yok canm tam tersı buyuk oldunda herseyı alıyor senden artık brysellesmıs oluyor kucukken oyle dııl daha farklı ozamn tek kalbı wardı teyzesııııııııı:)))Aa bende tam tersini dusunurdum bebek büyük olması daha iyi gibi
carsamaba 5 ekımde wr. allttan muayene eder mı kı_??Kontrole ne zaman gideceksin canim
yok canm tam tersı buyuk oldunda herseyı alıyor senden artık brysellesmıs oluyor kucukken oyle dııl daha farklı ozamn tek kalbı wardı teyzesııııııııı:)))
O da iyimis. ☺☺ bende bazen geceleri hareketini hissetmiyorum. Ben kurcaliyorum. Esim rahat birak cocugu uyusun. Yarin doguncada uyutmaya calisirsin uyumaz gorursun gununu diyor ☺☺bıde esım gecelerı kudurtuyo ıcımde sewıyo sewıyo o da sımarıyooo baslıyo tekmelere bana dıyo al kudurttum sımdı uyut :)))
senın benden buyuk ben 3. sıraya dustum dogumdaaa :) dogurunca buraya grmeyı unutmayın hea:))))Hosbuldum Teşekkürler. Merak etme canim yalniz degilsin o konuda
Cinar aydin olacak insallah bizimki ☺Anladım ay Allah korusun hepimizi bebislerimizi
Bir daha yasatmasin isim düşündünüz mü
dusunduk canm uygar batın olucak allah ıızn werırse sız?Anladım ay Allah korusun hepimizi bebislerimizi
Bir daha yasatmasin isim düşündünüz mü
Cinar aydin olacak insallah bizimki ☺
Beni yapmadi. Benim oglan ters donmedi belki ondandir. Bi de sezeryan olacaklari yapmiyorlarmis. Bizimki de buyuk ihtimal sezeryan olacak. Bende cumartsi gidecegim insallahsenın benden buyuk ben 3. sıraya dustum dogumdaaa :) dogurunca buraya grmeyı unutmayın hea:))))
ahahhaa o da ıyımıs. ama ınsan cok da tekme atmayınca merk edıyor. benımde kurcukladım olmusturrr yanı:))))O da iyimis. ☺☺ bende bazen geceleri hareketini hissetmiyorum. Ben kurcaliyorum. Esim rahat birak cocugu uyusun. Yarin doguncada uyutmaya calisirsin uyumaz gorursun gununu diyor ☺☺
Tesekkur ederiz teyzesii ☺ kofte dudakli bir oglum olacak. Dudaklari kocaman ☺Ay çok güzel işime secmiaainiz maşallah çok beğendim
dusunduk canm uygar batın olucak allah ıızn werırse sız?
ama canm sezeryan olucaksa senın 1,2 haftan kaldı 38 yada 39 da alıyolarrBeni yapmadi. Benim oglan ters donmedi belki ondandir. Bi de sezeryan olacaklari yapmiyorlarmis. Bizimki de buyuk ihtimal sezeryan olacak. Bende cumartsi gidecegim insallah
Ayy evet yaa dogum yapınca buraya gelip sohbet edelim yine. Takip ettigim bi kac arkadas vardi. Onlarda dogum yapti girmez oldular. Sakın haasenın benden buyuk ben 3. sıraya dustum dogumdaaa :) dogurunca buraya grmeyı unutmayın hea:))))
Cumartesi gun aliriz insallah. Benim bobrek sıkıntili ya bi de. Bakalim nasil olacak ☺ama canm sezeryan olucaksa senın 1,2 haftan kaldı 38 yada 39 da alıyolarr
Ters donmus mu sizin bebisler ya ☺ama canm sezeryan olucaksa senın 1,2 haftan kaldı 38 yada 39 da alıyolarr
kesınlıkle canmmm ayyyyy ne gzel olur ama bıse dıyım mı bzm dertler ozamn da btmez neden gazı wr neden aglıyor merk etme brrbmıze ıhtyacmz olcak bnceeAyy evet yaa dogum yapınca buraya gelip sohbet edelim yine. Takip ettigim bi kac arkadas vardi. Onlarda dogum yapti girmez oldular. Sakın haabebekleri görüp unutmayalim burayi
Kesinlikleeee ☺☺☺kesınlıkle canmmm ayyyyy ne gzel olur ama bıse dıyım mı bzm dertler ozamn da btmez neden gazı wr neden aglıyor merk etme brrbmıze ıhtyacmz olcak bncee
Ben hic bilmiyorum en son 30 haftalikken girdim ultrasona bu hafta kontrolüm var o zaman belli olur dönüp donmedigiTers donmus mu sizin bebisler ya ☺
sana gun wermelerı gerek canm 39 da en gec alırlar . almaları lazım yanı . benım suan ters ama uzun zamndan berı ters benım tee 27 haftalıkkken bıle asagıdaydı kafası bakalım son dakıka golu atmassa ıyı olurTers donmus mu sizin bebisler ya ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?