üzülme canım daha 1 ay var doğuma 2 kgmı geçmiş sen sütün gelsin diye şimdiden hazırlık yap doğar doğmaz düzenli emzirirsen toparlar hemen önemli olan gelişiminin iyi olmasıgttım we bebegım 2125 gram cıktı nst cekıldı yıne ultason kan alındı bıde wajınadan cubukla bakterı wr mı dye test yaptı. haftaya brdaha ultason nst bebek kucuk dıyolar . napıcam bbılmıyorum snrlerım cok bzuldu
Canim sutun gelmesi icin ne yapilmali. Ne yenmeli biliyorsan bilgi verir misin? Bide benim goguslerim hic buyumedi. Dogumdan sonra sutumun az olma ihtimali var mi ? Biri sutun az olabilir dedi. Canim sıkldi boyle bir sey olabilir mi?üzülme canım daha 1 ay var doğuma 2 kgmı geçmiş sen sütün gelsin diye şimdiden hazırlık yap doğar doğmaz düzenli emzirirsen toparlar hemen önemli olan gelişiminin iyi olması
Canim merhaba benimde hiç büyümedi acımıyo bile ben takmıyorum seninde ikinci bebeginmiCanim sutun gelmesi icin ne yapilmali. Ne yenmeli biliyorsan bilgi verir misin? Bide benim goguslerim hic buyumedi. Dogumdan sonra sutumun az olma ihtimali var mi ? Biri sutun az olabilir dedi. Canim sıkldi boyle bir sey olabilir mi?
Yok canim benim ilk bebegim. Ilk olunca bir sey bilmeyince insan korkuyor. Etraftaki insanlarda hic dusunmuykr ki her seyi soyluyorlar. Kafama cok takiliyor inankiCanim merhaba benimde hiç büyümedi acımıyo bile ben takmıyorum seninde ikinci bebeginmi
Hı ben ikinci zannetmistim takma kafana gelir gelir merak etme sutun ben duymamazliktan geliyorum denilenleri sende duyma senin kaç haftalıkYok canim benim ilk bebegim. Ilk olunca bir sey bilmeyince insan korkuyor. Etraftaki insanlarda hic dusunmuykr ki her seyi soyluyorlar. Kafama cok takiliyor inanki
Canim benimde 2 gundur adet olacakmisim gibi sanci oluyor. Benim bebis donnedi hala ama yurudgumde ve ayakta durdugumda alt tarafima baski yapiyor cok. Yurumeye korkar oldum artik.
Cumartsi gunu 37 bitecek insallah. Hayirlisiyla bi dogsaydi. Ne olacagi belli olurdu ☺Hı ben ikinci zannetmistim takma kafana gelir gelir merak etme sutun ben duymamazliktan geliyorum denilenleri sende duyma senin kaç haftalık
Donme konusunu acikcasi takmiyorum kafaya. Cunku buyuk ihtimal sezeryan olacak benimki. Rabbim her seyin hayirlisini nasio etsin hepimize. Sancilar korkutuyor. Bakalim cumartesi gunu kontrolum. Ne olacak ne bitecek.Aynı durumdayız sancı konusunda dönme ihtimali hala var son haftaya kdr döner diyorlar fazla takma onu
O mansallah senin bitmiş alırsın insallah kucana sagsalim benimde sol ayağım çok agriyo dün gece uyuyamadım halada agriyo ama ağrımı kasılmamı bilmiyorum valla kimsede yok evde eşimde işte yatiyorum oyle sıcaksu koyuyorumCumartsi gunu 37 bitecek insallah. Hayirlisiyla bi dogsaydi. Ne olacagi belli olurdu ☺
merhaba,kızlar sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alın inşallah :) erkek bebek belirtileri sizce neler? sol ve sağ kasığa göre ayrım yapanlar, mide bulntısını ve tatlı tuzluekşi yiyicek aşerme ayrımı yapanlar var. kısaca bilgi verir misiniz ? :)
35 hafta 4 günlüğüz daha biz benim ikinci canım kizim var 4 yaşında ama hiç dogurmamis gibiyim onda hiç agrim olmadı 41 haftalikken suni sancıyla doğdu o zaman kadar hiç birşey hissetmedim suni sancı olmasaydı düşünmüyödü doğmayı bu sipa aceleci heraldeAynen canim bitti oldu cok sukur ☺ dinlen canim. Insallah herhangi bir sorun yoktur. Senin kac haftalik oldu
gttım we bebegım 2125 gram cıktı nst cekıldı yıne ultason kan alındı bıde wajınadan cubukla bakterı wr mı dye test yaptı. haftaya brdaha ultason nst bebek kucuk dıyolar . napıcam bbılmıyorum snrlerım cok bzuldu
Masallah canim. Rabbim saglikla kucaginiza almayi nasio etsin ☺35 hafta 4 günlüğüz daha biz benim ikinci canım kizim var 4 yaşında ama hiç dogurmamis gibiyim onda hiç agrim olmadı 41 haftalikken suni sancıyla doğdu o zaman kadar hiç birşey hissetmedim suni sancı olmasaydı düşünmüyödü doğmayı bu sipa aceleci heralde
birincinin adı zihni kayınpederimin ismi babası koymuştu :) bunun da ertuğrul olucak inş.oyyyyy masallah sen deneyımlısıın ne guzell bu arada 1. nın ve dogacak olanın ısmı nedır?
merhaba. bende senin gibiyim canım. ilk oğlum 41. haftada sezeryanla doğdu gelmek bilmedi sancıda bilmiyorum hiç :) şimdide karnımdaki hergün çıkıcakmış gibi hiç rahat durmuyor. ilk oğlum çok uslu şükür bana hiç çektirmedi hiç bi konuda karnımda da öyleydi rahattım. bunda galiba bize çektiricekler:)35 hafta 4 günlüğüz daha biz benim ikinci canım kizim var 4 yaşında ama hiç dogurmamis gibiyim onda hiç agrim olmadı 41 haftalikken suni sancıyla doğdu o zaman kadar hiç birşey hissetmedim suni sancı olmasaydı düşünmüyödü doğmayı bu sipa aceleci heralde
Aynen canim cok yaramaz olcak sanırım bu sipalar korkutuyorlar bizimerhaba. bende senin gibiyim canım. ilk oğlum 41. haftada sezeryanla doğdu gelmek bilmedi sancıda bilmiyorum hiç :) şimdide karnımdaki hergün çıkıcakmış gibi hiç rahat durmuyor. ilk oğlum çok uslu şükür bana hiç çektirmedi hiç bi konuda karnımda da öyleydi rahattım. bunda galiba bize çektiricekler:)
ikinciler hep tersi olurmuş derler ama inş. öyle olmazlar. benim oğlum 2 yaşını yeni geçti bide çok büyükde değil kıskançlık durumuda var arada. bakalım nasıl olacak herşeyin hayırlısı..Aynen canim cok yaramaz olcak sanırım bu sipalar korkutuyorlar bizi
İnşallah canım budami erkekikinciler hep tersi olurmuş derler ama inş. öyle olmazlar. benim oğlum 2 yaşını yeni geçti bide çok büyükde değil kıskançlık durumuda var arada. bakalım nasıl olacak herşeyin hayırlısı..
evet canım seninki neyİnşallah canım budami erkek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?