Hey masallah bende kendimi uzun sanirdim benden de uzun olanlar varmış.180 boyum . o da olmasa
Canim bende kilo aldim ama nerde 9 kilo bilmiyorum. Evet popom ve basenlerim oncekine gore kilo aldi. Karnimda cikti ama kimse inanmiyor 9 aylik olduguna. Esim bile dalga geciyor 9 aylik misin sen simdi deyip guluyor. Bende com merak ediyorum nerde sakliyorum bu cocugu ☺☺Uzulerek söylüyorum 4 kilo aldim. Boy zaten dev gibi 1 73. Sadece önümde top gibi sivri bir karin var o kadar
Carsamba gunu bebeginin boyunu iyi dinle. Merak ettim senin bu boya gore senin cocuk nasil olacak ☺☺estafullah canm ben braz sıırıgım
wala sorrmaaa sulak yerde buyudum de ondan :)))Hey masallah bende kendimi uzun sanirdim benden de uzun olanlar varmış.
bebegın boyu nrmal yaa babası da 180 ama bzm cocuk nrml mı olcak ne anlamadım :))Carsamba gunu bebeginin boyunu iyi dinle. Merak ettim senin bu boya gore senin cocuk nasil olacak ☺☺
Normal olmaz bence sizin gibi olur ☺☺☺ bnmki gecen hafta 49 cm di. 50 gecen kisa olmuyormus oyle duydum 50 yi gecseydik. Biizm babamiz kisa 1.69 ☺☺☺bebegın boyu nrmal yaa babası da 180 ama bzm cocuk nrml mı olcak ne anlamadım :))
O zaman benim 1 90 falan olmam lazımdı. Karadenizliyim bu arada. Sanırım gübreden calmislar birazwala sorrmaaa sulak yerde buyudum de ondan :)))
kız bzm 3 hafta oncekı ultasonda 40 cm cıkmıstı bzmkı kısa olcak bnceNormal olmaz bence sizin gibi olur ☺☺☺ bnmki gecen hafta 49 cm di. 50 gecen kisa olmuyormus oyle duydum 50 yi gecseydik. Biizm babamiz kisa 1.69 ☺☺☺
bende aslen karadenzlıyım trabzon akcaabat yasenO zaman benim 1 90 falan olmam lazımdı. Karadenizliyim bu arada. Sanırım gübreden calmislar biraz
benımde karnım cok bellı degıl kılom da belllı degıl hemsre gecen gttım de sen cok zayfsın dıyor. ama ısın aslı oyle degıl abla dedım ben gosstermıyorum sadece . tarıya cıkmasam ınan harbıden asla 20 kılo aldım dememCanim bende kilo aldim ama nerde 9 kilo bilmiyorum. Evet popom ve basenlerim oncekine gore kilo aldi. Karnimda cikti ama kimse inanmiyor 9 aylik olduguna. Esim bile dalga geciyor 9 aylik misin sen simdi deyip guluyor. Bende com merak ediyorum nerde sakliyorum bu cocugu ☺☺
bende bartınlıyımbende aslen karadenzlıyım trabzon akcaabat yasen
Malesef canim genelde hazir aliyirum. Denk gelirse kendim yapiyorum.arkadaslr yogurtlarınızı kendınız mı mayalıyosunuz??
Tesekkur ederiz teyzesii ☺ kofte dudakli bir oglum olacak. Dudaklari kocaman ☺
bebısını hazr yedırme canm ama cok saglıksızMalesef canim genelde hazir aliyirum. Denk gelirse kendim yapiyorum.
ewet bellı oluyor bzımkının suratı gorsen aynı beeennnn bu kadr benzer ama tabı degısır mı bılemzsın sonradan :)Ya o kadar belli oluyor mu ki
hosgeldın canm merhaba amın ınsallah sende katıl bıze :)))Merhaba, Hanımlar
bende inşallah 22 Kasım a kadar oğlumu bekliyorum. Rabbim hepimize hayırlı kolay doğumlar nasip etsin İnşallah...
ewet bellı oluyor bzımkının suratı gorsen aynı beeennnn bu kadr benzer ama tabı degısır mı bılemzsın sonradan :)
tabı en son usg de resmen bakıstık oglum la cımbıl cımbıl acıp kapatıyo gozlerını eller yumruk seklınde ayyyyyy yerım ben onu yaaaaaaa annesının totısııııı :) ama az once kızdrdı benı cok kaburgalarıma wuruyo kkalk kahwltıe t dıyee buyudukce sorunlar artıyo tadını cıkar canımmm :))))Maşallah ay çok şaşırdım şuan
Çok güzel duygu bunlar paha biçilmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?