- 10 Nisan 2009
- 9.016
- 10.950
- 448
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #62.281
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Artık gunduz yatağında değil yanımda salonda yatıyor hep gözümün önünde:) inşallah sen de sağ salim kavusacaksin senin gibi tatli oğlunaİvit Ayşem inşallah ben de tadıcam bu eşsiz dedikleri duyguyu. . Senin uyurken gidip gidip oğluma bakıyorum cümlen çok duygulandırmıştı beni inşallah ben de yaşarım bunları yarın. .
Ya doktorumda ilk defa duyuyorum ama bebekten gelemez dedi suyun içinde rahimin içinde duyulamaz dedi.açılma olsa ben 35.haftada doğurmam lazımdı bayadır oluyo bende.bahsettiğimiz ses aynı ses ve çok enteresan...Olumsuz dusunmek istemiyorum cokta ustelemedim acikcasi ama sasiridim tv de acikti sesi yuksekti ona ragmen duyunca.acilmami oluyo acaba ole yorumlayasim var:)
Yok cnm daha haber,tabi bende kaçırmadıysamBegumBB dogumdan sonra haber verdimi kizlar ben kacirdimmi yoksa.
Yat Can'ım bol bol yat dinlen başka türlü olmuyor. Ben başlarda da böyle olmuştum bi dünya serum yemiştim yine zar zor geçmişti. Bünye de hassas iyileşemiyoruz bir türlüAy deme yatam mevsim geçişi bi de her yer mikrop iyileşemiyoruz bi türlü. . Hele ben tam doğum öncesi hasta oldum resmen çıldırıciiimm :/

Ooo güzel olmaz mı hiç çok severim ben de. Eşime kızıyorum hatta ben içmiyorum sen de içmeyeceksin falan diyeAaaa bende manisalıyım :) manisa rakısı güseldir hele seviyosa alkolü valla doğumu bedava bile yaptırır :) :)![]()

Ortak yonumuz bebislerimizin hareketli olmasi sanirim:) neyse insallah onemli birsey degildirYa doktorumda ilk defa duyuyorum ama bebekten gelemez dedi suyun içinde rahimin içinde duyulamaz dedi.açılma olsa ben 35.haftada doğurmam lazımdı bayadır oluyo bende.bahsettiğimiz ses aynı ses ve çok enteresan...
Yok cnm pansuman fln yok. Benim bi bant cikinca bant kismi derimi kizartmis orasi acidi onada krem surdum gecti dikise bisey surmedimCnm dün hiç yapmadı bnmki.gece çok emzirdim sabah hemen yapms sanki yapması daha iyi gibi geldi bana.yapmayınca korktm.bi de bugun Bnyo yaptm sargiyi çıkardim pansuman fln hc bsy yapılmicak dimi
Heehe valla manisa rakısına istemediğin kadar rapor verilir :)Ooo güzel olmaz mı hiç çok severim ben de. Eşime kızıyorum hatta ben içmiyorum sen de içmeyeceksin falan diyealkolü de seviyo gibi Facebooktan gördüğüm ve bizim kafa yapımızda olduğunu bildiğimden dolayı. Bedava yapmasın ama geçerli raporlar versin bol bol Doğum sonrası
![]()
valla google da aratma yaptım ,bu durumu hamilelikte yaşayanlar var ama doğumdan sora herhangi bir sorun çıkmamış.inşAllah bizimde çıkmıcakOrtak yonumuz bebislerimizin hareketli olmasi sanirim:) neyse insallah onemli birsey degildir

Canim allah bir sesle oglunu saglikla kucagina nasip etsin insallah sansi bahti acik olsun pasacanin :))Ayy inşallah Aydedem. . Yarın akşam ana haber bültenlerini takip edin bakalım antepten haber var mı :) ) )
Dr 4buçuk gibi dedi ama bence 5buçuğu kesin bulur canım. . Dua et bana oğlumun adaşının annesi :) ) ay ne uzun bi tanımlama oldu kız :) ) )
Sana da sıra geldı demek canım rabbım kolay dogum nasıp etsın saglikla al kucagına bebişini inşallahDr 4buçuk gibi dedi ama bence 5buçuğu kesin bulur canım. . Dua et bana oğlumun adaşının annesi :) ) ay ne uzun bi tanımlama oldu kız :) ) )