2016 kasım erkek anneleriiiii

yok canm tam tersı buyuk oldunda herseyı alıyor senden artık brysellesmıs oluyor kucukken oyle dııl daha farklı ozamn tek kalbı wardı teyzesııııııııı:)))

Anladım ay Allah korusun hepimizi bebislerimizi

Bir daha yasatmasin isim düşündünüz mü

bıde esım gecelerı kudurtuyo ıcımde sewıyo sewıyo o da sımarıyooo baslıyo tekmelere bana dıyo al kudurttum sımdı uyut :)))
O da iyimis. ☺☺ bende bazen geceleri hareketini hissetmiyorum. Ben kurcaliyorum. Esim rahat birak cocugu uyusun. Yarin doguncada uyutmaya calisirsin uyumaz gorursun gununu diyor ☺☺

senın benden buyuk ben 3. sıraya dustum dogumdaaa :) dogurunca buraya grmeyı unutmayın hea:))))
Beni yapmadi. Benim oglan ters donmedi belki ondandir. Bi de sezeryan olacaklari yapmiyorlarmis. Bizimki de buyuk ihtimal sezeryan olacak. Bende cumartsi gidecegim insallah

O da iyimis. ☺☺ bende bazen geceleri hareketini hissetmiyorum. Ben kurcaliyorum. Esim rahat birak cocugu uyusun. Yarin doguncada uyutmaya calisirsin uyumaz gorursun gununu diyor ☺☺
ahahhaa o da ıyımıs. ama ınsan cok da tekme atmayınca merk edıyor. benımde kurcukladım olmusturrr yanı:))))

senın benden buyuk ben 3. sıraya dustum dogumdaaa :) dogurunca buraya grmeyı unutmayın hea:))))
Ayy evet yaa dogum yapınca buraya gelip sohbet edelim yine. Takip ettigim bi kac arkadas vardi. Onlarda dogum yapti girmez oldular. Sakın haa bebekleri görüp unutmayalim burayi

Ayy evet yaa dogum yapınca buraya gelip sohbet edelim yine. Takip ettigim bi kac arkadas vardi. Onlarda dogum yapti girmez oldular. Sakın haa bebekleri görüp unutmayalim burayi
kesınlıkle canmmm ayyyyy ne gzel olur ama bıse dıyım mı bzm dertler ozamn da btmez neden gazı wr neden aglıyor merk etme brrbmıze ıhtyacmz olcak bncee

Ters donmus mu sizin bebisler ya ☺
sana gun wermelerı gerek canm 39 da en gec alırlar . almaları lazım yanı . benım suan ters ama uzun zamndan berı ters benım tee 27 haftalıkkken bıle asagıdaydı kafası bakalım son dakıka golu atmassa ıyı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…