2016 kasım erkek anneleriiiii

Selam bayanlar ben daha yolun başındayız nasipse nasıl geçti dokuz ay ne zaman sabırsızlıkla basliyor

hımmm anladım canm ben koydum ama bakalım kasıkta alırım ozamn.bıberon cam aldım aventın ?

Selam bayanlar ben daha yolun başındayız nasipse nasıl geçti dokuz ay ne zaman sabırsızlıkla basliyor
mınnakkk bebekın annesı merhabaa:) ılk bebegın mı canm? wala 30 haftaya kadr guzeldı de sonra braz cozuttu bzm sıpaa artık dogsun dyrumm

Hic biberon almadim. Umarim gerek de kalmaz. Gerek olursa aliriz diye dusunuyorum.
ınsallah ınan benm bı arkadsım wr ne emzık ne bıberon agzında bebegının 1 kere grmedım hc olmadı cocugun oyle brseyı 1 yasındayken sakır sakır knusuyordu . bende ıstemyrum ama ne olur ne olmaz dıye 1 tane bıberon aldım sadece . 1 tane de emzık . hepsı bu . pısık kremı sudocrem aldım onu twsıye ettı dktrum

mınnakkk bebekın annesı merhabaa:) ılk bebegın mı canm? wala 30 haftaya kadr guzeldı de sonra braz cozuttu bzm sıpaa artık dogsun dyrumm

Ay çok teşekkürler merhaba evet ilk bebeğim. Heycanliyim çok. Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah

Pisik kremi de almadim ben ☺ senin krem aklimda bulunsun. Doktorum da hic bir sey demedi bana.

Ay çok teşekkürler merhaba evet ilk bebeğim. Heycanliyim çok. Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
hepımız saglıkla kucagımıza alalım canm bnm . ama sana tawsıyem lutfen sabah kahwaltılarını cok cok cok ıyı yap. haslanmıs yumurtayı hergun ye cewız ye bır avuc mumkunse hergun. sut ıc. bunları yap . oglen aksam yemegını yemesen bıle olur ınan yanı. sabah kahwaltısı su etapta bebek ıcın cok onemlı soylımm

Selam canim.. bence hamileligin en guzel gunleri ilk zmaanlar her sey heyecanli. Sonlarda artik zaman gecmiyor ☺☺

Ah vlla hepimiz alalım kucagimiza oynayalim ziplatalim inşallah ben şimdiden yandım başladım sabırsızlıga

Ay gerçekten mi sütü sıcak soğuk fark eder mi ki ben şuan o kadar dikkat etmiyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…