2016 kasım erkek anneleriiiii

Yok canım yanlış hatırlıyor yada hastaneden hastaneye deyişiyo bana ilk doğumda dogum önlüğü giydirdiler bende almıştım öyle demişlerdi ama ise yaramadı bu sefer almadım normal gecelik koydum

selam kızlar daha doğuran yok mu aramızda bende alışverişimi ancak tamamladım. daha çanta hazırlamadım görselini ilettiğim gibi bir ürün var duyanınız kullananınız varmı çamaşır yerine giyiliyormuş tek kullanımlık yırtıp çıkartıyorsun

Canim ben hasta bezi goturecegim. Bunu hic gormedim duymadiim. Kullanisli midir bilemiyorum.

Benim çanta hazır değil daha yaa internette bir suru şey yazmış. Ne koycam ne etcem? Bir de siz kanama için ne koydunuz bazıları hasta bezi koymuş.

Benim çanta hazır değil daha yaa internette bir suru şey yazmış. Ne koycam ne etcem? Bir de siz kanama için ne koydunuz bazıları hasta bezi koymuş.
internette çok tefarruatlı yazılmış çoğu kullanılmıyor özellikle normal doğumda bazen yatırmıyorlar bile boşa yük oluyor.
ben yukarıda paylaştığım pedden aldım kilot gibi giyiliyor sonra atıyorsun ilki sezeryan olmuştu çok aşırı kanamam olmadı herkesin farklı oluyor tabi. çanta benimde hazır değil koymayı düşündüğüm şeyler ;
bebek için hastane çıkışı almadım gereksiz parçalar var ve çok pahalı küçük boy 2 li takımlardan aldım 3 takım koyacağım hemen küçüldüğü için genellikle 0-3 ay arasından almaya başladım
bebek için çorap eldiven şapka takımlarının içinde oluyor zaten
bebek bezi,temizleme pamuğu, ağız ve omuz bezi
biberon süt gelmezse bebekte ağlıyorsa çok az mama veriyorlar bulunmasında fayda var emzik koyacağım hemen ağzına vermeyi düşünüyorum çalıştığım için rahatlık oluyor
bebek battaniyesi2 adet ve yatırdıkları yere sermek için çarşaf
kendim için bir tane gecelik bir tane alt üst pijama koyacağım ve kasımın 2. haftası olacağı için sabahlık yeterli olur diye düşünüyorum ilk doğumda iki takım yetmişti , bunların yanında 2 -3 adet çorap ve terlik
çıkarken giyinmek için eşofman ve üst alacağım bakım ürünlerini almayı düşünmüyorum fırça diş macunu falan o halde bebekle uğraşırken fırsat olmayacak yük etmeye gerek yok bence hatta krem ve deodorant yazan olmuş bebekler anne kokusunu bilerek doğuyor allerjen bir ürünü yenidoğana temas ettirmek veya solumasını sağlamak mantıklı değil
gelen misafire ikram edilecek çikolata bebek hediyeleri kapı süsü kolonya falan hazırlanacak. ekstra bir sorun çıkmadıktan sonra çoğu kullanılmadan geri dönüyor. son zamanlar geçmiyor izne çıkınca kendimi oyalamak için bekletiyorum bakalım

kullanmadım ama kullanan arkadsım wrdı cok rahat dıyodu canm

Çok açıklayıcı olmuş canım teşekkür ederim. Benim ilk bebeğim o yuzden tecrubesizim. Bir de çocuk doğduğunda sildikleri battaniye gibi bir şey var onu da mı biz goturuyoruz?

ben 32.haftada hazrladım canm . ınternettekıler cok gereksız. ben 3 takım koydum zıbın gydrcem ama alt ustlu takım dıl . kendıme hastanede gyılen gecelıklı takım koydum esofman takımı koydum bebege battanıye koydum hawlu koydum ped,bebege sac wcut sampuanı kremı yagı ws. bez emzık bıbron kendıme ıc camasırı emzırme sutyenı corap ws.koydum hepsı bu wala koyduklarım

sana katılıyrum bnde aynısını hazrladım walaa

Göbeği dusene kadar banyo yaptırmayı n diyorlar kuzum yaa sampuana falan gerek var mı ki

selam kızlar. Benim de 4 kasımda bekleniyor doğum, ilk bebeğim olacak inş :) oğluşum benim de baya hareketli ama sanırım yavaştan sıkıştığı için biraz zorlanıyor. benim bebeğim biraz tombul 3300 gr şuanda . hastane çantamı geçen hafta tamamladım ama şampuan vs almadım çünkü zaten hastanede yıkamıyorlar sadece siliyorlarmış. ben bez vs de almadım onları da hastane veriyormuş. 2 takım gecelik bolca ped emzirme sutyen battaniye ıslak mendil terlik bebeğime de 3 takım aldım. artık çok az kaldı inş hepimiz sağlıkla alırız bebeklerimizi kucağımıza

Merhabalar sizinle aramızda 1 gün var bakalim önce hangimiz doguracak. Masallah bebeginiz de cok güzel kilo almış. Benim bebegim 2 641 gr. Bebegin kilo almasi icin ne yediniz acaba merak ettim. Birde doktorunuz dogumunuz hakkinda bişi soyledimi yani normal dogum olabilir mi

Merhaba, umarım zamanında sağlıkla yaparız doğumlarımızı
Ben çok fazla meyve yiyorum, fazla abarttım hamilelik dönemimde. Doktor da şeker olabilir diye kan şekerime baktı ama çok şükür bir şey çıkmadı. Sanırım meyve bebeğe kilo yapıyor. Ben de 16 kilo aldım şuana kadar.
sizin bebeğinizin kilosu da normal, kilo çok önemli değil aslında normal seyrinde gitsin, sağlıklı olsun, zaten bebekler doğduğunda hızla kilo alıyorlar.
şuanda normal olacak gibi görünüyor doğumum. 4 buçuk kiloya kadar normal doğum yapılabiliyor. inş normal olur

Insallah normal dogum yapariz rabbim sağlıkli evlatlar nasip etsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…