2016 kasım erkek anneleriiiii

Göbeği dusene kadar banyo yaptırmayı n diyorlar kuzum yaa sampuana falan gerek var mı ki
Yok canm duş gbi yapıyorlar hastaneden veriyorlar burda ama ben yine de alcam
. Kordon dusmeden yapılıyor canm çocuk duş . 2 . Günü flan yaptırılması lazım yada 3. Günü falan ben ewe getrince yaptricam

bende cok meywe yıyorum ama bebegım kılo alamıyooooooorrrrrrrrrr ısyyyeeeeeeeeeeeeeeeeaannnnnnnnnnn

bende cok meywe yıyorum ama bebegım kılo alamıyooooooorrrrrrrrrr ısyyyeeeeeeeeeeeeeeeeaannnnnnnnnnn
Canim eger kilosu haftasiyla uyumluysa hic kafana takma. Tum bebekler dogdugunda hizla buyuyor zaten. Bir de ulturason olcumleri sonucta bazen yanlis da olcebiliyor. Bebegin saglikliysa gerisi hic onemli degil.

Canim eger kilosu haftasiyla uyumluysa hic kafana takma. Tum bebekler dogdugunda hizla buyuyor zaten. Bir de ulturason olcumleri sonucta bazen yanlis da olcebiliyor. Bebegin saglikliysa gerisi hic onemli degil.
Kilosuyla uyumlu değil 2 hfta gerideydi en son bakalım cuma günü gorcez

Yok canim ya. Masallah iyi ilerliyoruz. Erken dogum riskim vardi hep stentten dolayi. Benden sonra doguracak kuzenim arkadaslarim hep dogurdu. ☺ bi bende tik yok yaa
Zamanını doldr da öyle olsun canım amn bırak da :)))) ya bnm geceleri gnlde çok klca kemiklerim agriyor yerleşiyor mu yda neyin belirtisi sende oluyor mu

Zamanını doldr da öyle olsun canım amn bırak da :)))) ya bnm geceleri gnlde çok klca kemiklerim agriyor yerleşiyor mu yda neyin belirtisi sende oluyor mu
benim de gece kasılmalarım çoğaldı, bir de çatı kemiğim çok ağrıyor geceleri. Sizde de oluyor mu? Çatı kemiği dediğim bu pelvis kemiği ağrısı. Geçen hafta Nst'de hafif ağrrım da çıktı. Acaba doğum erken mi olacak ne

Canim bende oyle herhangi bir agri olmadi hic. Bebisim donmus. Kasiklarimda agri hissediyorum sadece son zamanlarda.

Yok canm duş gbi yapıyorlar hastaneden veriyorlar burda ama ben yine de alcam
. Kordon dusmeden yapılıyor canm çocuk duş . 2 . Günü flan yaptırılması lazım yada 3. Günü falan ben ewe getrince yaptricam
Hmm ben sağlık lisesindeyim de burada bi gebelikten gelen hoca var. Çok dikkat isteyen bir şey dedi. Göbeği düşmeden enfeksiyon kapma riski daha yüksektir dedi.

ben hergün içiyorum arada nescafede içiyorum. alışkanlık var içmeyince baş ağrısı yapıyor

ben hergün içiyorum arada nescafede içiyorum. alışkanlık var içmeyince baş ağrısı yapıyor
Hı ben sütlü yapıyorum türk kafvesi nı ayda bir ictim sık içmedim ama netten bugün okudum bebekte kilo düşüklüğü yapiyomus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…