ben kendi doktoruma hala kizginim, kasikta agri var deyince hemen hastaneye git yat, erken dogum olabilir diye muayene bile etmeden beni bashindan atti. annem dinlen gecher deyince, dinlendim. ara ara yine yokluyor ama agritamam gelınce hemn haber werırırm . dogum seklını soyler heralde bu hafta 35 hafta btyor carsamba gunu
bu kılolar nasıl gdıcek hc br fkrım yoookkkkko zaman bilemedim :) ben deneye deneye sutu buldum. normalde soda, karpuz da yardim ediyor bana.
bu arada ben de 20 kg aldim, chatlaklarim var, bide puppp diye alerji turunden bisheyler chikti
bnımde sol kasıkya agrı oluyor bu aralar ıyıce agrlastım artık hc brsey yapasım yok dogsun artık wala yaaaaben kendi doktoruma hala kizginim, kasikta agri var deyince hemen hastaneye git yat, erken dogum olabilir diye muayene bile etmeden beni bashindan atti. annem dinlen gecher deyince, dinlendim. ara ara yine yokluyor ama agri
artik bebek peshinde koshucaz derken vericez :)bu kılolar nasıl gdıcek hc br fkrım yoookkkkk
ama senın bebek kılo almıs benım bebek zayf benm yedım hersey bna gdıyorrrrrrrr cıldırıcaaammmm 20 kılo aldım cocuk cıktı 1900artik bebek peshinde koshucaz derken vericez :)
evet ben de, benim oglan da normalden biraz daha kilolu, karnim iyice agirlashiyor
ama senın bebek kılo almıs benım bebek zayf benm yedım hersey bna gdıyorrrrrrrr cıldırıcaaammmm 20 kılo aldım cocuk cıktı 1900
oyyyyyyyyy masallahhh ona yerım totosunuuu onunnnnnnnnnbenimki gechen hafta 2002 idi, bu hafta biraz daha almishtir :)
oyyyyyyyyy masallahhh ona yerım totosunuuu onunnnnnnnnn
Canim merhaba maden suyu iç sakız ciyne geçiriyo ben öyle yapiyorumbenım sutle gecmıyor canm ya . napcaz boyle bılmıyrum
Yapcam birşeyler artikkkkk yaaa olmuyor boyleCanim merhaba maden suyu iç sakız ciyne geçiriyo ben öyle yapiyorum
Kısmet bakalım 42 haftayı doldurur diyorlar ama inşallah öyle brsey olmazay bi gelse de kavushsak :)) siz bizden 16 gun buyuksunz, daha chabuk kavushursun :)
ıyı aksamlar canm ama bızde daha saat 14:21Iyi aksamlar ☺ nasilsin canim. Miden rahatladi mi?
☺☺☺☺ saat hic aklima gelmedi. Evet ilk ben kavucak gibi gorunuyorum. Valla surekli uzaniyorum. Ayakta duramiyorum. Cok sükur bugunumuze ☺ıyı aksamlar canm ama bızde daha saat 14:21sızeee ıyı aksamlarrrr :) mıdem ewet daha ıyı allaha sukurler olsun . hcbrsey yapmadım sabah gecmıstı kendılıgınden snrada olmadı bakalım. sende durumlar nasıll ılk sen dogum yapcksın bıze oncu olucaksın kzuuu
aynı beeennn☺☺☺☺ saat hic aklima gelmedi. Evet ilk ben kavucak gibi gorunuyorum. Valla surekli uzaniyorum. Ayakta duramiyorum. Cok sükur bugunumuze ☺
Fotograftaki sensin sanirim. Nerelisin canim ya. Sanki seni onceden gormus gibiyim ☺☺ıyı aksamlar canm ama bızde daha saat 14:21sızeee ıyı aksamlarrrr :) mıdem ewet daha ıyı allaha sukurler olsun . hcbrsey yapmadım sabah gecmıstı kendılıgınden snrada olmadı bakalım. sende durumlar nasıll ılk sen dogum yapcksın bıze oncu olucaksın kzuuu
hıhı benım canm . balksrlıyım bn ama ıstanbulda yasıyrdum . suan yurtdısındayımFotograftaki sensin sanirim. Nerelisin canim ya. Sanki seni onceden gormus gibiyim ☺☺
Canim ben prima premium care aldim. Gobek oyuntulu. Nasil bilmiyorum hic de incelemedim ☺ biberon ve emzik koymadim. Annem bardak ve kasik goturelim diyor. Bebek biberona alisabilir diyor. Zorda kalirsak kasikla veririz diyor. O yuzden koymadim hic.aynı beeennnpaso oturuyorumm .ya sana seyı sorım ben bebek bezı aldım prıma ama bu gobek oyuntulu degıl kı zaten gobek oyuntulu bu canadada war mı onu da bılmıyrum baya baktım marketlere ama bulamadım . en kucuk bezı aldım bendee. katlarım dıye dusundum sen naptın bezı ? cantana bıberon emzık koydun mu ben koydum ama? gerekır mı bılemyrum??
Mumkunati yok o zman karsilasmamizin ☺☺ balikesire de istanbula a da hic gitmedim. Canadaya hic hic gitmedim ☺☺☺hıhı benım canm . balksrlıyım bn ama ıstanbulda yasıyrdum . suan yurtdısındayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?