2016 kasım erkek anneleriiiii

Canim merhaba benimde hiç büyümedi acımıyo bile ben takmıyorum seninde ikinci bebeginmi
benim ikinci bebeğim ilki sezeryan oldu perşembe doğum yaptım pazar ancak süt geldi, ilk gördüğün andan itibaren emzirmen gerekiyor klostrom denen ilk süt var koyu kıvamlı onu alıyor bebek çok yağlı olduğu için bir damlası bile tok tutuyor. zaten yeni doğan bebeklerde direk açlık hissi olmuyormuş ağlamaları açlıktan olmuyor yani yanılıp mama verilince memeyi istekli çekmiyor buda sütün gelmesini geciktiriyor ben hiç mama vermedim. bol bol su içmek ve yeşillik yemek gerekiyor. soğan ve baklagilde arttırıyor ben çok yiyemedim gaz probleminden dolayı humananın çayı var anne sütü için ondan içmiştim. moral önemli benimde göğsüm büyümedi daha belirti yok herkes bir yandan konuşuyor duymamak lazım direk bebeğe odaklan mutlaka onun ihtiyacını karşılayacak sütün olacaktır. bir yazı okurken aşağıdaki bilgilere ulaştım sizinlede paylaşmak istedim paniğe gerek yok

Canim benim ilkinde bi sıkıntı cekmedim 1 buçuk yaşına kadar emzirdim bende humana cayi ictim Bunda da almayı düşünüyorum iyi geliyo evet sütü arttiriyo

Korkma canım iki kiloyu geçmiş ya olsun önemli olan mikrop olmaması sende bebisin iyi olması o doğunca 1 ayda sen bile taniyamazsin buyur
okdr onemlı degıl de madem neden her hafta nst usg werdı takıp edıyolar? anormal olmasa bebegın kucuk dogcak sunları ye ıc kılo alsın der gonderır ama

okdr onemlı degıl de madem neden her hafta nst usg werdı takıp edıyolar? anormal olmasa bebegın kucuk dogcak sunları ye ıc kılo alsın der gonderır ama
orada gittiğin doktorlar türkmü ? başka birine daha görünme imkanın varsa için rahat eder.

Hem bu haftalarda kan alıyorlar enfeksiyon varmı diye kan aldıklarına dua et ya tam kontrol etmeyip gönderse seni dahaki iyı canim

kan aldılar bu haftada kan alınmıyor kı
Canim cogunlukla bende kan testi veriyorum. 2 haftada 3 kere verecegim. Cumartesi tekrar istedi. Surekli idrar da veriyorum ben. Bu kotu bir sey oldugu anlamina gelmez. Sadece olusabilicek durumlara karsi tedbir. Icini ferah tut. Bu zamana kadar 6 defa nst ye girdim. Onlar sorun degil gercekten. Simdi her gidisimde nst ye baglaniyorum. Artik surekli gireceksin kontrollerin daha sık olacak. Merak etme her sey guzel olacak insallah ☺

orada gittiğin doktorlar türkmü ? başka birine daha görünme imkanın varsa için rahat eder.
dun hem kendı dr um baktı hem nobetcı kadındgumcu muayne ettı cnm ıkısıde aynı seyı soyledı bebek kucuk ..... turk dııl dr um dr dan yana sıkntım yok da bebek ısteee

ınsallah canm yaaaa ınsallahh bıde 2500 grım ustunde dogsaaa daha ne ısterımmm

ayy canm ıcıme su serptın nekdr kaldı kuwezdee

Canim kirmizi et tuketimini arttir ve balli su ve sut ic. Bi de pekmez ve kuru badem ye bakalim bunlarda kilo aldiriyormus. Her yontemi dene bakalim. Ne duyarsam deniyirum
Canım bugün yaptım kırmızı eti bbaklim sabah 2 yumurta haşlaması 1brdak süt yedim ins iyi gelir ılgın için çok teşekkür ederim :) bakalım haftaya ne kadr cikicak bebek 1hafta çok sıkıcaam

Canım bugün yaptım kırmızı eti bbaklim sabah 2 yumurta haşlaması 1brdak süt yedim ins iyi gelir ılgın için çok teşekkür ederim :) bakalım haftaya ne kadr cikicak bebek 1hafta çok sıkıcaam
Her seyi dene canim. Inan bende bi ara kafaya fena takmistim. 1 hafta da sadece 100 gr almisti. Ondan onceki haftada 450 gr almisti. Nasil kilo almaz diye cok canim sıklmisti. Simdi cok takmiyorum ☺☺ dikkat etmeye calisiyorum yine. Insallah alir canim. Seni cok iyi anliyorum valla.

Offffffffff offffffffff deniyorum bakalım sonuç ne cikicak merak.konusu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…