neden sezeryan canm??Bende kasım annesiyim ama sezeryan olucam belki ekim sonu annesi olurum
Sağlık problemlerim var kuzum o yüzden normal olmaz dedi drneden sezeryan canm??
mmmmm anladım canm . saglıkla ınsallah kucagına almak nasıp olsun allah uzun omurler wersın adı ne olucak bebsıınınnn :)Sağlık problemlerim var kuzum o yüzden normal olmaz dedi dr
Saol canım hepimiz sağlıklı hayırlı bi şekilde alalım kucağımıza Cengizhan olacak nasip se sizin ne olacak?mmmmm anladım canm . saglıkla ınsallah kucagına almak nasıp olsun allah uzun omurler wersın adı ne olucak bebsıınınnn :)
aaa cok guzel bır ısım cengızhann :))) tebrık ederım . bzıımkı teyzesııı uygar batın olucaak :)))Saol canım hepimiz sağlıklı hayırlı bi şekilde alalım kucağımıza Cengizhan olacak nasip se sizin ne olacak?
Tşk ederiz ismiyle yaşasın uygar paşaaaa cok guzel bır ısım cengızhann :))) tebrık ederım . bzıımkı teyzesııı uygar batın olucaak :)))
sagol canımmm :)))Tşk ederiz ismiyle yaşasın uygar paşa
tabı en son usg de resmen bakıstık oglum la cımbıl cımbıl acıp kapatıyo gozlerını eller yumruk seklınde ayyyyyy yerım ben onu yaaaaaaa annesının totısııııı :) ama az once kızdrdı benı cok kaburgalarıma wuruyo kkalk kahwltıe t dıyee buyudukce sorunlar artıyo tadını cıkar canımmm :))))
Canim cok belli surati artik. Ayni babasi ☺ goren herkes babasina benzetiyor.Ya o kadar belli oluyor mu ki
Mecbur kaliyorum canim. bu zamana kadar calistigim iicin sut almaya firsat olmuyirdu. Bundan sonra insallah evdeyim rahat rahat her seyi yaparim ☺bebısını hazr yedırme canm ama cok saglıksız
Merhaba canim. Calisiyor olmak cok zormerhaba bende 18 kasımda ikinci oğlumu kucağıma alacağım. hala çalışıyorum günü zor bitiriyorum ağrım çok oluyor bakalım son zamanların bu tarz sıkıntıları var. inşallah sorunsuz alırız bebişleri kucağımıza
Tatli tuzluya hicccc inanmiyorum. Tatli seyler ilk zamanlar midemi bulandiryordu. ☺☺kızlar sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alın inşallah :) erkek bebek belirtileri sizce neler? sol ve sağ kasığa göre ayrım yapanlar, mide bulntısını ve tatlı tuzluekşi yiyicek aşerme ayrımı yapanlar var. kısaca bilgi verir misiniz ? :)
Ben hep eksi seylere aserdim ☺ cok aserme olmadi bende zaten 2 seyi cok istiyirdu canim o da birinin zamaniydi bol bol yedim birinin zamani degildi dondurulmus yedim. Hic bilmiyorum erkek bebek belirtilerini valla. Sadece eksi tatliyi duydum o da bana uymadi zaten ☺kızlar peki N nil-melek033 A asisdo erkek bebek belirtileri sizce de var mı. kız bebeklerden farkını söylermisiniz? farklı aşerme, sol sağ kasık ayrımı, bulantı kusmaya göre var mı
bende hiç tutmadı belirtiler kızı gösteriyordu oğlum oluyor. ilk zamanlar hiç et balık yiyemedim sürekli meyve yedim tatlı istemedim mide bulantım çok oldu. ilk hamileliğimde erkek onda bulantım olmamıştı her hamilelik farklı bence belirtilerin cinsiyeti gösterdiğine inanmıyorumkızlar peki N nil-melek033 A asisdo erkek bebek belirtileri sizce de var mı. kız bebeklerden farkını söylermisiniz? farklı aşerme, sol sağ kasık ayrımı, bulantı kusmaya göre var mı
inşallah geçsin artık oturamıyorum doğumda sonra daha çok evde kalim diye katlanıyorumMerhaba canim. Calisiyor olmak cok zorbende yeni ayrildim izne. Son gunler artik izdirap gibi geliyordu. Cok sukur kurtuldum. Seninde gunler cabucak gecer insallah
Canım benim erkek hc mide bulantm kusmam olmadi erkek yapmıyor diyorlar ondan mı bilemem. Ben ekşi Dr çok yedim tatlida çok yedim benm sag kasigima tutunmustu bebek sağda haff ağrılar olurdu ki son haftaya kadr hep sağ tarafa wuruyodu smdi artık naptigi içerde kayıp :))kızlar peki N nil-melek033 A asisdo erkek bebek belirtileri sizce de var mı. kız bebeklerden farkını söylermisiniz? farklı aşerme, sol sağ kasık ayrımı, bulantı kusmaya göre var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?