2016 kasım erkek anneleriiiii

Evet canim. 38+5 de normalde sezeryana aliyorum dedi doktorum. Benim stent takili oldugu icin sseni erken alirim riske atamam dedi. Stent takili olanlarda erke su gelmesi cok oluyormus. Hayirlisiyla 38 e bi ulassaydik. Ama cok korkuyorum yaa

Evet canim. 38+5 de normalde sezeryana aliyorum dedi doktorum. Benim stent takili oldugu icin sseni erken alirim riske atamam dedi. Stent takili olanlarda erke su gelmesi cok oluyormus. Hayirlisiyla 38 e bi ulassaydik. Ama cok korkuyorum yaa
canm senın az kaldı ulasırsın dert etmeee sen zaten 37 nın ıcındesın hcbrsey olmaz sen merk etmee dualarımız senınle

Sagol canim benim. Hepimiz insallah en hayirli zamanda saglikli bir sekilde kavusuruz yavrularimiza
amın ınsallah. wala bu carsambalar bnm hayatımda ne ozel oldu ya 1. bebegımın haftaları carsamba gunu doluyor 2. de kara sewda ızleyen wr mı aranzdaa :) hastasıyım fılmın ya

Ayy o bez sıkıntısını bende yaşıyorum hersey tamam da bi bez eksik. Her markanin 2 numarasi var ama 1 numarasi yok. Daha da bulamassam mecbur 2 numara alcam
ıncelıyrum ıncelıyrum bı kafam bu bezlere basmadı gttı ne zamn 2 numaraya gecıcez nası yapıcaz bılmıyrum yanı

Ayy o bez sıkıntısını bende yaşıyorum hersey tamam da bi bez eksik. Her markanin 2 numarasi var ama 1 numarasi yok. Daha da bulamassam mecbur 2 numara alcam
Canim yeni dogan aldim 1 paket kucuk 20 tane var icinde sanirim. 2.5 kg ve alti icin yaziyor. 1 pakette 2 numara aldim. 3-6 kg idi yanlis hatirlamiyorsam. Insallah insallah 3 kilonun ustunde dogar zaten bebislerimiz. Aslinda cok da onmli degil yyeni dogan. Bezin uzerindeki kg a bakin bence alirken

Insallah sende bebeginde sag salim kurtulursunuz. Doktoruna güven ve dua et Allahin izniyle bişi olmaz

amın ınsallah. wala bu carsambalar bnm hayatımda ne ozel oldu ya 1. bebegımın haftaları carsamba gunu doluyor 2. de kara sewda ızleyen wr mı aranzdaa :) hastasıyım fılmın ya
Ben izliyorum kara sevdayi ☺☺ ama bu sezon tadi olmayacakmis gibi geliyor

bnmkı 4-6 kg . ben anlamadım kı ya cok mu buyuk bu bebek ıcın neyse brdaha bakıcam artık ama bnmkınde 4-6 kg yazmasına ragmen 1 numara nası ıs anlamadım . arastr seyda arastrrrrr ıslak mendıll de aldım bn prımanın kokusuz we ph sız mıs galıba . wala herkes pamukla sıl dıyo ama ona 1 hafta katlanabılırım dıye dusunuyrum sızın fkrınız nedr

Bezin uzerindeki kg a bakip alin bence bezi. Bende primanin islak mendilini aldim. Pamukla yapamam yaa nasil olacak oyle.

Benimde salı günleri özel oldu. Kara sevda mı evet izliyorum ama eskisi kadar ilgimi cekmiyo artik. Sezon finaline girdikten sonra cok degismeler oluyo insan soguyo ister istemez

Bezin uzerindeki kg a bakip alin bence bezi. Bende primanin islak mendilini aldim. Pamukla yapamam yaa nasil olacak oyle.
kokusuz mu senınkı de benmkınde hc koku yok . bıde ozelmıs onlar ph sız mı ne oluyomus yanı bebegın ph ı bozmuyomus wala 1 hafta yaparım blkı ama 2. hafta dayanamm ıslak mendıle donerım daralırım sart olsun :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…