2016 kasım erkek anneleriiiii

Bende kasım annesiyim ama sezeryan olucam belki ekim sonu annesi olurum

mmmmm anladım canm . saglıkla ınsallah kucagına almak nasıp olsun allah uzun omurler wersın adı ne olucak bebsıınınnn :)
Saol canım hepimiz sağlıklı hayırlı bi şekilde alalım kucağımıza Cengizhan olacak nasip se sizin ne olacak?

kızlar sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alın inşallah :) erkek bebek belirtileri sizce neler? sol ve sağ kasığa göre ayrım yapanlar, mide bulntısını ve tatlı tuzluekşi yiyicek aşerme ayrımı yapanlar var. kısaca bilgi verir misiniz ? :)

Maşallah canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Hepimize inşallah

merhaba bende 18 kasımda ikinci oğlumu kucağıma alacağım. hala çalışıyorum günü zor bitiriyorum ağrım çok oluyor bakalım son zamanların bu tarz sıkıntıları var. inşallah sorunsuz alırız bebişleri kucağımıza

Merhaba canim. Calisiyor olmak cok zor bende yeni ayrildim izne. Son gunler artik izdirap gibi geliyordu. Cok sukur kurtuldum. Seninde gunler cabucak gecer insallah

kızlar peki N nil-melek033 A asisdo erkek bebek belirtileri sizce de var mı. kız bebeklerden farkını söylermisiniz? farklı aşerme, sol sağ kasık ayrımı, bulantı kusmaya göre var mı

Tatli tuzluya hicccc inanmiyorum. Tatli seyler ilk zamanlar midemi bulandiryordu. ☺☺

kızlar peki N nil-melek033 A asisdo erkek bebek belirtileri sizce de var mı. kız bebeklerden farkını söylermisiniz? farklı aşerme, sol sağ kasık ayrımı, bulantı kusmaya göre var mı
Ben hep eksi seylere aserdim ☺ cok aserme olmadi bende zaten 2 seyi cok istiyirdu canim o da birinin zamaniydi bol bol yedim birinin zamani degildi dondurulmus yedim. Hic bilmiyorum erkek bebek belirtilerini valla. Sadece eksi tatliyi duydum o da bana uymadi zaten ☺

bende hiç tutmadı belirtiler kızı gösteriyordu oğlum oluyor. ilk zamanlar hiç et balık yiyemedim sürekli meyve yedim tatlı istemedim mide bulantım çok oldu. ilk hamileliğimde erkek onda bulantım olmamıştı her hamilelik farklı bence belirtilerin cinsiyeti gösterdiğine inanmıyorum

Canım benim erkek hc mide bulantm kusmam olmadi erkek yapmıyor diyorlar ondan mı bilemem. Ben ekşi Dr çok yedim tatlida çok yedim benm sag kasigima tutunmustu bebek sağda haff ağrılar olurdu ki son haftaya kadr hep sağ tarafa wuruyodu smdi artık naptigi içerde kayıp :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…