10 yaşında ablası ellerinden öper :)buyuk kac yasında ? :)
canm bnm ya allah uzun omurler wersın buyumus o :) smdıde kucuk buyuyecek bakalım he :))10 yaşında ablası ellerinden öper :)
Amin canım saol. Aynen öyle olacak bakalim. :)canm bnm ya allah uzun omurler wersın buyumus o :) smdıde kucuk buyuyecek bakalım he :))
ya sana sey sorcam kafam karıstı smdı benm bebek 35+2 gunluk. 36 . hafta dıye gecıyor dımıAmin canım saol. Aynen öyle olacak bakalim. :)
Evet burdaki takvim önde gidiyo. Bende 36+2yim ama 37 olarak görünüyoya sana sey sorcam kafam karıstı smdı benm bebek 35+2 gunluk. 36 . hafta dıye gecıyor dımı
ama bn 36 yı sen 37 yı tamamlıyosun sanırımEvet burdaki takvim önde gidiyo. Bende 36+2yim ama 37 olarak görünüyo
Galiba öyle amann bosver bi kac gun onceden bebekdeki degisikligi gormek guzel bisey :)ama bn 36 yı sen 37 yı tamamlıyosun sanırım
bencede katılıyrum sana :)))Galiba öyle amann bosver bi kac gun onceden bebekdeki degisikligi gormek guzel bisey :)
36 haftalık kuzum 5 kasım da doğum nasipseBenimde oluyir ayni sekilde. Ayakta durdugumda ve yurudugumde alt tarafta batmalar oluyir. Bebis buyudugunden baskisi artiyor sanirim. Benimde bugun kasiklarimda cok agri var. Korkuyorum her an bisi olacakmis gibi. Senin bebis kac haftalikti bu arada?
bnmde 9 u :))36 haftalık kuzum 5 kasım da doğum nasipse
Ay maaşallah ya ben sanki her an olacak gibi hissediyorum bilmediğim için ilk olacak henüz her gece bebeğimin doğduğunu görüyorum rüyalar bile sıklaştı sancılar yakındır herhaldebnmde 9 u :))
bende hep dogmus emzırırken goruyorum bebegımı nedense:))Ay maaşallah ya ben sanki her an olacak gibi hissediyorum bilmediğim için ilk olacak henüz her gece bebeğimin doğduğunu görüyorum rüyalar bile sıklaştı sancılar yakındır herhalde
bıde benım bebegım kucukmus 2125 gr cıktı 2 gun oncee cok korkuyrum bebegın beynı gelısmemıs yada kemık gelısımı olmamıs dyeAy maaşallah ya ben sanki her an olacak gibi hissediyorum bilmediğim için ilk olacak henüz her gece bebeğimin doğduğunu görüyorum rüyalar bile sıklaştı sancılar yakındır herhalde
Allah nasip eder bir an evel inş bu zamana kdr geldik bundan sonrası da gelir inş canımbende hep dogmus emzırırken goruyorum bebegımı nedense:))
ınsallah canm yaaaaaa saglıkla dogsalar bıAllah nasip eder bir an evel inş bu zamana kdr geldik bundan sonrası da gelir inş canım
Ya geçen haftaya kdr benimkide 2 kg larda idi şimdi 2.600 belki bu hafta 3 olmuştur yani öyle birşey yoktur inş üzülüp panik stres yapma son zamanlardaki aşırı stres sıkıntı erken doğuma sebep olur sakin ol içerde son zamanına kadar kalsın da gelişsin iyice inş öyle birşey olsa doktorun söylerdi ama böyle bir durumdan bahsetti mibıde benım bebegım kucukmus 2125 gr cıktı 2 gun oncee cok korkuyrum bebegın beynı gelısmemıs yada kemık gelısımı olmamıs dye
bebek kucuk dedı . herhafta nst usg takıbı yapılıyorr bakalım artıkYa geçen haftaya kdr benimkide 2 kg larda idi şimdi 2.600 belki bu hafta 3 olmuştur yani öyle birşey yoktur inş üzülüp panik stres yapma son zamanlardaki aşırı stres sıkıntı erken doğuma sebep olur sakin ol içerde son zamanına kadar kalsın da gelişsin iyice inş öyle birşey olsa doktorun söylerdi ama böyle bir durumdan bahsetti mi
O bizdede oluyor ama canım bak haftaya yine gideceğim nst yapılacak bundan sonra her hafta yapacaklar normal yani nst kalp atışları takip ediliyor bebeklerimizin canım takma kafana fazla :-*bebek kucuk dedı . herhafta nst usg takıbı yapılıyorr bakalım artık
Canim ciktim doktordan her sey normal dedi. Bebegim dönmüş. Gün vermedi.haftaya geldiginde vereyim dedi. Her sey normal herhangi bir sıkntin yok 38+5 de aliriz dedi. Bebegim sadece 100 gr almis. Moralim cok bozuldu 2.805 gr olmus.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?