Cok iyi canim cok sevindim. Ya ben doktoruma bu pazartesi al dedim almadi gicik sey. 38+2 oluyorum. Kuveze girebilir bu riski goze alamam dedi. Cumayi bekleyecegiz. Kuzenim 36+5 de yapti. Kuveze girmedi bebisi. Ama bende istiyorum yaaa[/QUOT
Neden almıyor ki sncta zamanı dolmus
Aynen bende girecegini dusunmuyorum zaten. 3.100 gr pazartesi ye kadar 100 gr daha alirdi. 3.200 olurdu iste. Gayet iyi. 2.800 dogdu kuzenimin bebegi. Masallah gayet saglikli toparladi kendini kuveze felan girmedi. Artik boylesi hayirliymis diyoruz cuma gunu gelecek insallah pasam. Insallah sorunsuz agrisiz hayirli ve guzel bir dogum yaparsin. Senin adina sevindim. Senden aliriz artik haberleri bizi unutma ☺☺Kuweze grmicek dedi bnm.doktrum ama blmiyrum. Kilosu bnm dusuk ya canm . Senin 3kilo oldu ne kuwezi yaa sacmalamasin o doktr
Canım senin cuma mi olucak doğumun dua edin bna sizin kabul olur inşallah hemn kurtuluruzzAynen bende girecegini dusunmuyorum zaten. 3.100 gr pazartesi ye kadar 100 gr daha alirdi. 3.200 olurdu iste. Gayet iyi. 2.800 dogdu kuzenimin bebegi. Masallah gayet saglikli toparladi kendini kuveze felan girmedi. Artik boylesi hayirliymis diyoruz cuma gunu gelecek insallah pasam. Insallah sorunsuz agrisiz hayirli ve guzel bir dogum yaparsin. Senin adina sevindim. Senden aliriz artik haberleri bizi unutma ☺☺
Evet canim.benimki de cuma ☺ insallah hepimiz saglikla kavusuruz rabbim hepimizin yardimcisi olsunCanım senin cuma mi olucak doğumun dua edin bna sizin kabul olur inşallah hemn kurtuluruzz
Ablaaaaaaaaaaaa :))))) bu hafta dogucak he ikimizinki deee Allah ım yardım etsin bizeee yaaaaaEvet canim.benimki de cuma ☺ insallah hepimiz saglikla kavusuruz rabbim hepimizin yardimcisi olsun
☺☺☺☺ senden 2 gun sonra ben kavusuyorum insallah. Gecsin artik zaman yaaaaa gecmiyor kuzu valla su son gunler. 9 ayi nasil gecirdim anlamadim su son gunler yil gibi geliyor bitmiyorrAblaaaaaaaaaaaa :))))) bu hafta dogucak he ikimizinki deee Allah ım yardım etsin bizeee yaaaaa
Yaşasınnnn nil-melek033 dogum yapiyor sıra da bana geliyorCiddi misin kiz ☺ hayirdir doktor ne dedi
Canim benden once seydaa yapiyor. Yasasin sira bana geliyor ☺☺☺Yaşasınnnn nil-melek033 dogum yapiyor sıra da bana geliyorhadi insallah sag salim kurtulursun.
Ana sende mi bu hafta doguracan eyvah eyvah ben sona kaldim yaa. Hadi insallah saglicakla al bebegini kucaginaPlasentanın ömrü btmis zaten bnm.asagidaydi sıkıntı wardi artık bebeği iyi beslemiyomus oyuzden salı günü suni sanciylaa doğum olucaaakk tirstimmm
seyda konuyu kasim anneleri diye acti ekimde geliyor bebisler ☺☺Ana sende mi bu hafta doguracan eyvah eyvah ben sona kaldim yaa. Hadi insallah saglicakla al bebegini kucagina
Su 2 sattr saat dakika saymaya başladım kafayı yedim sonundaaa :)))☺☺☺☺ senden 2 gun sonra ben kavusuyorum insallah. Gecsin artik zaman yaaaaa gecmiyor kuzu valla su son gunler. 9 ayi nasil gecirdim anlamadim su son gunler yil gibi geliyor bitmiyorr
seyda konuyu kasim anneleri diye acti ekimde geliyor bebisler ☺☺[/QUOhe wala ekim kasım diye acmam gerekliymis :)) ahaha çok heycanliyim yerimde duramiyorum. Pazr temizlik yapcam pazartesi de börek çörek yaparım hastaneye gitmek için . 2 gün kalcan sen nekdr kalcan canm
Dua edin canm lütfen wala bu hafta geliyor bzimki cocumu zorla cikartacaklar annesinin bal bocegiiii doğuyorAna sende mi bu hafta doguracan eyvah eyvah ben sona kaldim yaa. Hadi insallah saglicakla al bebegini kucagina
Cok sevindim gercekten darısı başıma. Dualarimiz sizinle canim merak etmeyinDua edin canm lütfen wala bu hafta geliyor bzimki cocumu zorla cikartacaklar annesinin bal bocegiiii doğuyor
Canım bnm.cok tesekkur.ederim Allah kucagima kucağınıza almayı nasip etsin sağlıklı brsekilde :)Cok sevindim gercekten darısı başıma. Dualarimiz sizinle canim merak etmeyin
Canım çok sagolasin inşallah sonu iyi olur hepimiz içinay kızlar çok heycanlandım sizin adınıza. inş sağ salim kucağınıza alırsınız bebişlerinizi :) inş darısı biz bekleyenlerin başına. zaman geçmiyor gerçektenseydaa112 N nil-melek033
Amin canim sagolasin. Insallah hepimiz hayirlisiyla kavusuruz. ☺ay kızlar çok heycanlandım sizin adınıza. inş sağ salim kucağınıza alırsınız bebişlerinizi :) inş darısı biz bekleyenlerin başına. zaman geçmiyor gerçektenseydaa112 N nil-melek033
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?