2016 kasım erkek anneleriiiii

Canim sorma valla derdim cok ☺ ikide bir wc ye gidiyorum. Wc artik benim terkedemedigim mekanim ☺ bi de sadece wc ye gitsem sevinecegim. Cok asiri derece yanmam ve agrim oluyor. Stentten kaynakli. valla cok yoruldum artik. Esime artik normal hayatima donmek istiyorum daha az wc ye gittigim ve yanmanin hic olmadigi diyorum

bende cok ozledım wala nrmal hayatımı . agrlastım cok hıperaktıf bır tıpım . artık dyrum yeteerrr dogsun daa :) bazen sıkılıyorum panda gbıyım pskolojık olark da ne oldun sen kıızım ya dııp uzuluyrum ama snra brdaha gerı gelmıcek bugunler dyrum :) anlıcagın kafa karıısıklıgı ıle gdıyoruz wc konusunda aynıyız yatak atacam sonunda :)

Son 15 gun diyorum artik. Belki daha da az ☺☺☺ hayirlisiyla bitirelim insallah. Valla bu yanmalardan agrilar kac gece agladim. Uyusam gozumu actigimda bebegim kucagimda olsa keske diye. O kadar cok zorlaniyorum artik. Hayirlisi bakalim her seyin.

aynen hayrlısı ıle sonlansın . kıyamam yaa dogsa da gır bak ama bızı ıhmal etme merk ederım

Ve ben 7. Ayima kadar hic zorluk yasamadim. Bi yerim agriyor dedigimde esimin ilk tepkisi "o kadar da olsun. Yarin cocuga ben acilar cektim seni doguracam diye diyebilesin. Anne olmak kolay mi" diyor. Deli oluyorum

Ve ben 7. Ayima kadar hic zorluk yasamadim. Bi yerim agriyor dedigimde esimin ilk tepkisi "o kadar da olsun. Yarin cocuga ben acilar cektim seni doguracam diye diyebilesin. Anne olmak kolay mi" diyor. Deli oluyorum
ewet aynı beenn .. bende aynıydım hatta su 30. haftaya gırene kdr hcbrseyım yoktu hamıle mıyım blmıyrdum ya okdr dıım sana sadece oynuyodu sewıyodukkk suslu puslu gunlermıss 30 hafta dedık cocuk azıttı ıcımde kasık agrıları gogsume wurmalar mıde yanmaları k karın kasıntısıı puffffffffff

Kasinti dedin aklima geldi karninda catlak olustu mu?

yok bnm catlak olmadı ama belımde hafıf olur gbı oldu cok mınnacık okdr daha sonra olur mı bılmem ama
Insallah olusmaz. Benim karnimda minik minik basladi. Bacaklarimin ust kisminda bayagi bayagi olustu yani. Minik mucizemin vucuduma birakacagi eserler ☺☺

Insallah olusmaz. Benim karnimda minik minik basladi. Bacaklarimin ust kisminda bayagi bayagi olustu yani. Minik mucizemin vucuduma birakacagi eserler ☺☺
upsssssss !!! yapmasın oyle seyler yaaaaaaaa her dustan snra yaglıyorum wcudumu ama gorucez bakalım dewamı gelıcek mı ????? merak konusu ..

benım sutle gecmıyor canm ya . napcaz boyle bılmıyrum
o zaman bilemedim :) ben deneye deneye sutu buldum. normalde soda, karpuz da yardim ediyor bana.
bu arada ben de 20 kg aldim, chatlaklarim var, bide puppp diye alerji turunden bisheyler chikti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…