Aynen ne yasicaksak yaşayalım artık :)btsinnn bu cileeeee :)))Aynen yaa.. heyecan korku birbirine karisti. Artik zaman gecsin olan olsun isriyorum boyke beklemek cok sıkıcı
Ay sana az kalmish, artik kasim degil ekim annesisin sen :) sag salim kucagna al brbishini inshallah. Dogumdan sonrada kaybolmaA
Aynen ne yasicaksak yaşayalım artık :)btsinnn bu cileeeee :)))
Ben daha sonra dusunuyorum canim. Bir tuvalet egitimini vermeden yaptirayim diyorum. Bir 4-5 yasina geldiginde yaptirayim.diyorum. zaman ne gosterecek bakalim ☺Kizlar, ogullarinizin sunnetini ne yapacagnzi dushundunzmu? Dohunca hemen mi yapicaksinz yada daha sonraya mi birakacaksinz?
☺☺☺☺☺A
Aynen ne yasicaksak yaşayalım artık :)btsinnn bu cileeeee :)))
Bende 1 yad 2 yaşında yaptırmayı düşünüyorum. Ilk oglumuda 1 bucuk yasinda yaptirmistimKizlar, ogullarinizin sunnetini ne yapacagnzi dushundunzmu? Dohunca hemen mi yapicaksinz yada daha sonraya mi birakacaksinz?
Ben dogar dogmaz yaptirmayi dusunuyorumKizlar, ogullarinizin sunnetini ne yapacagnzi dushundunzmu? Dohunca hemen mi yapicaksinz yada daha sonraya mi birakacaksinz?
Dogar dogmaz yaptirmayin yaa o daha cok küçücük. Oyy ben Kıyamam onaBen dogar dogmaz yaptirmayi dusunuyorum
Ay sana az kalmish, artik kasim degil ekim annesisin sen :) sag salim kucagna al brbishini inshallah. Dogumdan sonrada kaybolma[/QU
Yok kız kaybolmam ama bebis doğunca bra daha az grebilirim sizi unutmam aslaaa :)))
Canım bebekler acı hissetmiyor ilk doğduklarında. Benim doktorum tavsiye etti. Kendi 2 çocuğuna da öyle yapmış. Bence büyüdüğünde travma oluyor sünnet çocuklar için.Dogar dogmaz yaptirmayin yaa o daha cok küçücük. Oyy ben Kıyamam ona
cnm yaptıracaksan ilk 1 ay içinde yaptır bence. Öyle tavsiye ediyor doktorlar ama yine de sen kendi doktoruna da danışabilirsin.Bende doğunca yaptrcaktim ama bnm bebis braz küçük dogcak ya o yüzden şöyle bi iki uç aylık olsun yasitlarini ykalasin öyle dusunuyorum en sagliklisi doğunca yaptırmak bayanlarrrr
merhaba inşallah bebişin sağlıklı olur küveze girmeden alırsın kucağına benim ilk doğumda belden uyuştu sorun yaşamadım hem bebeği çıkartınca yanına getiriyorlar hemen ilk sen görmüş oluyorsun hemde anesteziyi atmak daha kolay oluyor. bebeği çıkartınca dikiş sırasında 10-15 dk kadar uyuttular beni tek sorun uyuşukluk geçerken bacaklarda çok huzursuzluk oluyor ben şimdide belden isticem.Kizlar bugun doktora gittim tekrar. Tahlil sonucu gostermeye. Yine enfeksiyon cikti. Lutfen bize dua edinenfeksiyon ogluma gecmemis olsun. Doktor bebege gectiyse kuveze girebilir dedi. Tekrar antibiyotik kullanacagim. Allahin izniyle cuma gunu sezeryana giriyoruz. Tum uyumak istiyirdum ama doktorum onermedi. Arada kaldim ve belden uyusturmayi kabul ettim. Cok korkuyorum ya acaba hata mi ettim dogum yapmis arkadaslar belden uyusturmali yapan var mi zor oluyor mu
Cok tesekkur ederim canim ☺ insallah sorunsuz atlatiriz. Son gunler artik korkular artmaya basladi ☺☺merhaba inşallah bebişin sağlıklı olur küveze girmeden alırsın kucağına benim ilk doğumda belden uyuştu sorun yaşamadım hem bebeği çıkartınca yanına getiriyorlar hemen ilk sen görmüş oluyorsun hemde anesteziyi atmak daha kolay oluyor. bebeği çıkartınca dikiş sırasında 10-15 dk kadar uyuttular beni tek sorun uyuşukluk geçerken bacaklarda çok huzursuzluk oluyor ben şimdide belden isticem.
Kizz korkmaaa nolcakk bise olmaz bak bn suni sancı alcam açıklık olcak mi olmucak mi belli bile değil belden uyistrma çok kolay 1 iğneyle bebeğini kucagina alcan . Kendini motive et bak bebek de içerde huzursuzlanir. Enf. Geçmemiştir bnce. Norml doğumlarda daha çok geçiyor.Cok tesekkur ederim canim ☺ insallah sorunsuz atlatiriz. Son gunler artik korkular artmaya basladi ☺☺
Korkma canım iyne yaparsa ciğer gelişimi bişey olmaZ Allahin izniyle doğsa bile kilosu iyiyse sen kaç haftaliksinbugün benimde kontrolüm vardı karnım çok sert diye nstye aldı kasılmalar başlamış allahtan şiddeti az çıktı progestan verdi cuma yine nstye gircem aynı olursa yatırıp ciğer geliştirici iğne yapacak bizde kasımı göremeyebiliriz ağrıların artarsa hemen ara dedi daha bir ay var nolcak bakalım inş hemen olmaz doğumiznim başlamadı bile
Bzim bu bebekler ne aceleci ciktiii yaabugün benimde kontrolüm vardı karnım çok sert diye nstye aldı kasılmalar başlamış allahtan şiddeti az çıktı progestan verdi cuma yine nstye gircem aynı olursa yatırıp ciğer geliştirici iğne yapacak bizde kasımı göremeyebiliriz ağrıların artarsa hemen ara dedi daha bir ay var nolcak bakalım inş hemen olmaz doğumiznim başlamadı bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?