2016 kasım erkek anneleriiiii

Bebek bezi canim. Burda normal dogumda diz alti uzun bir gecelik giyiliyo. Yani dogum sırasında komple cikarmiyolar üzerini
Ben sözde benim sectigim gecelik takımı wardi beyaz hastane için falan oluyor ustu war altı war bide ustune başlamalı bsey war onu koydum zaten ilk dogurdunn da onluklesin kendime gelince tam anlamıyla onu gyip karailicam misafirleri bde hastane çıkışı esogmon takımı koydum

Emin misin çok doğuma grdim hc kendi elbisesiyle giren gormedim yanlışın olmasın canim
Valla burda öyle canım ilk dogumumda da kendim almıştım. 1 hafta önce kontrolum vardi ebe hastane geceligin hastane çıkışın hazir olsun dedi. Sancilar sıklaştıgında ebeler kendileri giydiriyolar. Demek ki her yerde aynı olmuyo

İlginç devlette mi yaptın canm? İlk defa duyuyorum .:))neyse sağlıklı dogsunlar da çok da önemli degilllll kiii dogurun artık kız sıra bna gelsiiiinnnn

İlginç devlette mi yaptın canm? İlk defa duyuyorum .:))neyse sağlıklı dogsunlar da çok da önemli degilllll kiii dogurun artık kız sıra bna gelsiiiinnnn
Evet devlette yaptim. Ayy bende biran önce dogursam diyom da benim dememle olmuyo gelip gidip boş besige bakmaktan cok sıkıldım gözümün önünde olsun istiyorum

Evet devlette yaptim. Ayy bende biran önce dogursam diyom da benim dememle olmuyo gelip gidip boş besige bakmaktan cok sıkıldım gözümün önünde olsun istiyorum
Ahahahahaaah aynı benn bende öyle wala yatakla baksiyoruz resmenn kuzum.dogsada artık bi anlamı olsaaa

Ahahahahaaah aynı benn bende öyle wala yatakla baksiyoruz resmenn kuzum.dogsada artık bi anlamı olsaaa
Ne kadar güzel ve tatli bir bekleyiş insan bir an önce öpüp koklamak kucagina almak emzirmek istiyo. Tüm bunlari düşününce de zaman gecmiyo iste. Rabbim tüm evlat hasreti ile yananlara bu duyguyu yasatsin insallah

A
Ne kadar güzel ve tatli bir bekleyiş insan bir an önce öpüp koklamak kucagina almak emzirmek istiyo. Tüm bunlari düşününce de zaman gecmiyo iste. Rabbim tüm evlat hasreti ile yananlara bu duyguyu yasatsin insallah
Aminnn herkese yaşatsın Allah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…