- 30 Temmuz 2012
- 1.962
- 2.144
- 133
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #62.581
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Açılmaya baktı bu bebeğin de gelmeye niyeti yok günü geçebilir dedi..kilosu da 3100 dedi o kadar canım başka birşey demedi.sen gittin miGittinmi kuzum hepsi bumu yanı
Benim sancı hiç çıkmadı sonucum için iyi dedi doktorum .nst de sancının düzenli olup olmadığına birde kalp atışına bakıyorlar.bu haftalarda nst de kac cıkması gerekiyor cnm ?
Bu gün buralar çok ıssız taze anneler bebeleriyle uğraşıyor büyük çoğunluk doktor kontrolü ve Doğum zamanın da bizim gibi sona kalanlar da böyle eli boş bekliyorlar işte... dönün artık canlandırın topiği geçmiyor böyle zaman daha doğumuma 15 gün var
Canım arkadaşlarım kusura bakmayın kendime yeni yeni geliyorum.Bebek doğum kanalında olduğu için zor bir Sezeryan geçirdim anca toparladım kendimi.Şükürler olsun Rabbim e oğlum da ben de iyiyiz.
Maşallah hanım kıza sağlığı sıhhati yerinde olsunda varsın geç gelsin annesi, benim randevu da 3 buçuk da canım daha var yanı ama bugün bende bi acayip ım karnım taş gibi kaskatı adet sancıları giriyor arada az önce doğum yapmış komsumla gorustum karnın aşağıya dusmus dedi hiç farkında değilimAçılmaya baktı bu bebeğin de gelmeye niyeti yok günü geçebilir dedi..kilosu da 3100 dedi o kadar canım başka birşey demedi.sen gittin mi
Açılmaya baktı bu bebeğin de gelmeye niyeti yok günü geçebilir dedi..kilosu da 3100 dedi o kadar canım başka birşey demedi.sen gittin mi
Amin canim ne dimek ayni yollardan geciyoruz hep canim elbette destek olcaz burbirimizeİnsallahh haklisin valla bakalim neler bekliyo bizi Allahim herkesinde bizlerinde gönlüne göre versin inşçok tşk ederim ilgin için
İnşallah canım benim ama kızım geç olmuştu ve kakasını yapmıştı midesi yıkandı kaç defa.Ondan biraz endişe ediyorum biraz erken doğsun istiyorum hayırlısı tabi..az kalmış canım seninde ama tabi 1,2 haftayı da bulabiliyor bu şekilde..haberdar et canımMaşallah hanım kıza sağlığı sıhhati yerinde olsunda varsın geç gelsin annesi, benim randevu da 3 buçuk da canım daha var yanı ama bugün bende bi acayip ım karnım taş gibi kaskatı adet sancıları giriyor arada az önce doğum yapmış komsumla gorustum karnın aşağıya dusmus dedi hiç farkında değilim

Ederim tabisiİnşallah canım benim ama kızım geç olmuştu ve kakasını yapmıştı midesi yıkandı kaç defa.Ondan biraz endişe ediyorum biraz erken doğsun istiyorum hayırlısı tabi..az kalmış canım seninde ama tabi 1,2 haftayı da bulabiliyor bu şekilde..haberdar et canım![]()
Aynen canım bizimki pozisyon almış ama kanala girmemiş seninki biraz daha önde bize göre..açılma için hurma zeytinyağına başladın mı canım ya da egzersiz yapıyor musun..artık her gittiğimde açılmaya bakıyor ben stres yapıyorum biraz..Bana da salı günü doktorum Öyle dedi cnm.Ne açılma Ne sancı hiçbişey Yok.suyumz da gayet normal.Doğum kanalına da girmiş Aslında ama Ne zaman gelcek Allah bilir.normal Doğum olsun inşallah da 41.haftada da geleblr :) yeterki gelsin :)
İnşallah canım benim..başlamadım eşime söyledim alsın başlayacağım birde zemzem bulsaydım iyi olurdu sancı başlarken birde bebeğe tattırmak için..Ederim tabisiinş senin kız 39 da gelir ya hurma yemeye basladinmi
Evet canım başla bende 38. Haftaya adım atar atmaz başlıyorum inş, zemzem hakikaten nerden bulucsz ki onu bende dusundumİnşallah canım benim..başlamadım eşime söyledim alsın başlayacağım birde zemzem bulsaydım iyi olurdu sancı başlarken birde bebeğe tattırmak için..
Canım gögüslerine sıcak su torbası koy press yap sıksık.Selam kızlar . . . Evimize geldik dün. Doğumda kanım düştüğü için 2 ünite kan aldım o yüzden 1 gece fazladan kaldık hastanede.biraz dikiş sızım biraz da kasık ağrım var. Emme ile uğraşıyoruz. Doktor tamamen yorgun düşene kadar emsin ondan sonra mama ver dedi. Sütüm var ama göğüslerin çok sert hatta taş gibi. Tam alamadı aşağı. Şimdi elektrikli pompa alıcam arkadaşımdan o çabuk söküyor sütü. Sertlikten tam kavrayamıyor ucunu kavrayınca da hemen yoruluyor . Mama veriyorum emzirirken sonra. Göğüs uçlarında yara olmaya başladı. İlaç sürüyorum ama pek fayda etmiyor . Haberler böyle. Ben 2. Tura dönüyorum bu işleri. Doğum sonrası bunlarla uğraşmaya başlıyor insan hemen. Doğuranların gözü aydın doğuracakların allah yardımcısı olsun . Fırsat bulursam doğumumu da yazıcam . Normal doğumdan korkanlara cesaret gelsin . .
Olsa çok iyi olur internette alan satılıyor mu acaba birde sancı duaları var Canım ben bir kağıda yazdım götürücem gerçekten iyi geliyorEvet canım başla bende 38. Haftaya adım atar atmaz başlıyorum inş, zemzem hakikaten nerden bulucsz ki onu bende dusundum
Canım yeni bebek zordur,düzene oturana kadar insan başka hiçbişey ile ilgilenemez.siz iyi olunda hepimiz doğumlardan kendimize gelince yine burda buluşurz herzaman