükür bir kere aldım kucağıma emzirmeye çalıştım ama henüz ememiyor akşam 11 de sut goturcem inşallah tekrar deniycem emzirmeyi :) benim de baş ağrım var ve ayaklarım çok şişti nedense.hepinize teşekkür ederim kızlar alıntılayamıyorum

Ayyy ben de Doğumdan sonra hediye götürmek istiyorum doktoruma fikir oluyo bana da. Biz de rakı mı götürsek acaba :KK48: Alkolü sevdiğini biliyoruz rakıyı da eşimin ailesi kendi çekiyor Manisa'da doğal rakı yani :KK48:
Aaaa bende manisalıyım :) manisa rakısı güseldir hele seviyosa alkolü valla doğumu bedava bile yaptırır :) :) :halay:

Sende mi doğum hikayesi yazdın kız:KK200:
Daha dün Eylül Ekim doğum hikayeleri okuyordun:KK48: mis kokulu kuzuna kavuştun sonunda 1 Kasım hayırlı uğurlu olsun ama yalnız değildin pdr55 arkadaş oldu sana:KK19: doğumunun kolay geçmesine sevindim. Kv ve anne operasyonu da güzel olmuş. :super: bundan sonra mis kokulu gazsız bol uykulu günler gelsin inşallah. Belki oğlun gece uykusuna alıştırır seni:KK48: hayırlı ömürlü olsun bahtı açık olsun yusuf kerem paşamızın:KK46::nazar:

Onu da yazamadım yaw :KK48: yazmaya devam ediyordum o sıra çıkmak zorunda kaldıydım o da kayıtlı kalmış daha devam edecektim :kahve:
:KK53: kv annem bugün yine geldiler biraz delirttiler yarın evi düşünmek istemiyorum :KK11:
Dün gece full uykusuzdu. emme çalışmaları yapıyoruz ama sütümüz gelmedi artmadı daha doğrusu mama yiyoruz.
Sağlıkla büyüsünler yavrular.. Şuan okuyup dönemediğim bi sürü mesaj var 2 gecedir uykusuz ve ağrı eşliğinde girmeye çalışıyorum because of you because of you kuzum aklımdasın sağlıkla stressiz kavuşursun inşallah
Doğuran olan arkadaşlar varsa kaçırdığım gözünüz aydın :KK200:

Sağolun kızlar inşallah geçer sünnet olunca. Çok ağlıyor kuzucum. Anestezi yüzünden çocuk cerrahı 1 yaşına kadar önermemişti eşimde vazgeçmiştir ama üroloji doktoru anestezi vermem buna 1 iğne ile lokal uyuştururuz haberi bile olmaz dedi. Sadece ilk çiş yakacak sonrası rahat dedi. Bandaj bile yapmıcakmış. Dolayısıyla mecbur eşim de kabul etti.Yeni doğan sünneti düşünen arkadaşlar sünneti bizim özel sigorta karşılamıyormuş malesef. Ssk ile 500 lira ödicez. Sağlık güvencesiz 750 liraymış bilginize.
Gecms olsun canım sünnetiniz de hayırlı olsun :)

Bende senin bildigin gibi biliodum cnm oyle okudum bi iki yerde. Kaka yapiosa anne sutu yariyor die yaziodu sanki. Yanlis mi biliyoruz ki
Cnm dün hiç yapmadı bnmki.gece çok emzirdim sabah hemen yapms sanki yapması daha iyi gibi geldi bana.yapmayınca korktm.bi de bugun Bnyo yaptm sargiyi çıkardim pansuman fln hc bsy yapılmicak dimi

Çok yeme bence canım 1-2 taneden fazla çünkü zaten turşu asidik yapıda emzirirken süte mutlaka etkisi olur ama nefsini körlemek için 1-2 tane olabilir tabi hergün değil ..yani ben olsam öyle yapardım çünkü biliyorsun hamilelikte aşerme gibi emzirirken de Can'ının istediği şeyi tatman lazım diyorlar
Ah bu doğru işte cnaım. Kızımda bir gün emzirirken canım nescafe istemişti. O gün içemedim. Akşama doğru ağrıdan eğilemez, çocuğu emziremez hale gelmiştim. Sonra annemle düşüne düşüne bulmuştuk canımın ne istediğini. Kahveyi içince birkaç saat sonra normale dönmüştüm. Kızımı sütten kesene kadar böyle birkaç vukuat daha yaşadım.

Kızlar sizi uzaktan takipteyim. .. eğer bebeğimin kalbi durmasaydi ben de sizler gibi Kasım annesi olacaktım ama nasip değilmiş ...kızlar hamilelerin duası kabul olurmus bana dua edin lütfen bu ay ben de hamilelik haberini aliyim.Sağlıkla gelsin bebekleriniz insallah:dua::KK200:
Tatlimm cok uzuldum Allah yardimcin olsun insallah yine olur bebegin herseyde bir hayir var uzulme lutfen sana dua edelim hepimiz mutlu haberlerini yaz burdan insallah

Back
X