2016 kasım erkek anneleriiiii

geçmiş olsun maşallah bebeğin toparlamış 1 haftada kilo almaya devam eder inşallah sağlıkla kucağına alırsın önce sen kavuşacaksın bebeğine kendini toparlayınca bizide bilgilendir benimde ikinci ama 7 yıl geçti tedirginlik oluyor haliyle

Evet canim ilk biz kavusacagiz. Insallah kilo alimina devam eder. Kendimi toparladiktan sonra yazarim tabiki ☺ rabbim hepimizin yardimcisi olsun insallah.

Kızlar çok disim.agriyor napcammm ben bilmiyrummm . Son ay hap da alamiyormusum baktım internetten napcam bn

Kızlar çok disim.agriyor napcammm ben bilmiyrummm . Son ay hap da alamiyormusum baktım internetten napcam bn
Canimmm gecmis olsun. Dis agrisi cok kotu. Neden son ay hap alamiyorsun. Ilk defa duydum. Doktoruna bir danis. Insallah ilac kullanmana gerek kalmadan atlatirsin.

çok geçmiş olsun ben ilk hamileliğimde çektim ama antibiyotik ve ağrı kesici ilaç kullanmıştım stresten erken doğum olur diye müdahale etmiyorlar diye biliyorum. sen danış yinede yoksa bir ay geçmek bilmez

Cok gecmis olsun canim ilac dışında sana onerebilecegim tek şey karanfildir. Agriyan diş ile yanaginin arasına sıkıştır emin ol diş iltihapli dahi olsa uyusturuyo. Bende cok cektim o dislerden ve aylarca karanfil kullandim cok faydasını gördüm bi dene istersen

dr
dr ılac werdı ama bgun daha ıyı tuzlu su falan yaptım gece ancak oyle uyudum . ılacı suanlık almıyrum agrırsa dayanamazsam alıcam

Plasentanın ömrü btmis zaten bnm.asagidaydi sıkıntı wardi artık bebeği iyi beslemiyomus oyuzden salı günü suni sanciylaa doğum olucaaakk tirstimmm
Ayyy heyecan yaptim yaa ☺ rabbim hakkinda hayirlisini versin. Ama once ben doguracaktim. Olmadi bu seydaaaaa ☺☺

Kuweze grmicek dedi bebek iyi dedi plasenta stop dedi :) plasenta bitmiş. Esim 5 kere sordu nex week nex week diye diye doktora çok şaşırdım hc beklemiyodumm doğum yapalım dceginj

Salı günü 36+6 günlük oluyor yani 38.in başlangıcı canm
Cok iyi canim cok sevindim. Ya ben doktoruma bu pazartesi al dedim almadi gicik sey. 38+2 oluyorum. Kuveze girebilir bu riski goze alamam dedi. Cumayi bekleyecegiz. Kuzenim 36+5 de yapti. Kuveze girmedi bebisi. Ama bende istiyorum yaaa

Cok iyi canim cok sevindim. Ya ben doktoruma bu pazartesi al dedim almadi gicik sey. 38+2 oluyorum. Kuveze girebilir bu riski goze alamam dedi. Cumayi bekleyecegiz. Kuzenim 36+5 de yapti. Kuveze girmedi bebisi. Ama bende istiyorum yaaa
Kuweze grmicek dedi bnm.doktrum ama blmiyrum. Kilosu bnm dusuk ya canm . Senin 3kilo oldu ne kuwezi yaa sacmalamasin o doktr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…