bilemiyorum ki bende günde 1 fincan türk kahvesinin sağlık açısından yaralı olduğunu okumuştum yorumlar doktoruna göre değişiyor insanın kafası karışıyor. kahveyi içince oğluşum coşuyor zaten adrenalin oluyor galiba bizim boy kilo oranı normal gidi bakalım cumartesi kontrol var son gidişimin üzerinden 1 ay geçti inş herşey yolundadırHı ben sütlü yapıyorum türk kafvesi nı ayda bir ictim sık içmedim ama netten bugün okudum bebekte kilo düşüklüğü yapiyomus
Ben çay hiç sevmem normaldedeValla kahve falan degilde aşırı cay tiryakisiyim o yüzden kahve pek icmem
İnşallah iyidir canım evet kafa çok karisiyobilemiyorum ki bende günde 1 fincan türk kahvesinin sağlık açısından yaralı olduğunu okumuştum yorumlar doktoruna göre değişiyor insanın kafası karışıyor. kahveyi içince oğluşum coşuyor zaten adrenalin oluyor galiba bizim boy kilo oranı normal gidi bakalım cumartesi kontrol var son gidişimin üzerinden 1 ay geçti inş herşey yolundadır
ben de günde 1 tane içiyorum ama benim bebeğim kilolu. Çok etkilediğini sanmıyorum ben.Kızlar arada türk kafvesi içen varmı
canım normalde riskli ama senin zaten doğumuna çok az kalmış. Hemen doktorunla görüş o zaten en doğru bilgiyi verecektir. Az miktarda olursa genelde müdahale etmiyorlar diye biliyorum. Zaten az kalmış doktora danış ihmal etme ama çok da kafana takma bence.İyi aksamlar kizlar. Idrar tahlilinde protein eser cikti. Sizde boyle cikan oldu mu. Protein kacagi varmis az miktarda. Netten baktim dr a sonuclari yarin gosterecegim bir sey olur mu acaba yaaaklima cok takildi
Canm bol bol su iç Dr a soyleİyi aksamlar kizlar. Idrar tahlilinde protein eser cikti. Sizde boyle cikan oldu mu. Protein kacagi varmis az miktarda. Netten baktim dr a sonuclari yarin gosterecegim bir sey olur mu acaba yaaaklima cok takildi
Yarin doktora gidecegim. Insallah sorun olmazC
Canm bol bol su iç Dr a soyle
Yarin doktora gidecegim insallah. Az kaldi bir an once bitse artik. Valla bi enfeksiyonlardan sorunlardan usandimcanım normalde riskli ama senin zaten doğumuna çok az kalmış. Hemen doktorunla görüş o zaten en doğru bilgiyi verecektir. Az miktarda olursa genelde müdahale etmiyorlar diye biliyorum. Zaten az kalmış doktora danış ihmal etme ama çok da kafana takma bence.
Anladım canimmm çok gecmisss olsunmYarin doktora gidecegim. Insallah sorun olmaz
Sagol canim. Benim bobrek sorunlu biliyorsun. O yuzden cok sıknti yaptim kendime. Netten baktim bobrek islev gormedigi zman protein kacagi cikiyormus. Insallah bobrekte sıknti yoktur. Dua edin banaAnladım canimmm çok gecmisss olsunm
Canim merak etme korkma Allahin izniyle bişey olmazSagol canim. Benim bobrek sorunlu biliyorsun. O yuzden cok sıknti yaptim kendime. Netten baktim bobrek islev gormedigi zman protein kacagi cikiyormus. Insallah bobrekte sıknti yoktur. Dua edin bana
Evet canm idrr da protein kaçağı oldun da böbreklerde alakalı oluyor ama bu dönemlerde hamilelerde oluyor diye blyrum ins önemli brsey değildir senn ne zamn kontrolün brdahaSagol canim. Benim bobrek sorunlu biliyorsun. O yuzden cok sıknti yaptim kendime. Netten baktim bobrek islev gormedigi zman protein kacagi cikiyormus. Insallah bobrekte sıknti yoktur. Dua edin bana
Normalde cumartesi gidecektim. Esim durdurmuyor gunu bir an once al diye. Bugun tahlilleri yaptirdim kontrole giderken goturecektim. Sonuclari gorunce zaten beklemem cumartesiye kadar yarin sabak gidecegim insallahEvet canm idrr da protein kaçağı oldun da böbreklerde alakalı oluyor ama bu dönemlerde hamilelerde oluyor diye blyrum ins önemli brsey değildir senn ne zamn kontrolün brdaha
Insallah canim ya...Canim merak etme korkma Allahin izniyle bişey olmaz
Anladım canm. Haber wer bize de lütfen . Yanındayız bz senin endiselenme we üzülme son günlerin artık atlatirsin :) iyi dusun iyi olsun canım benimNormalde cumartesi gidecektim. Esim durdurmuyor gunu bir an once al diye. Bugun tahlilleri yaptirdim kontrole giderken goturecektim. Sonuclari gorunce zaten beklemem cumartesiye kadar yarin sabak gidecegim insallah
Insallah canim. Allah razi olsun. Yarin haber veririrm insallah korktugum kadar kotu bir sey degildirAnladım canm. Haber wer bize de lütfen . Yanındayız bz senin endiselenme we üzülme son günlerin artık atlatirsin :) iyi dusun iyi olsun canım benim
Nst ye 33.haftada grdim ilk bu hafta 3. Olucak canm nstMerhaba canlar doktora ne kadar sıklıkla gidiyorsunuz ve nst yr ilk ne zaman baglandiniz
Ben hiç girmedim daha ya geç mi kaldım acabaNst ye 33.haftada grdim ilk bu hafta 3. Olucak canm nst
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?