2016 kasım erkek anneleriiiii

Merhaba 2.oglum kasimin ilk haftasi dogacak insallah..kasilmaniz var mi ? Ben anlayamiyorum ilkinde olmamisti 38de sezaryanla dogdu

Bende dün geceden bu yana başlayan bir sırt ağrısı var adet sancısı gibi sancı karın alt bölgesi ve vajinamdada bir iki kez sancı ve kasılma gibi oldu karnımda sertleşti durdu gerilme gibi sancı batma fln yok ama bebeğim hem çok hareketli hemde çok sert yapıyor karnımı agri oluyor yanlarımda

Benimki de cok hareketli gun icinde karnim sertlesiyor ve kalp atisim hizlaniyor aksamlari da karnimda adet agrisi gibi agri oluyor doktor onemli degil dedi nst ye girmene gerek yok dedi 34+4 te yim..her tekmede canim aciyor ve nefesim kesiliyor 36.haftada kontrolum simdi soramiyorum

Bayanlar benim alt tarafa çok sancı giriyor sizede oluyormu bıçak saplanıyor gibi
Evet ben son 2 haftadir cok sık yasiyorum bu durumu. Sanırım benim bebegim döndü çünkü artık midem yanmiyo ve cok sık idrara çıkıyorum hareket ettikce idrar torbasina baski oluyo.

Evet ben son 2 haftadir cok sık yasiyorum bu durumu. Sanırım benim bebegim döndü çünkü artık midem yanmiyo ve cok sık idrara çıkıyorum hareket ettikce idrar torbasina baski oluyo.
Aynen sürekli tuvalete gitme ihtiyacı oluyor. Mide yanması devam ediyor hareketler acılı oluyor artık ama yinede keyfini çıkartmaya çalışıyorum

Naptin canim gittin mi doktora
gttım we bebegım 2125 gram cıktı nst cekıldı yıne ultason kan alındı bıde wajınadan cubukla bakterı wr mı dye test yaptı. haftaya brdaha ultason nst bebek kucuk dıyolar . napıcam bbılmıyorum snrlerım cok bzuldu

Naptin canim gittin mi doktora
gttım we bebegım 2125 gram cıktı nst cekıldı yıne ultason kan alındı bıde wajınadan cubukla bakterı wr mı dye test yaptı. haftaya brdaha ultason nst bebek kucuk dıyolar . napıcam bbılmıyorum snrlerım cok bzuldu

Napalim canım aynı seni bekliyoruz gittinmi doktora inşallah iyi haberlerini aliriz

Doktor ne dedi merak ettik her şey yolundadır umarım

moalımmm ınanılmaz bozuk canm yaaa
Allah herkese hayırlı doğumlar nasip etsin moral bozup can sıkıp stres yapma olsun küçük önemli değil yeterki sağlıklı olsun onlar doğumdan sonra daha çabuk gelişiyor ve hızla toparlıyor merak etme

Benim bebeğim 32 de döndü ben şuan 36 dayım nst de normal 2.600 kilosu geldi haftaya tekrar gidip sonra doğum iznine ayrılacağım ama iki gündür ağrı sızı çok onun için endişe ettim arkadaşım günübirlik sancı olduğunu ve bu aralar artık hep olacağını söyledi bunların bebeğim çok hareketli ve sürekli idrar keseme baskı yaptığı için yürümek bile zor geliyor çok ağrılı oluyor ama henüz midem de bir rahatlama olmadı aşağı tam inmedi sanırım

Kuzum moralini bozma. Daha zaman var dogum icin illaki alir kilo canim. Ki kilo almass bile 2 kiloyu gecmis. Saglikli bir sekilde dogsun. Dogduktan sonra kendini cabucak toparlar.

Canim benimde 2 gundur adet olacakmisim gibi sanci oluyor. Benim bebis donnedi hala ama yurudgumde ve ayakta durdugumda alt tarafima baski yapiyor cok. Yurumeye korkar oldum artik.

Korkma canım iki kiloyu geçmiş ya olsun önemli olan mikrop olmaması sende bebisin iyi olması o doğunca 1 ayda sen bile taniyamazsin buyur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…