Bende koydum da acaba fazlalık mi dedim:))Çanta hazır biberon emzik de koydum emzik lazım olabilir ama biberon belki kullanılmaz yinede dursun lazım olur belki
Biberon degilde emzik koydum cantaHastaneye biberon emzik goturcek misiniz,kizlarr
Emziiklernz mrkasi ne biberon faln?? Aslindawermk istemiyrum çok kararszimm yaaBiberon degilde emzik koydum canta
Benim hala eksiklerim var yaa bebek kapiya dayanacak sonra yusuf yusuf edicemBende koydum da acaba fazlalık mi dedim:))
Wala bn kiyft fln almdim cnku 1 ay snra gyemcek. Gerektiği kdr olan ytr bn dha puset we arbyi almdim geri kln tamm smdilikBenim hala eksiklerim var yaa bebek kapiya dayanacak sonra yusuf yusuf edicem
Ben ilk bebegimde de emzik kullandim cok rahat ettim. Emzigide eczaneden almıştım wee markaEmziiklernz mrkasi ne biberon faln?? Aslindawermk istemiyrum çok kararszimm yaa
Himmm anldim cnm intrnttn bktim bazı Dr iyi diyo bazıları orta kulak enfeksiyonları faln ypiyo diyo çok karrszimBen ilk bebegimde de emzik kullandim cok rahat ettim. Emzigide eczaneden almıştım wee marka
Bende fazla bisi almadim hastane çıkışı bir kac takim elbise falan. Yalniz hala bez ve hastane geceligi almadimWala bn kiyft fln almdim cnku 1 ay snra gyemcek. Gerektiği kdr olan ytr bn dha puset we arbyi almdim geri kln tamm smdilik
Bez derken bebek için mi . Hastane geceliği ne ki??Bende fazla bisi almadim hastane çıkışı bir kac takim elbise falan. Yalniz hala bez ve hastane geceligi almadim
Bebek bezi canim. Burda normal dogumda diz alti uzun bir gecelik giyiliyo. Yani dogum sırasında komple cikarmiyolar üzeriniBez derken bebek için mi . Hastane geceliği ne ki??
Hastane önlüğü gymiyor musunuz ki? Brda hastane önlüğü gyliyo Türkiye de de öyleBebek bezi canim. Burda normal dogumda diz alti uzun bir gecelik giyiliyo. Yani dogum sırasında komple cikarmiyolar üzerini
Ben sözde benim sectigim gecelik takımı wardi beyaz hastane için falan oluyor ustu war altı war bide ustune başlamalı bsey war onu koydum zaten ilk dogurdunn da onluklesin kendime gelince tam anlamıyla onu gyip karailicam misafirleri bde hastane çıkışı esogmon takımı koydumBebek bezi canim. Burda normal dogumda diz alti uzun bir gecelik giyiliyo. Yani dogum sırasında komple cikarmiyolar üzerini
Hastane önlügünü sadece sezaryen dogumda giydiriyolar normal dogum icin kendin aliyosunHastane önlüğü gymiyor musunuz ki? Brda hastane önlüğü gyliyo Türkiye de de öyle
Emin misin çok doğuma grdim hc kendi elbisesiyle giren gormedim yanlışın olmasın canimHastane önlügünü sadece sezaryen dogumda giydiriyolar normal dogum icin kendin aliyosun
Valla burda öyle canım ilk dogumumda da kendim almıştım. 1 hafta önce kontrolum vardi ebe hastane geceligin hastane çıkışın hazir olsun dedi. Sancilar sıklaştıgında ebeler kendileri giydiriyolar. Demek ki her yerde aynı olmuyoEmin misin çok doğuma grdim hc kendi elbisesiyle giren gormedim yanlışın olmasın canim
İlginç devlette mi yaptın canm? İlk defa duyuyorum .:))neyse sağlıklı dogsunlar da çok da önemli degilllll kiiiValla burda öyle canım ilk dogumumda da kendim almıştım. 1 hafta önce kontrolum vardi ebe hastane geceligin hastane çıkışın hazir olsun dedi. Sancilar sıklaştıgında ebeler kendileri giydiriyolar. Demek ki her yerde aynı olmuyo
Evet devlette yaptim. Ayy bende biran önce dogursam diyom da benim dememle olmuyo gelip gidip boş besige bakmaktan cok sıkıldım gözümün önünde olsun istiyorumİlginç devlette mi yaptın canm? İlk defa duyuyorum .:))neyse sağlıklı dogsunlar da çok da önemli degilllll kiiidogurun artık kız sıra bna gelsiiiinnnn
Ahahahahaaah aynı benn bende öyle wala yatakla baksiyoruz resmenn kuzum.dogsada artık bi anlamı olsaaaEvet devlette yaptim. Ayy bende biran önce dogursam diyom da benim dememle olmuyo gelip gidip boş besige bakmaktan cok sıkıldım gözümün önünde olsun istiyorum
Ne kadar güzel ve tatli bir bekleyiş insan bir an önce öpüp koklamak kucagina almak emzirmek istiyo. Tüm bunlari düşününce de zaman gecmiyo iste. Rabbim tüm evlat hasreti ile yananlara bu duyguyu yasatsin insallahAhahahahaaah aynı benn bende öyle wala yatakla baksiyoruz resmenn kuzum.dogsada artık bi anlamı olsaaa
Aminnn herkese yaşatsın Allah :)Ne kadar güzel ve tatli bir bekleyiş insan bir an önce öpüp koklamak kucagina almak emzirmek istiyo. Tüm bunlari düşününce de zaman gecmiyo iste. Rabbim tüm evlat hasreti ile yananlara bu duyguyu yasatsin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?