grıp olmaktan bende cok korkuyorum wala ıns olmamCok tesekkur ederim. Bol bol meyve tuketiyorum zaten naneli şekeri denicem inşallah fayda eder
Hamilelik zaten yeterince zor bide grip olunca daha da zorlasiyo. Insallah olmassingrıp olmaktan bende cok korkuyorum wala ıns olmam
ayyyyyy allah korsuunnnnHamilelik zaten yeterince zor bide grip olunca daha da zorlasiyo. Insallah olmassin
senın nrmal dogum mu canm olucak nasıl durumlarHamilelik zaten yeterince zor bide grip olunca daha da zorlasiyo. Insallah olmassin
Evet normal dogum olacak insallah. Ara ara sancilarim başladı birde göbek cevresinde cok agri ve gerginlik oluyo. Bakalim cuma günü kontrolum var insallah hersey yolundadirsenın nrmal dogum mu canm olucak nasıl durumlar
benımde cok gerılme war yarın kontrolumEvet normal dogum olacak insallah. Ara ara sancilarim başladı birde göbek cevresinde cok agri ve gerginlik oluyo. Bakalim cuma günü kontrolum var insallah hersey yolundadir
Sonucu bizede bildir canimbenımde cok gerılme war yarın kontrolum
tamam canm bıldırırımmSonucu bizede bildir canim
Cok gecmis olsun canim. Insallah tez zamanda atlatirsin. Dikkat et kendine.Arkadaslar ben cok kötü grip oldum yabaşım catliyo agridan bogazlarimda yaniyo öksürüğe de başladım. Ne yapicam bilmiyorum ilacda kullanamam. Son haftalarda olacak iş mi bu ya. Normalde kolay kolay grip olan biri degilim esimden bana gecti. Ee tabi hamile olunca bünye daha zayif oluyo. En kolay nasıl atlatirim bu hastaligi bi akıl verin
Cok tesekkur ederim canım sağolasınCok gecmis olsun canim. Insallah tez zamanda atlatirsin. Dikkat et kendine.
Naptin canim gittin mi doktorakızzzlllarrrrr napıyosunuzzzzzzzzzz
Napalim canım aynı seni bekliyoruz gittinmi doktora inşallah iyi haberlerini alirizkızzzlllarrrrr napıyosunuzzzzzzzzzz
Doktor ne dedi merak ettik her şey yolundadır umarımkızzzlllarrrrr napıyosunuzzzzzzzzzz
Anneme gidiyorum ☺ dogum yaklasmis gercektennn. Evime geri dondugumde insallah oglum kucagimda olacak ☺☺☺kızzzlllarrrrr napıyosunuzzzzzzzzzz
Cok ayakta durdugumda ve yurudugumde benimde oluyir canim. Uzanmasam gecmiyor.Bayanlar benim alt tarafa çok sancı giriyor sizede oluyormu bıçak saplanıyor gibi
Ayy ne güzel sağsağlim alırsın kucağına inş. Darısı başımızaAnneme gidiyorum ☺ dogum yaklasmis gercektennn. Evime geri dondugumde insallah oglum kucagimda olacak ☺☺☺
Amin canim insallah hepimiz saglikla kucagImiza alalim insallah ☺Ayy ne güzel sağsağlim alırsın kucağına inş. Darısı başımıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?