Daha yolun basindasin ☺☺☺ nasil geciyor peki hamilelik? Mide bulantin insallah yoktur.
Bende seyda ☺☺☺memnun oldum canm bnm :))
soguk ıcme gaz yapar nrmal sıcaklıkta olması yeterlı. dıkkat et suan onun beynı sınır sıstemı gelısıcek cnkuAy gerçekten mi sütü sıcak soğuk fark eder mi ki ben şuan o kadar dikkat etmiyordum
Cok sukur canim bende olmadi mide bulantisi. Ilk 28 hafta hic sorun yasamadik. Seydanin ki gibi bizim sipa da sonradan kendini gosterenlerden ☺☺☺Şimdilik yok inşallah olmaz sizin oldu mu herkeste oluyor mu
bende hıc olmadı :) hatta tawuktan zehrlendım dusun yanı bıde dusuk rıskım wrdı kanamm wardı. o sekılde tawuktan zehrlenmıstım . kustum kaynanmlar bulantıların basladı falan dıye ıddıa etmıstı ee ben anlamaz mıyım ne bulantısı hyr ben zehrlendım dedım kı zaten oyle oldu anlasıldı sonradan. 2 gun cıkardım delı gbı sonra bttı brdaha da hc mı hıc olmadı. yanı zehrlemıslıgım bıle wr oglusumu :)))Şimdilik yok inşallah olmaz sizin oldu mu herkeste oluyor mu
soguk ıcme gaz yapar nrmal sıcaklıkta olması yeterlı. dıkkat et suan onun beynı sınır sıstemı gelısıcek cnku
Cok sukur canim bende olmadi mide bulantisi. Ilk 28 hafta hic sorun yasamadik. Seydanin ki gibi bizim sipa da sonradan kendini gosterenlerden ☺☺☺
ayyyy sorma ya 30 hafta dedık cock astı kendını dun gece sag kaburgama bı wurdu yerımden sıcradım esım napıyon sen ya dıyooo dedım ogluna soleeee :))) can acıtmalara tam gaz dewammmCok sukur canim bende olmadi mide bulantisi. Ilk 28 hafta hic sorun yasamadik. Seydanin ki gibi bizim sipa da sonradan kendini gosterenlerden ☺☺☺
bende hıc olmadı :) hatta tawuktan zehrlendım dusun yanı bıde dusuk rıskım wrdı kanamm wardı. o sekılde tawuktan zehrlenmıstım . kustum kaynanmlar bulantıların basladı falan dıye ıddıa etmıstı ee ben anlamaz mıyım ne bulantısı hyr ben zehrlendım dedım kı zaten oyle oldu anlasıldı sonradan. 2 gun cıkardım delı gbı sonra bttı brdaha da hc mı hıc olmadı. yanı zehrlemıslıgım bıle wr oglusumu :)))
hosgeldın canm aynı ben aynıı.. demek kı tek delıren ben degılım yasasınnHayırlı aksamlar arkadaslar valla bende bi an once dogsun diye bakiyorum. Benim ikinci ama hepimiz sabırsızlıkla küçük yigit i bekliyoruz. Sanki zaman durdu günler gecmiyo gibi ben artik gün saymayi bırakıp saatleri saymaya basladim
Hayirli aksamlar canim ☺ saglikla alirsin insallah kuzzucugunu.Hayırlı aksamlar arkadaslar valla bende bi an once dogsun diye bakiyorum. Benim ikinci ama hepimiz sabırsızlıkla küçük yigit i bekliyoruz. Sanki zaman durdu günler gecmiyo gibi ben artik gün saymayi bırakıp saatleri saymaya basladim
sorma. bebek buyuk olsaydı cok sıkntı yasardık demıstı doktr. allah tan kucuktu de etkılemedıAy çok geçmiş olsun çok zor birşey
Ayni bennn ☺☺☺ benimkide aynisini yapiyor bi vuriyor ziplatiyor beni her bagirisimda esim korkuyor ne oluyor diye ☺☺ babamizi korkutmayi cok seviyoruzayyyy sorma ya 30 hafta dedık cock astı kendını dun gece sag kaburgama bı wurdu yerımden sıcradım esım napıyon sen ya dıyooo dedım ogluna soleeee :))) can acıtmalara tam gaz dewammm
Gecmis olsun canim insallah yasamazsin bir daha.sorma. bebek buyuk olsaydı cok sıkntı yasardık demıstı doktr. allah tan kucuktu de etkılemedı
Hosbuldum Teşekkürler. Merak etme canim yalniz degilsin o konudahosgeldın canm aynı ben aynıı.. demek kı tek delıren ben degılım yasasınn
sorma. bebek buyuk olsaydı cok sıkntı yasardık demıstı doktr. allah tan kucuktu de etkılemedı
Kontrole ne zaman gideceksin canimsorma. bebek buyuk olsaydı cok sıkntı yasardık demıstı doktr. allah tan kucuktu de etkılemedı
bıde esım gecelerı kudurtuyo ıcımde sewıyo sewıyo o da sımarıyooo baslıyo tekmelere bana dıyo al kudurttum sımdı uyut :)))Ayni bennn ☺☺☺ benimkide aynisini yapiyor bi vuriyor ziplatiyor beni her bagirisimda esim korkuyor ne oluyor diye ☺☺ babamizi korkutmayi cok seviyoruz
Insallah hepimiz sag salim kucaklariz evlatlarimiziHayirli aksamlar canim ☺ saglikla alirsin insallah kuzzucugunu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?