2016 kasım erkek anneleriiiii

hyr takıp edıcek kucuk bebek dedı de uzamıyor mu bebek nasıl hala daha kısa ??

hyr takıp edıcek kucuk bebek dedı de uzamıyor mu bebek nasıl hala daha kısa ??
Yani kısa boylu pek fazla uzamadi. Ikinci bebegini dogurdu ve onun boyu gayet normal. Benim anlamadigim küçük derken nesi küçük bunu aciklamasi lazımdı sana.

Yani kısa boylu pek fazla uzamadi. Ikinci bebegini dogurdu ve onun boyu gayet normal. Benim anlamadigim küçük derken nesi küçük bunu aciklamasi lazımdı sana.
nebılım haftaya artık net brsey ogrenıcem . snrlerım bzuluyo dusundukce

Bugün bir trafik kazası geçirdik çok kötü idi hayatımda ilk defa kaza geçirdim eşim çok korktu bende hem ona hem bebeğe birşey olacak diye korktum şok geçirdim resmen sadece başımı vurdum ön cama onun dışında bizde ve bebekte birşey yokmuş çok şükür hastaneye de gittik ama bir an evvel birşey olmadan gelsin istiyorum artık çok korkuyorum :'(

Cok gecmis olsun canım allah tekrarindan korusun insallah

ayy canm benım ya cok gecmıs olsun allah korumus sızı ve bebegını dıkkat edın lutfen kendınıze allah brdaha yasatmasın uzme kendını canm bnm yaaaa

Allah razı olsun kızlar inş birdaha olmaz kaza küçük yada büyük gerçekten çok kötü bir şeymiş

Benim de kasımın 20si gibi doğacak ogluşum inşallah. Her şeyini aldık çok şükür. 3hafta sonra izne ayrılacağım ve uzatıp ayakları bol bol yatacağım. Akşamları çok halsiz oluyorum. Ogluş baya baskı yapıyor.

Allah kolaylık versin canım hep aynı durumdayız benim bu son hafta cumadan sonra izin başlıyor doğum da ekim sonu kasım başı gibi dedi doktor kasım 5 i en gec

Allah kolaylık versin canım hep aynı durumdayız benim bu son hafta cumadan sonra izin başlıyor doğum da ekim sonu kasım başı gibi dedi doktor kasım 5 i en gec
Rabbim hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah. Her geçen gün heyecan artıyor tabi. Bir de azıcık doğum korkusu

Cok gecmis olsun canim. Rabbim.korumus sizleri. Allah bir daha yasatmasin. Dikkat et kendine

Çanta hazır biberon emzik de koydum emzik lazım olabilir ama biberon belki kullanılmaz yinede dursun lazım olur belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…