2016 kasım erkek anneleriiiii

Hayirli aksamlar kizlarr ☺ heyecan dorukta bi yarin olsaydi. Oglusumu gormeye gidecegim. Ve buyuk ihtimal dogum icin gun alacagiz. ☺☺☺☺ zaman gecsin artikkk

Amin inşallah kuzum ya akşam markette idik eşimle çok aşırı kasılma oldu karnım cok sertleşti 5 dakika boyunca ve çok sancı oldu belimde adet sancısı gibi en son karın alt bölgede birkaç kez biranda siddetli batma ve sancı oldu çok korktum doğum sancısı nasıl bilmem ama buda çok farklıydı hemen eve geldik tekrar olmadı ama

Benimde oluyir ayni sekilde. Ayakta durdugumda ve yurudugumde alt tarafta batmalar oluyir. Bebis buyudugunden baskisi artiyor sanirim. Benimde bugun kasiklarimda cok agri var. Korkuyorum her an bisi olacakmis gibi. Senin bebis kac haftalikti bu arada?

gobek we gobek cewreme yuwarlak brsey gelıyo we sureklı orda acaba poposu mu kafası mı bı anlayamadım yaaaa sızın de oyle mı duruyo

gobek we gobek cewreme yuwarlak brsey gelıyo we sureklı orda acaba poposu mu kafası mı bı anlayamadım yaaaa sızın de oyle mı duruyo
Benimki sabit bi yerde durmuyo ki firildak gibi dönüyo masallah. Ama yaklaşık bir haftadir göbek etrafinda agri ve gerilme oluyordu. Bugün gittim doktora dogum cantani hazırla eger agrilarin devam ederse gel dedi

Benimki sabit bi yerde durmuyo ki firildak gibi dönüyo masallah. Ama yaklaşık bir haftadir göbek etrafinda agri ve gerilme oluyordu. Bugün gittim doktora dogum cantani hazırla eger agrilarin devam ederse gel dedi
benım gerıldeee teee ne zamandr war senı neden cagrdı onu anlamadım gerılme zaten oluyor kıı

benım gerıldeee teee ne zamandr war senı neden cagrdı onu anlamadım gerılme zaten oluyor kıı
Benim gerilmeyle birlikte sancim da var. Sanırım bebek dönmüş. Normalde pazartesi günü doktorumun ameliyat günü agrin devam ederse gel dedi yoksa neden çağrsın ki. Valla öyle deyince o panikle sormak aklima gelmedi

anladım canm senın we bebegın ıcın hayrlısı olsunnn :)) bebısler tek tek gelıcek bu haftalarda desnneeeee

anladım canm senın we bebegın ıcın hayrlısı olsunnn :)) bebısler tek tek gelıcek bu haftalarda desnneeeee
Insallah yaa ben artık biran önce dogsun istiyorum. Benim ikinci bebegim ama sanki ilk bebegim gibi heycanliyiz. Özellikle abisi ne kadar kaldi diye sorup duruyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…