Yok canm duş gbi yapıyorlar hastaneden veriyorlar burda ama ben yine de alcamGöbeği dusene kadar banyo yaptırmayı n diyorlar kuzum yaa sampuana falan gerek var mı ki
bende cok meywe yıyorum ama bebegım kılo alamıyooooooorrrrrrrrrr ısyyyeeeeeeeeeeeeeeeeaannnnnnnnnnnMerhaba, umarım zamanında sağlıkla yaparız doğumlarımızı
Ben çok fazla meyve yiyorum, fazla abarttım hamilelik dönemimde. Doktor da şeker olabilir diye kan şekerime baktı ama çok şükür bir şey çıkmadı. Sanırım meyve bebeğe kilo yapıyor. Ben de 16 kilo aldım şuana kadar.
sizin bebeğinizin kilosu da normal, kilo çok önemli değil aslında normal seyrinde gitsin, sağlıklı olsun, zaten bebekler doğduğunda hızla kilo alıyorlar.
şuanda normal olacak gibi görünüyor doğumum. 4 buçuk kiloya kadar normal doğum yapılabiliyor. inş normal olur
Canim eger kilosu haftasiyla uyumluysa hic kafana takma. Tum bebekler dogdugunda hizla buyuyor zaten. Bir de ulturason olcumleri sonucta bazen yanlis da olcebiliyor. Bebegin saglikliysa gerisi hic onemli degil.bende cok meywe yıyorum ama bebegım kılo alamıyooooooorrrrrrrrrr ısyyyeeeeeeeeeeeeeeeeaannnnnnnnnnn
İyiyim canm.sen napiyosun nasılsın :))Kizlar iyi akşamlar nasılsınız
Iyi aksamlar canim. Cok sukur iyiyuz sen nasilsin ☺Kizlar iyi akşamlar nasılsınız
Canm.senin 18 gün kalmisss war mi birşeyler :))Iyi aksamlar canim. Cok sukur iyiyuz sen nasilsin ☺
Bende iyiyim şükürIyi aksamlar canim. Cok sukur iyiyuz sen nasilsin ☺
İyiyim canım bende aynı evde otur otur vakit gecmiyoİyiyim canm.sen napiyosun nasılsın :))
Kilosuyla uyumlu değil 2 hfta gerideydi en son bakalım cuma günü gorcezCanim eger kilosu haftasiyla uyumluysa hic kafana takma. Tum bebekler dogdugunda hizla buyuyor zaten. Bir de ulturason olcumleri sonucta bazen yanlis da olcebiliyor. Bebegin saglikliysa gerisi hic onemli degil.
Yok canim ya. Masallah iyi ilerliyoruz. Erken dogum riskim vardi hep stentten dolayi. Benden sonra doguracak kuzenim arkadaslarim hep dogurdu. ☺ bi bende tik yok yaaCanm.senin 18 gün kalmisss war mi birşeyler :))
Zamanını doldr da öyle olsun canım amn bırak da :)))) ya bnm geceleri gnlde çok klca kemiklerim agriyor yerleşiyor mu yda neyin belirtisi sende oluyor muYok canim ya. Masallah iyi ilerliyoruz. Erken dogum riskim vardi hep stentten dolayi. Benden sonra doguracak kuzenim arkadaslarim hep dogurdu. ☺ bi bende tik yok yaa
benim de gece kasılmalarım çoğaldı, bir de çatı kemiğim çok ağrıyor geceleri. Sizde de oluyor mu? Çatı kemiği dediğim bu pelvis kemiği ağrısı. Geçen hafta Nst'de hafif ağrrım da çıktı. Acaba doğum erken mi olacak neZamanını doldr da öyle olsun canım amn bırak da :)))) ya bnm geceleri gnlde çok klca kemiklerim agriyor yerleşiyor mu yda neyin belirtisi sende oluyor mu
Canim bende oyle herhangi bir agri olmadi hic. Bebisim donmus. Kasiklarimda agri hissediyorum sadece son zamanlarda.Zamanını doldr da öyle olsun canım amn bırak da :)))) ya bnm geceleri gnlde çok klca kemiklerim agriyor yerleşiyor mu yda neyin belirtisi sende oluyor mu
Hmm ben sağlık lisesindeyim de burada bi gebelikten gelen hoca var. Çok dikkat isteyen bir şey dedi. Göbeği düşmeden enfeksiyon kapma riski daha yüksektir dedi.Yok canm duş gbi yapıyorlar hastaneden veriyorlar burda ama ben yine de alcam
. Kordon dusmeden yapılıyor canm çocuk duş . 2 . Günü flan yaptırılması lazım yada 3. Günü falan ben ewe getrince yaptricam
Valla kahve falan degilde aşırı cay tiryakisiyim o yüzden kahve pek icmemKızlar arada türk kafvesi içen varmı
Hı ben sütlü yapıyorum türk kafvesi nı ayda bir ictim sık içmedim ama netten bugün okudum bebekte kilo düşüklüğü yapiyomusben hergün içiyorum arada nescafede içiyorum. alışkanlık var içmeyince baş ağrısı yapıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?