2016 kasım erkek anneleriiiii

valla haklilar ama benim eşim de oyle diyo
ne bılım zaten duygusal brıyım kendım bıde hamılelık hormonları eklenıyor . hele bebeklı seyler cocuklu olaylar olunca sankı bnm basıma gelmıs gbı oturp hngur hngur aglıyrum . eskıden boyle degıldım yasarken oldum

Benimde salı günleri özel oldu. Kara sevda mı evet izliyorum ama eskisi kadar ilgimi cekmiyo artik. Sezon finaline girdikten sonra cok degismeler oluyo insan soguyo ister istemez
nrmlde bende sogrdum sezon fınlnden snra ama bu fılmde ole olmadı neden se

55 ile kaldim 64 oldum ☺ hayatimda ilk defa 60 i gectim. Vucudumda cok degisiklik olmadi. Karnim cikti. Hafif basen kalca da kilo aldi ☺
tek cewabım warrrrr .. iiiiiissssssyyyyeeeeeeeeeeeeeeeaaaaaaaaaaaannnnnnnnnn . allhtan boyum uzun da cok caktrmıyrum aksını dusunmk dahı ıstemıyrum ama werıcem wermelıyım wermk zorundayımmmmm

tek cewabım warrrrr .. iiiiiissssssyyyyeeeeeeeeeeeeeeeaaaaaaaaaaaannnnnnnnnn . allhtan boyum uzun da cok caktrmıyrum aksını dusunmk dahı ıstemıyrum ama werıcem wermelıyım wermk zorundayımmmmm
Boyun kac ☺ bende kisa sayilmam 1.67 benim. Iyiki boyun var o zman ☺☺☺

Gercekten merakimdan soruyorum nasil aldin 20 kiloyu. Ben o kadar ugrasmama ragmen 4 kilodan fazla alamadim. Eşim artik beni zayif görmekten cok sıkıldı. Şöyle hafif etli butlu olsam yeterdi. Tek umudum hamilelikdi o da olmadi

Gercekten merakimdan soruyorum nasil aldin 20 kiloyu. Ben o kadar ugrasmama ragmen 4 kilodan fazla alamadim. Eşim artik beni zayif görmekten cok sıkıldı. Şöyle hafif etli butlu olsam yeterdi. Tek umudum hamilelikdi o da olmadi
yıyorum canm ben ınan yıyorum agzım bos durmuyooo ahahah nutella kavanozu cfter cfterrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…