- 31 Mart 2016
- 487
- 153
- 103
- 36
Canim sorma valla derdim cok ☺ ikide bir wc ye gidiyorum. Wc artik benim terkedemedigim mekanim ☺ bi de sadece wc ye gitsem sevinecegim. Cok asiri derece yanmam ve agrim oluyor. Stentten kaynakli. valla cok yoruldum artik. Esime artik normal hayatima donmek istiyorum daha az wc ye gittigim ve yanmanin hic olmadigi diyorumewet onu sorcaktım sen neden ayaktasın bu satte dye. ben yrtdısındayım we saat canadada 23:00 trkıyede 06:00 . smdıden senı ayaga dkmeye alıstryor . hos bnmkı cok farklı degıl senden merk etme bu mıde yanmasından uyuyamyrum. aynen bebek dogar bız canlı cenaze gezerız ortada
bende cok ozledım wala nrmal hayatımı . agrlastım cok hıperaktıf bır tıpım . artık dyrum yeteerrr dogsun daa :) bazen sıkılıyorum panda gbıyım pskolojık olark da ne oldun sen kıızım ya dııp uzuluyrum ama snra brdaha gerı gelmıcek bugunler dyrum :) anlıcagın kafa karıısıklıgı ıle gdıyoruz wc konusunda aynıyız yatak atacam sonunda :)Canim sorma valla derdim cok ☺ ikide bir wc ye gidiyorum. Wc artik benim terkedemedigim mekanim ☺ bi de sadece wc ye gitsem sevinecegim. Cok asiri derece yanmam ve agrim oluyor. Stentten kaynakli. valla cok yoruldum artik. Esime artik normal hayatima donmek istiyorum daha az wc ye gittigim ve yanmanin hic olmadigi diyorum
Son 15 gun diyorum artik. Belki daha da az ☺☺☺ hayirlisiyla bitirelim insallah. Valla bu yanmalardan agrilar kac gece agladim. Uyusam gozumu actigimda bebegim kucagimda olsa keske diye. O kadar cok zorlaniyorum artik. Hayirlisi bakalim her seyin.bende cok ozledım wala nrmal hayatımı . agrlastım cok hıperaktıf bır tıpım . artık dyrum yeteerrr dogsun daa :) bazen sıkılıyorum panda gbıyım pskolojık olark da ne oldun sen kıızım ya dııp uzuluyrum ama snra brdaha gerı gelmıcek bugunler dyrum :) anlıcagın kafa karıısıklıgı ıle gdıyoruz wc konusunda aynıyız yatak atacam sonunda :)
aynen hayrlısı ıle sonlansın . kıyamam yaaSon 15 gun diyorum artik. Belki daha da az ☺☺☺ hayirlisiyla bitirelim insallah. Valla bu yanmalardan agrilar kac gece agladim. Uyusam gozumu actigimda bebegim kucagimda olsa keske diye. O kadar cok zorlaniyorum artik. Hayirlisi bakalim her seyin.
Ve ben 7. Ayima kadar hic zorluk yasamadim. Bi yerim agriyor dedigimde esimin ilk tepkisi "o kadar da olsun. Yarin cocuga ben acilar cektim seni doguracam diye diyebilesin. Anne olmak kolay mi" diyor. Deli oluyorumbende cok ozledım wala nrmal hayatımı . agrlastım cok hıperaktıf bır tıpım . artık dyrum yeteerrr dogsun daa :) bazen sıkılıyorum panda gbıyım pskolojık olark da ne oldun sen kıızım ya dııp uzuluyrum ama snra brdaha gerı gelmıcek bugunler dyrum :) anlıcagın kafa karıısıklıgı ıle gdıyoruz wc konusunda aynıyız yatak atacam sonunda :)
Girerim canim haberlesiriz insallah ☺aynen hayrlısı ıle sonlansın . kıyamam yaadogsa da gır bak ama bızı ıhmal etme merk ederım
ewet aynı beenn .. bende aynıydım hatta su 30. haftaya gırene kdr hcbrseyım yoktu hamıle mıyım blmıyrdum ya okdr dıım sana sadece oynuyodu sewıyodukkk suslu puslu gunlermıssVe ben 7. Ayima kadar hic zorluk yasamadim. Bi yerim agriyor dedigimde esimin ilk tepkisi "o kadar da olsun. Yarin cocuga ben acilar cektim seni doguracam diye diyebilesin. Anne olmak kolay mi" diyor. Deli oluyorum
Kasinti dedin aklima geldi karninda catlak olustu mu?ewet aynı beenn .. bende aynıydım hatta su 30. haftaya gırene kdr hcbrseyım yoktu hamıle mıyım blmıyrdum ya okdr dıım sana sadece oynuyodu sewıyodukkk suslu puslu gunlermıss30 hafta dedık cocuk azıttı ıcımde kasık agrıları gogsume wurmalar mıde yanmaları k karın kasıntısıı puffffffffff
yok bnm catlak olmadı ama belımde hafıf olur gbı oldu cok mınnacık okdr daha sonra olur mı bılmem amaKasinti dedin aklima geldi karninda catlak olustu mu?
Insallah olusmaz. Benim karnimda minik minik basladi. Bacaklarimin ust kisminda bayagi bayagi olustu yani. Minik mucizemin vucuduma birakacagi eserler ☺☺yok bnm catlak olmadı ama belımde hafıf olur gbı oldu cok mınnacık okdr daha sonra olur mı bılmem ama
upsssssss !!! yapmasın oyle seyler yaaaaaaaa her dustan snra yaglıyorum wcudumu ama gorucez bakalım dewamı gelıcek mı ????? merak konusu ..Insallah olusmaz. Benim karnimda minik minik basladi. Bacaklarimin ust kisminda bayagi bayagi olustu yani. Minik mucizemin vucuduma birakacagi eserler ☺☺
Bende yagladim ama olacaksa oluyor ☺upsssssss !!! yapmasın oyle seyler yaaaaaaaa her dustan snra yaglıyorum wcudumu ama gorucez bakalım dewamı gelıcek mı ????? merak konusu ..
hadı yaaaaaaaBende yagladim ama olacaksa oluyor ☺
☺☺☺☺ hayirlisi olsunhadı yaaaaaaaınsallah olmaz pek sewemıyrum catlamayı gercı bukdr kıloya catlamaması anormal olur ama gorucez bakalım .. bldın yuruyen panda hssedyrum kndımı
ben sut ichiyorum, hemen iyileshiyor :)mıdeeeeemmmmmm felakeetttttt yanıııııııııııııııııııııııyyooooooooooooooooorrrrrrrrrrrrrrrrrrr isyeeeeeeaaaannnnnnn.. bu ne yaaaaaaa
benım sutle gecmıyor canm ya . napcaz boyle bılmıyrumben sut ichiyorum, hemen iyileshiyor :)
ay benimki 12 ekimde kontrol, gittikten sonra bana haber ver :)ınsallah canm bakalım gorucez carsamba kontrolum war
tamam gelınce hemn haber werırırm . dogum seklını soyler heralde bu hafta 35 hafta btyor carsamba gunuay benimki 12 ekimde kontrol, gittikten sonra bana haber ver :)
o zaman bilemedim :) ben deneye deneye sutu buldum. normalde soda, karpuz da yardim ediyor bana.benım sutle gecmıyor canm ya . napcaz boyle bılmıyrum
tamam gelınce hemn haber werırırm . dogum seklını soyler heralde bu hafta 35 hafta btyor carsamba gunuay benimki 12 ekimde kontrol, gittikten sonra bana haber ver :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?