ahahaha aynen aynen :)))))Hamilelik hormonlari ☺☺
Valla kokusuz diye aldim. Hic acmadim ☺kokusuz mu senınkı de benmkınde hc koku yok . bıde ozelmıs onlar ph sız mı ne oluyomus yanı bebegın ph ı bozmuyomus wala 1 hafta yaparım blkı ama 2. hafta dayanamm ıslak mendıle donerım daralırım sart olsun :)))))
ne bılım zaten duygusal brıyım kendım bıde hamılelık hormonları eklenıyor . hele bebeklı seyler cocuklu olaylar olunca sankı bnm basıma gelmıs gbı oturp hngur hngur aglıyrum . eskıden boyle degıldım yasarken oldumvalla haklilar ama benim eşim de oyle diyo
nrmlde bende sogrdum sezon fınlnden snra ama bu fılmde ole olmadı neden seBenimde salı günleri özel oldu. Kara sevda mı evet izliyorum ama eskisi kadar ilgimi cekmiyo artik. Sezon finaline girdikten sonra cok degismeler oluyo insan soguyo ister istemez
Hahahaaahhhaane bılım zaten duygusal brıyım kendım bıde hamılelık hormonları eklenıyor . hele bebeklı seyler cocuklu olaylar olunca sankı bnm basıma gelmıs gbı oturp hngur hngur aglıyrum . eskıden boyle degıldım yasarken oldum
20 kılomdan snra vcudumda cok degısen seyler ewet hormonlarım kabul edyrummmmHahahaaahhhaaah bu hormonlar
Verirsin kiloyu yaa dert etme ☺☺ kac kilo ile hamile kaldin sen20 kılomdan snra vcudumda cok degısen seyler ewet hormonlarım kabul edyrummmm
60 hmıle kldım 80 ımmm 800000 kocaaaaa bı 80Verirsin kiloyu yaa dert etme ☺☺ kac kilo ile hamile kaldin sen
55 ile kaldim 64 oldum ☺ hayatimda ilk defa 60 i gectim. Vucudumda cok degisiklik olmadi. Karnim cikti. Hafif basen kalca da kilo aldi ☺60 hmıle kldım 80 ımmm 800000 kocaaaaa bı 80pekı sennnn??????
tek cewabım warrrrr .. iiiiiissssssyyyyeeeeeeeeeeeeeeeaaaaaaaaaaaannnnnnnnnn . allhtan boyum uzun da cok caktrmıyrum aksını dusunmk dahı ıstemıyrum ama werıcem wermelıyım wermk zorundayımmmmm55 ile kaldim 64 oldum ☺ hayatimda ilk defa 60 i gectim. Vucudumda cok degisiklik olmadi. Karnim cikti. Hafif basen kalca da kilo aldi ☺
Ya zaten dogumda otomatikman 5 kilo gider sana kalir 15 kilo. Hadi 5 kilo da emzirirken versen gerisini kolaylikla verirsin60 hmıle kldım 80 ımmm 800000 kocaaaaa bı 80pekı sennnn??????
Boyun kac ☺ bende kisa sayilmam 1.67 benim. Iyiki boyun var o zman ☺☺☺tek cewabım warrrrr .. iiiiiissssssyyyyeeeeeeeeeeeeeeeaaaaaaaaaaaannnnnnnnnn . allhtan boyum uzun da cok caktrmıyrum aksını dusunmk dahı ıstemıyrum ama werıcem wermelıyım wermk zorundayımmmmm
Sen kac kilo aldin canim ☺Ya zaten dogumda otomatikman 5 kilo gider sana kalir 15 kilo. Hadi 5 kilo da emzirirken versen gerisini kolaylikla verirsin
ayyyyyy ınsallahhhhhhhh yıyorum abı napım yıyorummmmmmmmm ://///Ya zaten dogumda otomatikman 5 kilo gider sana kalir 15 kilo. Hadi 5 kilo da emzirirken versen gerisini kolaylikla verirsin
Gercekten merakimdan soruyorum nasil aldin 20 kiloyu. Ben o kadar ugrasmama ragmen 4 kilodan fazla alamadim. Eşim artik beni zayif görmekten cok sıkıldı. Şöyle hafif etli butlu olsam yeterdi. Tek umudum hamilelikdi o da olmaditek cewabım warrrrr .. iiiiiissssssyyyyeeeeeeeeeeeeeeeaaaaaaaaaaaannnnnnnnnn . allhtan boyum uzun da cok caktrmıyrum aksını dusunmk dahı ıstemıyrum ama werıcem wermelıyım wermk zorundayımmmmm
180 boyum . o da olmasaBoyun kac ☺ bende kisa sayilmam 1.67 benim. Iyiki boyun var o zman ☺☺☺
yıyorum canm ben ınan yıyorum agzım bos durmuyooo ahahah nutella kavanozu cfter cfterrrGercekten merakimdan soruyorum nasil aldin 20 kiloyu. Ben o kadar ugrasmama ragmen 4 kilodan fazla alamadim. Eşim artik beni zayif görmekten cok sıkıldı. Şöyle hafif etli butlu olsam yeterdi. Tek umudum hamilelikdi o da olmadi
Uzulerek söylüyorum 4 kilo aldim. Boy zaten dev gibi 1 73. Sadece önümde top gibi sivri bir karin var o kadarSen kac kilo aldin canim ☺
Sana gore cok kisaymisim ☺☺☺☺☺180 boyum . o da olmasa
estafullah canm ben braz sıırıgımSana gore cok kisaymisim ☺☺☺☺☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?