2016 kasım erkek anneleriiiii

Uzulerek söylüyorum 4 kilo aldim. Boy zaten dev gibi 1 73. Sadece önümde top gibi sivri bir karin var o kadar
Canim bende kilo aldim ama nerde 9 kilo bilmiyorum. Evet popom ve basenlerim oncekine gore kilo aldi. Karnimda cikti ama kimse inanmiyor 9 aylik olduguna. Esim bile dalga geciyor 9 aylik misin sen simdi deyip guluyor. Bende com merak ediyorum nerde sakliyorum bu cocugu ☺☺

Normal olmaz bence sizin gibi olur ☺☺☺ bnmki gecen hafta 49 cm di. 50 gecen kisa olmuyormus oyle duydum 50 yi gecseydik. Biizm babamiz kisa 1.69 ☺☺☺
kız bzm 3 hafta oncekı ultasonda 40 cm cıkmıstı bzmkı kısa olcak bnce bu pazrtesoı cekılen ultasonda kıloyu 1918 dedı ama boyu goremedım cok ıngzlce olmayıcada soramadım dr da ogrenırım dıye ole kaldı

benımde karnım cok bellı degıl kılom da belllı degıl hemsre gecen gttım de sen cok zayfsın dıyor. ama ısın aslı oyle degıl abla dedım ben gosstermıyorum sadece . tarıya cıkmasam ınan harbıden asla 20 kılo aldım demem

Merhaba, Hanımlar
bende inşallah 22 Kasım a kadar oğlumu bekliyorum. Rabbim hepimize hayırlı kolay doğumlar nasip etsin İnşallah...

Maşallah ay çok şaşırdım şuan
Çok güzel duygu bunlar paha biçilmez
tabı en son usg de resmen bakıstık oglum la cımbıl cımbıl acıp kapatıyo gozlerını eller yumruk seklınde ayyyyyy yerım ben onu yaaaaaaa annesının totısııııı :) ama az once kızdrdı benı cok kaburgalarıma wuruyo kkalk kahwltıe t dıyee buyudukce sorunlar artıyo tadını cıkar canımmm :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…