2016 kasım erkek anneleriiiii

Canim ciktim doktordan her sey normal dedi. Bebegim dönmüş. Gün vermedi. haftaya geldiginde vereyim dedi. Her sey normal herhangi bir sıkntin yok 38+5 de aliriz dedi. Bebegim sadece 100 gr almis. Moralim cok bozuldu 2.805 gr olmus.
sende bn gbı dertlısın he kılo konusunda. pkı neden 100 gr alms sdece brsey dedı mı bununla ılgılı

Sezeryan olacaak canim. 10 gunde 100 gr cok az ama
canm neden 10 gunde 100 gr. dr un yrum yapmadı mı bnla ılglı cnku gercekten az . benımkı az dıyrum 9 gunde 207 gr almıstı . ona ragmen dr begenmedı anlamadım arkads ben bu kılo olayınıııı .. ısyeyeeeeeeeeeeeaaaaannnnnnnn

Canim doktoruma sordum. Ben zayiftim hamile kaldigimda zaten. Doktor bana bakarak senin kilolu bir bebegin olmaz hic bekleme kilolu bebek dedi haftalar once. Bugun bakti karninda kucucuck ne bekliyirsun dedi. Bebeginin sagligi cok iyi suyu cok iyi onemli olab bu dedi. Kilo cok da onemli degil. Dogumdan sonra toparlar kendini dedi. coook canim sıkldi. Arkadasim var aramizda 3 gun var sadece. Oda dun gitti doktora 3.030 gr olmus. Cok moralim bozuldu

B
Bu hafta kendimi besiye cekecegim valla. Ne bulursam yiyecegim. Gecen hafta cok dikkat etmedim. Belki ondan da kilo almamistir diyorum. Bakalim ne olacak. Rabbim saglik versin insallah kuzularimiza

canım bozma moralını bende aynı durumdayım kı bak senın 2500 gr mı gecms we nerdeyse 3 kılo zaten usg de yanılma payı oluyo bnde 3 kılo wrdr sen merk etme ben napım 36.haftadayım 2100 gr daha . bah sabah annem le knustum bnde kucuk dgmusum 2800 gr dogmusum hemn kılo aldın dedı boyle seyler genetık olabılıyor sanırım.. cnku annem bnm adet gec olmus 18 yasında olmus bende oyle olmustum yanı bole kadın dgum seylerı genetık olabılıyr. bence hc sıkıntı etme ben suan warya sut muz nar kuruyems yogurt elımden dusmuyoorr. alabıldıgı kadr alsın takdr allahın canm bnm . bnm bebegım 2800 ol sa warya zıl takıp oynarım

B

Bu hafta kendimi besiye cekecegim valla. Ne bulursam yiyecegim. Gecen hafta cok dikkat etmedim. Belki ondan da kilo almamistir diyorum. Bakalim ne olacak. Rabbim saglik versin insallah kuzularimiza
bende oyle su carsambba dan berı 3 gundr warya agzım h bos durmadı bakalım haftaya kac olmus olcak cuma gnu randewm bakıcam eger yıne az alıyorsa benım yapcagım brsey kalmıyor nedımm

ben 180 boy 60 kılo hamıle kaldım yanı zayf katagorısınde hamıle kaldım we karnımda kucuk sen gbı acaba bn kılo almıs ollsam bıle genetık olark benzems olablır mı

ben 180 boy 60 kılo hamıle kaldım yanı zayf katagorısınde hamıle kaldım we karnımda kucuk sen gbı acaba bn kılo almıs ollsam bıle genetık olark benzems olablır mı
bilemiykrum ki canim. Bu gunumuze cok sukur. Ama ne bileyim ana yuregi bu olsa gerek. Kilo alsin istiyoru.. sanki zayif olsa bakamayacakmisim gibi kucaklayamayacakmisim gibi hissediyorum. Ben kac kilo dogdum annem hatirlamiyor. Ablalarim 3.200 3.400 civarinda dogum yaptilar. Gobegim simdi son ayda belli oldu. 7 ayliktim millet hamile misin yeni mi diyorlardi. Insallah yaptikalrimiz ise yarar. Insallah bebislerimiz 3 kiloyu gecer. Bende haftaya cuma gidecegim bakalim sonuc nasil olacak.

kılo alsa soyle bı 2500 dese haftaya wrya dunya bnm olucakk .allahım ınsallah alırlar kılo yaaa :/

suan nrml gozukuyor ama blmıyrum kı canm . bu kılo prblemnden dolyı erkn alırlar mı hc bılmemm
Merak etme daha 5 haftan var. Son haftalarda bebekler kilo aliyo. Bende bu kilo olayina takiyodum ama ilk bebegim 2 900 gr dogmustu. Büyük ihtimalle buda öyle olacak. Çünkü 2 600 gr dedi doktor. Doguma kadar en fazla 3 kilo olur. O yüzden moralini bozma daha zamanin var eminim kilo alacaktir

bebegın kucuk dedı bna dr ama byuse dogana kdr neden oyle desın kı?

sdece bbam norml byda bzm hpımız cok uzunuz . esımın aılesı de uzun esımde uzuun
Seninle aynı durumu yasayan bi arkadasim var benim. Ona da bebegin küçük oldugunu arastirma hastanesine gitmesini soylediler. Kendisi ve eşi uzun boylu ailesinde de bir tek kayinpederi kısa boylu. Orda anlaşıldı bunun genetik oldugu kısa boylu olacagi ortaya çıktı. Dogdugunda gercekten cok küçük biseydi. Hala da öyle belki seninde öyle olabilir. Peki sormadin mi doktora neden öyle birsey dedi sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…