hyr takıp edıcek kucuk bebek dedı de uzamıyor mu bebek nasıl hala daha kısa ??Seninle aynı durumu yasayan bi arkadasim var benim. Ona da bebegin küçük oldugunu arastirma hastanesine gitmesini soylediler. Kendisi ve eşi uzun boylu ailesinde de bir tek kayinpederi kısa boylu. Orda anlaşıldı bunun genetik oldugu kısa boylu olacagi ortaya çıktı. Dogdugunda gercekten cok küçük biseydi. Hala da öyle belki seninde öyle olabilir. Peki sormadin mi doktora neden öyle birsey dedi sana
Yani kısa boylu pek fazla uzamadi. Ikinci bebegini dogurdu ve onun boyu gayet normal. Benim anlamadigim küçük derken nesi küçük bunu aciklamasi lazımdı sana.hyr takıp edıcek kucuk bebek dedı de uzamıyor mu bebek nasıl hala daha kısa ??
nebılım haftaya artık net brsey ogrenıcem . snrlerım bzuluyo dusundukceYani kısa boylu pek fazla uzamadi. Ikinci bebegini dogurdu ve onun boyu gayet normal. Benim anlamadigim küçük derken nesi küçük bunu aciklamasi lazımdı sana.
Bence bir tek doktorla yetinme baska bir doktora daha gitnebılım haftaya artık net brsey ogrenıcem . snrlerım bzuluyo dusundukce
bakıcam canm ya 2 dr da aynı seyı soyledı bı ogrenmBence bir tek doktorla yetinme baska bir doktora daha git
Kötü düşünme aklina kötü seyler getirme. Biliyorsun ki bebeklerimiz etkileniyo ve hissediyo. Iyi düşün iyi seyler olsun. Kalbini ferah tut canım.bakıcam canm ya 2 dr da aynı seyı soyledı bı ogrenm
allah bılır canm en ıyısını allah a sıgınıyrum dusunmemey calsyrumKötü düşünme aklina kötü seyler getirme. Biliyorsun ki bebeklerimiz etkileniyo ve hissediyo. Iyi düşün iyi seyler olsun. Kalbini ferah tut canım.
Cok gecmis olsun canım allah tekrarindan korusun insallahBugün bir trafik kazası geçirdik çok kötü idi hayatımda ilk defa kaza geçirdim eşim çok korktu bende hem ona hem bebeğe birşey olacak diye korktum şok geçirdim resmen sadece başımı vurdum ön cama onun dışında bizde ve bebekte birşey yokmuş çok şükür hastaneye de gittik ama bir an evvel birşey olmadan gelsin istiyorum artık çok korkuyorum :'(
ayy canm benım ya cok gecmıs olsun allah korumus sızı ve bebegını dıkkat edın lutfen kendınıze allah brdaha yasatmasın uzme kendını canm bnm yaaaaBugün bir trafik kazası geçirdik çok kötü idi hayatımda ilk defa kaza geçirdim eşim çok korktu bende hem ona hem bebeğe birşey olacak diye korktum şok geçirdim resmen sadece başımı vurdum ön cama onun dışında bizde ve bebekte birşey yokmuş çok şükür hastaneye de gittik ama bir an evvel birşey olmadan gelsin istiyorum artık çok korkuyorum :'(
Allah kolaylık versin canım hep aynı durumdayızBenim de kasımın 20si gibi doğacak ogluşum inşallah. Her şeyini aldık çok şükür. 3hafta sonra izne ayrılacağım ve uzatıp ayakları bol bol yatacağım.Akşamları çok halsiz oluyorum. Ogluş baya baskı yapıyor.
Rabbim hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah. Her geçen gün heyecan artıyor tabi. Bir de azıcık doğum korkusuAllah kolaylık versin canım hep aynı durumdayızbenim bu son hafta cumadan sonra izin başlıyor doğum da ekim sonu kasım başı gibi dedi doktor kasım 5 i en gec
Onu hiç sorma ilk doğum nasıl olacak bakalım korku tavan zaten :-(Rabbim hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah. Her geçen gün heyecan artıyor tabi. Bir de azıcık doğum korkusu
Saol kuzum Allah razı olsun :-(Cok gecmis olsun canim. Rabbim.korumus sizleri. Allah bir daha yasatmasin. Dikkat et kendine
Aynen bende tirsiyorum:))Onu hiç sorma ilk doğum nasıl olacak bakalım korku tavan zaten :-(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?