2016 kasım erkek anneleriiiii

Hı ben sütlü yapıyorum türk kafvesi nı ayda bir ictim sık içmedim ama netten bugün okudum bebekte kilo düşüklüğü yapiyomus
bilemiyorum ki bende günde 1 fincan türk kahvesinin sağlık açısından yaralı olduğunu okumuştum yorumlar doktoruna göre değişiyor insanın kafası karışıyor. kahveyi içince oğluşum coşuyor zaten adrenalin oluyor galiba bizim boy kilo oranı normal gidi bakalım cumartesi kontrol var son gidişimin üzerinden 1 ay geçti inş herşey yolundadır

Valla kahve falan degilde aşırı cay tiryakisiyim o yüzden kahve pek icmem
Ben çay hiç sevmem normaldede
İnşallah iyidir canım evet kafa çok karisiyo

İyi aksamlar kizlar. Idrar tahlilinde protein eser cikti. Sizde boyle cikan oldu mu. Protein kacagi varmis az miktarda. Netten baktim dr a sonuclari yarin gosterecegim bir sey olur mu acaba yaa aklima cok takildi

İyi aksamlar kizlar. Idrar tahlilinde protein eser cikti. Sizde boyle cikan oldu mu. Protein kacagi varmis az miktarda. Netten baktim dr a sonuclari yarin gosterecegim bir sey olur mu acaba yaa aklima cok takildi
canım normalde riskli ama senin zaten doğumuna çok az kalmış. Hemen doktorunla görüş o zaten en doğru bilgiyi verecektir. Az miktarda olursa genelde müdahale etmiyorlar diye biliyorum. Zaten az kalmış doktora danış ihmal etme ama çok da kafana takma bence.

Yarin doktora gidecegim insallah. Az kaldi bir an once bitse artik. Valla bi enfeksiyonlardan sorunlardan usandim

Sagol canim. Benim bobrek sorunlu biliyorsun. O yuzden cok sıknti yaptim kendime. Netten baktim bobrek islev gormedigi zman protein kacagi cikiyormus. Insallah bobrekte sıknti yoktur. Dua edin bana
Canim merak etme korkma Allahin izniyle bişey olmaz

Sagol canim. Benim bobrek sorunlu biliyorsun. O yuzden cok sıknti yaptim kendime. Netten baktim bobrek islev gormedigi zman protein kacagi cikiyormus. Insallah bobrekte sıknti yoktur. Dua edin bana
Evet canm idrr da protein kaçağı oldun da böbreklerde alakalı oluyor ama bu dönemlerde hamilelerde oluyor diye blyrum ins önemli brsey değildir senn ne zamn kontrolün brdaha

Evet canm idrr da protein kaçağı oldun da böbreklerde alakalı oluyor ama bu dönemlerde hamilelerde oluyor diye blyrum ins önemli brsey değildir senn ne zamn kontrolün brdaha
Normalde cumartesi gidecektim. Esim durdurmuyor gunu bir an once al diye. Bugun tahlilleri yaptirdim kontrole giderken goturecektim. Sonuclari gorunce zaten beklemem cumartesiye kadar yarin sabak gidecegim insallah

Normalde cumartesi gidecektim. Esim durdurmuyor gunu bir an once al diye. Bugun tahlilleri yaptirdim kontrole giderken goturecektim. Sonuclari gorunce zaten beklemem cumartesiye kadar yarin sabak gidecegim insallah
Anladım canm. Haber wer bize de lütfen . Yanındayız bz senin endiselenme we üzülme son günlerin artık atlatirsin :) iyi dusun iyi olsun canım benim

Sizin doğumlar yaklaşmış kızlar Allah doğum sırasında kolaylık versin hayirlisiyla bebeklerinizi kucağınıza alirsiniz insaallah..deneyimlerinizi burda paylasirsaniz seviniriz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…