2016 kasım erkek anneleriiiii

Kuweze grmicek dedi bnm.doktrum ama blmiyrum. Kilosu bnm dusuk ya canm . Senin 3kilo oldu ne kuwezi yaa sacmalamasin o doktr
Aynen bende girecegini dusunmuyorum zaten. 3.100 gr pazartesi ye kadar 100 gr daha alirdi. 3.200 olurdu iste. Gayet iyi. 2.800 dogdu kuzenimin bebegi. Masallah gayet saglikli toparladi kendini kuveze felan girmedi. Artik boylesi hayirliymis diyoruz cuma gunu gelecek insallah pasam. Insallah sorunsuz agrisiz hayirli ve guzel bir dogum yaparsin. Senin adina sevindim. Senden aliriz artik haberleri bizi unutma ☺☺

Canım senin cuma mi olucak doğumun dua edin bna sizin kabul olur inşallah hemn kurtuluruzz

Ablaaaaaaaaaaaa :))))) bu hafta dogucak he ikimizinki deee Allah ım yardım etsin bizeee yaaaaa
☺☺☺☺ senden 2 gun sonra ben kavusuyorum insallah. Gecsin artik zaman yaaaaa gecmiyor kuzu valla su son gunler. 9 ayi nasil gecirdim anlamadim su son gunler yil gibi geliyor bitmiyorr

Plasentanın ömrü btmis zaten bnm.asagidaydi sıkıntı wardi artık bebeği iyi beslemiyomus oyuzden salı günü suni sanciylaa doğum olucaaakk tirstimmm
Ana sende mi bu hafta doguracan eyvah eyvah ben sona kaldim yaa. Hadi insallah saglicakla al bebegini kucagina

ay kızlar çok heycanlandım sizin adınıza. inş sağ salim kucağınıza alırsınız bebişlerinizi :) inş darısı biz bekleyenlerin başına. zaman geçmiyor gerçekten seydaa112 N nil-melek033

Kiz senin annenler felan gelecek mi. Hazirliklari tamamla bakalim. Cok heyecanli gercekten. Insallah kuveze felan girmez kotu hic bir sey dusunme. Her sey guzel olacak ☺☺☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…