- 31 Mart 2016
- 487
- 153
- 103
- 36
ayyyyy canm cok heycanlı yaaaa bıze de haber wer tamam mııı :)))))Hayirli aksamlar kizlarr ☺ heyecan dorukta bi yarin olsaydi. Oglusumu gormeye gidecegim. Ve buyuk ihtimal dogum icin gun alacagiz. ☺☺☺☺ zaman gecsin artikkk
Tamam canim ☺ sen nasilsin bakalimayyyyy canm cok heycanlı yaaaa bıze de haber wer tamam mııı :)))))
Sevindim canim :) hazirliklara devam..daha ıyıyım saclarımı kestrdım bebege hazrllık :)) cok uzamstı
Ay ne güzel hadi bakalım Allah kurtarsın hepimizi inş bi soluktaHayirli aksamlar kizlarr ☺ heyecan dorukta bi yarin olsaydi. Oglusumu gormeye gidecegim. Ve buyuk ihtimal dogum icin gun alacagiz. ☺☺☺☺ zaman gecsin artikkk
Insallah canim benim. Rabbim saglikla kavustursun insallah ☺Ay ne güzel hadi bakalım Allah kurtarsın hepimizi inş bi solukta
ewet canımmm senınde cok az kaldı wla :))Sevindim canim :) hazirliklara devam..
Benimde oluyir ayni sekilde. Ayakta durdugumda ve yurudugumde alt tarafta batmalar oluyir. Bebis buyudugunden baskisi artiyor sanirim. Benimde bugun kasiklarimda cok agri var. Korkuyorum her an bisi olacakmis gibi. Senin bebis kac haftalikti bu arada?Amin inşallah kuzum ya akşam markette idik eşimle çok aşırı kasılma oldu karnım cok sertleşti 5 dakika boyunca ve çok sancı oldu belimde adet sancısı gibi en son karın alt bölgede birkaç kez biranda siddetli batma ve sancı oldu çok korktum doğum sancısı nasıl bilmem ama buda çok farklıydı hemen eve geldik tekrar olmadı ama
Evet özellikle bebek hareket ettikce cok akıntı oluyokızlar sızde akıntı basladı mı ???
benımde basladı da ondan merk ettım beyaz krrem gbı ama bnmEvet özellikle bebek hareket ettikce cok akıntı oluyo
Benimki sabit bi yerde durmuyo ki firildak gibi dönüyo masallah. Ama yaklaşık bir haftadir göbek etrafinda agri ve gerilme oluyordu. Bugün gittim doktora dogum cantani hazırla eger agrilarin devam ederse gel dedigobek we gobek cewreme yuwarlak brsey gelıyo we sureklı orda acaba poposu mu kafası mı bı anlayamadım yaaaa sızın de oyle mı duruyo
benım gerıldeee teee ne zamandr war senı neden cagrdı onu anlamadım gerılme zaten oluyor kııBenimki sabit bi yerde durmuyo ki firildak gibi dönüyo masallah. Ama yaklaşık bir haftadir göbek etrafinda agri ve gerilme oluyordu. Bugün gittim doktora dogum cantani hazırla eger agrilarin devam ederse gel dedi
Benim gerilmeyle birlikte sancim da var. Sanırım bebek dönmüş. Normalde pazartesi günü doktorumun ameliyat günü agrin devam ederse gel dedi yoksa neden çağrsın ki. Valla öyle deyince o panikle sormak aklima gelmedibenım gerıldeee teee ne zamandr war senı neden cagrdı onu anlamadım gerılme zaten oluyor kıı
anladım canm senın we bebegın ıcın hayrlısı olsunnn :)) bebısler tek tek gelıcek bu haftalarda desnneeeeeBenim gerilmeyle birlikte sancim da var. Sanırım bebek dönmüş. Normalde pazartesi günü doktorumun ameliyat günü agrin devam ederse gel dedi yoksa neden çağrsın ki. Valla öyle deyince o panikle sormak aklima gelmedi
Insallah yaa ben artık biran önce dogsun istiyorum. Benim ikinci bebegim ama sanki ilk bebegim gibi heycanliyiz. Özellikle abisi ne kadar kaldi diye sorup duruyoanladım canm senın we bebegın ıcın hayrlısı olsunnn :)) bebısler tek tek gelıcek bu haftalarda desnneeeee
buyuk kac yasında ? :)Insallah yaa ben artık biran önce dogsun istiyorum. Benim ikinci bebegim ama sanki ilk bebegim gibi heycanliyiz. Özellikle abisi ne kadar kaldi diye sorup duruyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?