2016 kasım erkek anneleriiiii

İyi aksamlar kizlar. Idrar tahlilinde protein eser cikti. Sizde boyle cikan oldu mu. Protein kacagi varmis az miktarda. Netten baktim dr a sonuclari yarin gosterecegim bir sey olur mu acaba yaa aklima cok takildi
Cok gecmis olsun canim umarim ciddi bisey yoktur. Zaten cok az bi zamanin kalmış insallah sen de bebeginde sağ salim kurtulursun

Sizin doğumlar yaklaşmış kızlar Allah doğum sırasında kolaylık versin hayirlisiyla bebeklerinizi kucağınıza alirsiniz insaallah..deneyimlerinizi burda paylasirsaniz seviniriz :)
Amin cnm Allah hepimize kolaylik versin ins :) deneyimlerimizi tabiki paylasiriz

benim ikinci oğlum olcak inş. adını ömer eymen koycam nasibiyle gelsin inş. kız hayalim başka bahara artk....

Anladım canm. Haber wer bize de lütfen . Yanındayız bz senin endiselenme we üzülme son günlerin artık atlatirsin :) iyi dusun iyi olsun canım benim
Canim gittim geldim doktora. Enfeksiyon cikti bol miktarda. yine ilac kullanacagim. Tekrar tahlil verdim pazartesi sonuclari alacagim. Dogum tarihimizide aldik. 21 ekimde olacak insallah. 3.100 gr olmus bebegim. Cok sukur herhangi bir sıkntisi yok oglumun.

Meral etme canım enfeksiyonist geçer normal doğum yapmiycanya sıkıntı olmaz bebiş ıyiymis ona şükür iyi kilo almış mansallah 38 haftalık oldun demi

Meral etme canım enfeksiyonist geçer normal doğum yapmiycanya sıkıntı olmaz bebiş ıyiymis ona şükür iyi kilo almış mansallah 38 haftalık oldun demi
Cumartesi gunu tam 38 haftalik olacagiz canim. Cok sukurler olsun 3 kg gecti. Kucuk olacak diye cok korkuyordum. ☺ 1 haftamiz kaldi oglusumaa kavusmama cok az kaldinartik. O gelecek butun acilar gidecek insallah. Rabbim hepimizin evladina saglik ve hayirli bir gelecek versin insallah ☺

İnşallah canım biz de cumartesi gidicez doktora bakalım nasıl sipam geçen pazartesi carmisti gidemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…