2016 kasım erkek anneleriiiii

36 haftalık kuzum 5 kasım da doğum nasipse

Ay maaşallah ya ben sanki her an olacak gibi hissediyorum bilmediğim için ilk olacak henüz her gece bebeğimin doğduğunu görüyorum rüyalar bile sıklaştı sancılar yakındır herhalde
bende hep dogmus emzırırken goruyorum bebegımı nedense:))

Ay maaşallah ya ben sanki her an olacak gibi hissediyorum bilmediğim için ilk olacak henüz her gece bebeğimin doğduğunu görüyorum rüyalar bile sıklaştı sancılar yakındır herhalde
bıde benım bebegım kucukmus 2125 gr cıktı 2 gun oncee cok korkuyrum bebegın beynı gelısmemıs yada kemık gelısımı olmamıs dye

bıde benım bebegım kucukmus 2125 gr cıktı 2 gun oncee cok korkuyrum bebegın beynı gelısmemıs yada kemık gelısımı olmamıs dye
Ya geçen haftaya kdr benimkide 2 kg larda idi şimdi 2.600 belki bu hafta 3 olmuştur yani öyle birşey yoktur inş üzülüp panik stres yapma son zamanlardaki aşırı stres sıkıntı erken doğuma sebep olur sakin ol içerde son zamanına kadar kalsın da gelişsin iyice inş öyle birşey olsa doktorun söylerdi ama böyle bir durumdan bahsetti mi

bebek kucuk dedı . herhafta nst usg takıbı yapılıyorr bakalım artık

bebek kucuk dedı . herhafta nst usg takıbı yapılıyorr bakalım artık
O bizdede oluyor ama canım bak haftaya yine gideceğim nst yapılacak bundan sonra her hafta yapacaklar normal yani nst kalp atışları takip ediliyor bebeklerimizin canım takma kafana fazla :-*

Canim ciktim doktordan her sey normal dedi. Bebegim dönmüş. Gün vermedi. haftaya geldiginde vereyim dedi. Her sey normal herhangi bir sıkntin yok 38+5 de aliriz dedi. Bebegim sadece 100 gr almis. Moralim cok bozuldu 2.805 gr olmus.

Canim ciktim doktordan her sey normal dedi. Bebegim dönmüş. Gün vermedi. haftaya geldiginde vereyim dedi. Her sey normal herhangi bir sıkntin yok 38+5 de aliriz dedi. Bebegim sadece 100 gr almis. Moralim cok bozuldu 2.805 gr olmus.

Hemen moralini bozma ya neden üzülüyorsun kilosu gayet iyi peki doğumu normal mi sezeryan mı yapacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…