Ben hiç girmedim daha ya geç mi kaldım acaba34+5im[/QUOT
Dr un ister onu canm demek grek görmedi
Bende ilk 34 haftalikken girmistim nts yeBen hiç girmedim daha ya geç mi kaldım acaba34+5im
Hihiii anladım canım . Werr bnce artikkkkkYa Dr çok yoğundu bida geleceğim zamanı söylemedi. En son 32 de gittim
Cok gecmis olsun canim umarim ciddi bisey yoktur. Zaten cok az bi zamanin kalmış insallah sen de bebeginde sağ salim kurtulursunİyi aksamlar kizlar. Idrar tahlilinde protein eser cikti. Sizde boyle cikan oldu mu. Protein kacagi varmis az miktarda. Netten baktim dr a sonuclari yarin gosterecegim bir sey olur mu acaba yaaaklima cok takildi
Ben . Ilk 34. Haftada girdim. Simdi her hafta giriyorum.Merhaba canlar doktora ne kadar sıklıkla gidiyorsunuz ve nst yr ilk ne zaman baglandiniz
Amin cnm Allah hepimize kolaylik versin ins :) deneyimlerimizi tabiki paylasirizSizin doğumlar yaklaşmış kızlar Allah doğum sırasında kolaylık versin hayirlisiyla bebeklerinizi kucağınıza alirsiniz insaallah..deneyimlerinizi burda paylasirsaniz seviniriz :)
Ben de o pazartesi gideyim bi doktora çok teşekkür ederim hepinizeBen . Ilk 34. Haftada girdim. Simdi her hafta giriyorum.
Efennndimmmm Nasilsin canımKizzzzlaaaaaaarrrrrr :)))))))))
Efendim canım Günaydin. :)Kizzzzlaaaaaaarrrrrr :)))))))))
Canim gittim geldim doktora. Enfeksiyon cikti bol miktarda.Anladım canm. Haber wer bize de lütfen . Yanındayız bz senin endiselenme we üzülme son günlerin artık atlatirsin :) iyi dusun iyi olsun canım benim
Saglikla kucaginiza alirsiniz insallah. Adiyla yasasin ömer eymen bebek :)benim ikinci oğlum olcak inş. adını ömer eymen koycam nasibiyle gelsin inş. kız hayalim başka bahara artk....
Meral etme canım enfeksiyonist geçer normal doğum yapmiycanya sıkıntı olmaz bebiş ıyiymis ona şükür iyi kilo almış mansallah 38 haftalık oldun demiCanim gittim geldim doktora. Enfeksiyon cikti bol miktarda.yine ilac kullanacagim. Tekrar tahlil verdim pazartesi sonuclari alacagim. Dogum tarihimizide aldik. 21 ekimde olacak insallah. 3.100 gr olmus bebegim. Cok sukur herhangi bir sıkntisi yok oglumun.
Cumartesi gunu tam 38 haftalik olacagiz canim. Cok sukurler olsun 3 kg gecti. Kucuk olacak diye cok korkuyordum. ☺ 1 haftamiz kaldi oglusumaa kavusmama cok az kaldinartik. O gelecek butun acilar gidecek insallah. Rabbim hepimizin evladina saglik ve hayirli bir gelecek versin insallah ☺Meral etme canım enfeksiyonist geçer normal doğum yapmiycanya sıkıntı olmaz bebiş ıyiymis ona şükür iyi kilo almış mansallah 38 haftalık oldun demi
İnşallah canım biz de cumartesi gidicez doktora bakalım nasıl sipam geçen pazartesi carmisti gidemedimCumartesi gunu tam 38 haftalik olacagiz canim. Cok sukurler olsun 3 kg gecti. Kucuk olacak diye cok korkuyordum. ☺ 1 haftamiz kaldi oglusumaa kavusmama cok az kaldinartik. O gelecek butun acilar gidecek insallah. Rabbim hepimizin evladina saglik ve hayirli bir gelecek versin insallah ☺
Hayirli haberler alirsin insallah canim. Senin ne kadar kaldi dogumaİnşallah canım biz de cumartesi gidicez doktora bakalım nasıl sipam geçen pazartesi carmisti gidemedim
24 gunumuz kaldı bizim pazar gunu 37 haftalık olucazHayirli haberler alirsin insallah canim. Senin ne kadar kaldi doguma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?