- 31 Mart 2016
- 487
- 153
- 103
- 36
Bende ayni canim. Bugune kadar katlandiminşallah geçsin artık oturamıyorum doğumda sonra daha çok evde kalim diye katlanıyorum
Tatli tuzluya hicccc inanmiyorum. Tatli seyler ilk zamanlar midemi bulandiryordu. ☺☺
bende hiç tutmadı belirtiler kızı gösteriyordu oğlum oluyor. ilk zamanlar hiç et balık yiyemedim sürekli meyve yedim tatlı istemedim mide bulantım çok oldu. ilk hamileliğimde erkek onda bulantım olmamıştı her hamilelik farklı bence belirtilerin cinsiyeti gösterdiğine inanmıyorum
Masa başı ise işiniz güzel yaaa çalışmak bnce zaman cabuk geçer öyle dill miii???Bende ayni canim. Bugune kadar katlandimher sey bebislerimiz icin. Cok zor seni cok iyi anliyorum. Allah yardimcin olsun insallah. Ne is yapiyorsun bu arada?
Canim ben özel egitim ögretmeniyim. Cok sukur okulum sıkınti yapamadi okukda yatak vardi bos derslerimde uzaniyordum. Cok zor degildi isim ama inan gidip gelmek bile sıkınti.Masa başı ise işiniz güzel yaaa çalışmak bnce zaman cabuk geçer öyle dill miii???
Anladım canm. Bn trkiyede olsam şuan bile çalışırdım wala ewde daraliyorummmCanim ben özel egitim ögretmeniyim. Cok sukur okulum sıkınti yapamadi okukda yatak vardi bos derslerimde uzaniyordum. Cok zor degildi isim ama inan gidip gelmek bile sıkınti.
Senin cinsiyet belli olcak benm bebis doğmuş olcak insan işte herkesin hayali frkli ayy çok heyecanlı yaaaa:)))benimde tatlıdan midem bulanıyor, limonlu, yoğurtlu, peyniri ekşi ve tuzluyu acayıp yemek istiyorum. kusma ağır bulantım olmadı hiç. en çok lahmacun ve tuzlu peynir istemişti canım bi kere.
et yiyorum ama yağlıysa yemiyorum. hayırlısı benim bebişimin cinsiyeti kasım sonunda 13. haftaya girince belli olur heralde.
teşekkürler kızlar
Emin ol calisiyor olsan evde olmak isterdin ☺☺☺ cunku duzenli beslenemiyorsun. Yoruluyorsun. Hamile olmadan once hic zorlanmiyordum. Cocuk dengeyi alt ust ediyorAnladım canm. Bn trkiyede olsam şuan bile çalışırdım wala ewde daraliyorummm
Ben Dr a giderken bile elma muz armuteywe sepeti yapıp gdiyrum aç kalmam :)) ama tabi dawulun sesi uzaktan hoş gelir :) haklisin yorulurdumEmin ol calisiyor olsan evde olmak isterdin ☺☺☺ cunku duzenli beslenemiyorsun. Yoruluyorsun. Hamile olmadan once hic zorlanmiyordum. Cocuk dengeyi alt ust ediyor
ben hiç yüzünü göremedim yüzü hep kapalı süpriz olacak bizeEvet
Canim cok belli surati artik. Ayni babasi ☺ goren herkes babasina benzetiyor.
mühendisim bodrumda balık şirketinde yöneticilik yapıyorum. daha çok masa başı işi ama oturmak bile yoruyor. 19 iş günüm kaldı sayılı gün geçer bekliyorumBende ayni canim. Bugune kadar katlandimher sey bebislerimiz icin. Cok zor seni cok iyi anliyorum. Allah yardimcin olsun insallah. Ne is yapiyorsun bu arada?
Acar gosterir insallah annesi ☺☺ harika bir sey yaa. Rabbim olmayan herkese versinben hiç yüzünü göremedim yüzü hep kapalı süpriz olacak bize
Evet
Canim cok belli surati artik. Ayni babasi ☺ goren herkes babasina benzetiyor.
Canim doktora gidip gelince yaz. Cok merak ettim. ☺insallah bebegin kilo almistir. Az once bi grupta okudum. Badem sutu bebege kilo aldiriyormus. Duyan bilen uygulayan var mi?Masa başı ise işiniz güzel yaaa çalışmak bnce zaman cabuk geçer öyle dill miii???
ılk defa senden duyuyorum ben nerrden bulayım onu :) nrmal sutu zor buluyorumm :) yarın ogrencez bakalım pozısyonunu nasılmıs neymıs ama dun den berı cok hareketlendı popoyu dayıyo gobegıme sankı gobegım frlıcak gbı oluyoCanim doktora gidip gelince yaz. Cok merak ettim. ☺insallah bebegin kilo almistir. Az once bi grupta okudum. Badem sutu bebege kilo aldiriyormus. Duyan bilen uygulayan var mi?
trkıyede olsam bebek emınım daha kılolu olurdu ama burda ımkanlr dahılınde ıste canm yapmaya calsııyrumCanim doktora gidip gelince yaz. Cok merak ettim. ☺insallah bebegin kilo almistir. Az once bi grupta okudum. Badem sutu bebege kilo aldiriyormus. Duyan bilen uygulayan var mi?
canım benım cokkkk gecmıs olsun yaaaaaaa uzuldum ınsallah hemn atlatrsın dınlen bol bol portakal mandalına ye c wıtamını al ıhlamur ıc gecer ınsalah dıkat et kendıne lutfeennnArkadaslar ben cok kötü grip oldum yabaşım catliyo agridan bogazlarimda yaniyo öksürüğe de başladım. Ne yapicam bilmiyorum ilacda kullanamam. Son haftalarda olacak iş mi bu ya. Normalde kolay kolay grip olan biri degilim esimden bana gecti. Ee tabi hamile olunca bünye daha zayif oluyo. En kolay nasıl atlatirim bu hastaligi bi akıl verin
Cok tesekkur ederim canim yaa umarım cabuk atlatirimcanım benım cokkkk gecmıs olsun yaaaaaaa uzuldum ınsallah hemn atlatrsın dınlen bol bol portakal mandalına ye c wıtamını al ıhlamur ıc gecer ınsalah dıkat et kendıne lutfeennn
Canim geçmiş olsun bende geçen hafta Girip tim daha az var geçmedi bile ben mandalin portakal yedim boğazım içinde naneli şeker çok iyi geldi dene bence ben yutkunmak bile istemiyodum çok kotuydu o iyi geldiArkadaslar ben cok kötü grip oldum yabaşım catliyo agridan bogazlarimda yaniyo öksürüğe de başladım. Ne yapicam bilmiyorum ilacda kullanamam. Son haftalarda olacak iş mi bu ya. Normalde kolay kolay grip olan biri degilim esimden bana gecti. Ee tabi hamile olunca bünye daha zayif oluyo. En kolay nasıl atlatirim bu hastaligi bi akıl verin
Cok tesekkur ederim. Bol bol meyve tuketiyorum zaten naneli şekeri denicem inşallah fayda ederCanim geçmiş olsun bende geçen hafta Girip tim daha az var geçmedi bile ben mandalin portakal yedim boğazım içinde naneli şeker çok iyi geldi dene bence ben yutkunmak bile istemiyodum çok kotuydu o iyi geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?