Kuweze grmicek dedi Dr ama onu dusunmuyrum.suan da sadece braz kilolu dogsun hepsi bu isteğim cnm. Annemler yok ynimda bn yurtdisimdayim gelemicek onlar maalesef . Bi ewi temzlicem son kez bide hastane için poğaça yapicam.Kiz senin annenler felan gelecek mi. Hazirliklari tamamla bakalim. Cok heyecanli gercekten. Insallah kuveze felan girmez kotu hic bir sey dusunme. Her sey guzel olacak ☺☺☺
canim normalde ameliyat olunan gun kaliniyor 1 gece ertesi gun gaz probkemini atlattiktan sonra cikabiliyorsun. Insallah bir sorunumuz olmazsa ertesi gun oglene cikariz diye umut ediyorum. Siz neden 2 gun kalacakmissinizKuweze grmicek dedi Dr ama onu dusunmuyrum.suan da sadece braz kilolu dogsun hepsi bu isteğim cnm. Annemler yok ynimda bn yurtdisimdayim gelemicek onlar maalesef . Bi ewi temzlicem son kez bide hastane için poğaça yapicam.
Sen kaç gün kalcan hastanede bn 2gun dedi dr
Bilmem cnm 2 gün dedi zaten ilk gün sanciylaa geçecek gece doğar bence. E zaten burda norml doğduğunda bebek 1 gün kalıyor otomatik olarak 2 gün oluyor zatencanim normalde ameliyat olunan gun kaliniyor 1 gece ertesi gun gaz probkemini atlattiktan sonra cikabiliyorsun. Insallah bir sorunumuz olmazsa ertesi gun oglene cikariz diye umut ediyorum. Siz neden 2 gun kalacakmissiniz
Dogru canim. Hayirlisi olsun insallah ☺ heyecan korku sabirsizlik hepsi bir arada ☺☺ belki bugunlerimizi cok arayacagiz ama iste. Cennet kokuli meleklerimiz insallah annelerini hic uzmezler. Rabbim yar ve yardimcin olsun. Annenlerin olmamasi kotu olmus. Insallah tez zamanda toparlanirsiniz oglusunla. Kolaylikla gelisir her sey insallahBilmem cnm 2 gün dedi zaten ilk gün sanciylaa geçecek gece doğar bence. E zaten burda norml doğduğunda bebek 1 gün kalıyor otomatik olarak 2 gün oluyor zaten
İnşallah canm bnm.yaaaa :) bn hala inanmıyorum acaba obur hafta dedi de biz mi yanlış anladık ki ????Dogru canim. Hayirlisi olsun insallah ☺ heyecan korku sabirsizlik hepsi bir arada ☺☺ belki bugunlerimizi cok arayacagiz ama iste. Cennet kokuli meleklerimiz insallah annelerini hic uzmezler. Rabbim yar ve yardimcin olsun. Annenlerin olmamasi kotu olmus. Insallah tez zamanda toparlanirsiniz oglusunla. Kolaylikla gelisir her sey insallah
Yok canim ☺☺☺ sen heeyecandan inanamiyorsundur. Saka gibi yaaa birden dogum yapacagini ogreniyorsun. Buyuk sok ☺☺☺İnşallah canm bnm.yaaaa :) bn hala inanmıyorum acaba obur hafta dedi de biz mi yanlış anladık ki ????
Canim korkma bişey olmaz 40 hafta si dolanda küçük doguyo sağlığı iyi olsun yeter biz yarın gidicez doktora siz benim üstüme 2 kere gittinizİnşallah canm bnm.yaaaa :) bn hala inanmıyorum acaba obur hafta dedi de biz mi yanlış anladık ki ????
kızlarrrr bombaaaa gelıyorrrrrr salı gunu dogumum warrrr:)))[/QUOTE
Çok heycanliyim canım yaaaaaCanim korkma bişey olmaz 40 hafta si dolanda küçük doguyo sağlığı iyi olsun yeter biz yarın gidicez doktora siz benim üstüme 2 kere gittiniz
Aaa gerçekten heyecan verici. Hayırlı doğumlar olsun tatlım.Plasentanın ömrü btmis zaten bnm.asagidaydi sıkıntı wardi artık bebeği iyi beslemiyomus oyuzden salı günü suni sanciylaa doğum olucaaakk tirstimmm
Ohhhh maşallah ona yaaaa:)))Kızlar bugün doktora gittik ıyiyiz şükür nst de sancim çıkmadı 3 kilo olmus sipam biz sonuna kadar içerde durucaz anlasilan
Canım bence kendine dikkat et hepsinden önemlisi o. Ha bi gün önce ha bir gün sonra. Hem bi günde ev çok kirlenmezz 2gune de e yayabilirsinKararsizimmmm yardım edin :) temizliği bugün mü ypsam yarın arkadslrla braz işimiz war yarın ypcktim . Smdi kcta gelrz blmem ee pzrtesi kalıyor onda da pasta börek yaparım sadece knfimi yormam pzrtesi olmaz .. yani bgun mu yarın mı ypsamtemzligiiiiii akıl werin salıya kdr kirlenir mi ew??bebeğim temz ewe gelsin istyrummmmmm
Yaptım bitti bileee ama Yoruldum walaaaCanım bence kendine dikkat et hepsinden önemlisi o. Ha bi gün önce ha bir gün sonra. Hem bi günde ev çok kirlenmezz 2gune de e yayabilirsin
Yaptım bitti bileee ama Yoruldum walaaa
Seydaaaaaa... gecmiyor gunler gecmiyorrr... ☺☺☺Yaptım bitti bileee ama Yoruldum walaaa
Şimdi bende size msj aticaktim hiç girmiyonuz ikinizde artik doğum heycanı sardı ikinizideSeydaaaaaa... gecmiyor gunler gecmiyorrr... ☺☺☺
Aynen yaa.. heyecan korku birbirine karisti. Artik zaman gecsin olan olsun isriyorum boyke beklemek cok sıkıcıŞimdi bende size msj aticaktim hiç girmiyonuz ikinizde artik doğum heycanı sardı ikinizide
Saatler gecmiyooooooorrrrrrr :)))))))Seydaaaaaa... gecmiyor gunler gecmiyorrr... ☺☺☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?