2016 kasım erkek anneleriiiii

Şimdilik yok inşallah olmaz sizin oldu mu herkeste oluyor mu
bende hıc olmadı :) hatta tawuktan zehrlendım dusun yanı bıde dusuk rıskım wrdı kanamm wardı. o sekılde tawuktan zehrlenmıstım . kustum kaynanmlar bulantıların basladı falan dıye ıddıa etmıstı ee ben anlamaz mıyım ne bulantısı hyr ben zehrlendım dedım kı zaten oyle oldu anlasıldı sonradan. 2 gun cıkardım delı gbı sonra bttı brdaha da hc mı hıc olmadı. yanı zehrlemıslıgım bıle wr oglusumu :)))

Hayırlı aksamlar arkadaslar valla bende bi an once dogsun diye bakiyorum. Benim ikinci ama hepimiz sabırsızlıkla küçük yigit i bekliyoruz. Sanki zaman durdu günler gecmiyo gibi ben artik gün saymayi bırakıp saatleri saymaya basladim

Cok sukur canim bende olmadi mide bulantisi. Ilk 28 hafta hic sorun yasamadik. Seydanin ki gibi bizim sipa da sonradan kendini gosterenlerden ☺☺☺
ayyyy sorma ya 30 hafta dedık cock astı kendını dun gece sag kaburgama bı wurdu yerımden sıcradım esım napıyon sen ya dıyooo dedım ogluna soleeee :))) can acıtmalara tam gaz dewammm

Ay çok geçmiş olsun çok zor birşey

hosgeldın canm aynı ben aynıı.. demek kı tek delıren ben degılım yasasınn

Hayirli aksamlar canim ☺ saglikla alirsin insallah kuzzucugunu.

ayyyy sorma ya 30 hafta dedık cock astı kendını dun gece sag kaburgama bı wurdu yerımden sıcradım esım napıyon sen ya dıyooo dedım ogluna soleeee :))) can acıtmalara tam gaz dewammm
Ayni bennn ☺☺☺ benimkide aynisini yapiyor bi vuriyor ziplatiyor beni her bagirisimda esim korkuyor ne oluyor diye ☺☺ babamizi korkutmayi cok seviyoruz

Ayni bennn ☺☺☺ benimkide aynisini yapiyor bi vuriyor ziplatiyor beni her bagirisimda esim korkuyor ne oluyor diye ☺☺ babamizi korkutmayi cok seviyoruz
bıde esım gecelerı kudurtuyo ıcımde sewıyo sewıyo o da sımarıyooo baslıyo tekmelere bana dıyo al kudurttum sımdı uyut :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…