2016 kasım erkek anneleriiiii

Kizlar, ogullarinizin sunnetini ne yapacagnzi dushundunzmu? Dohunca hemen mi yapicaksinz yada daha sonraya mi birakacaksinz?

Kizlar, ogullarinizin sunnetini ne yapacagnzi dushundunzmu? Dohunca hemen mi yapicaksinz yada daha sonraya mi birakacaksinz?
Ben daha sonra dusunuyorum canim. Bir tuvalet egitimini vermeden yaptirayim diyorum. Bir 4-5 yasina geldiginde yaptirayim.diyorum. zaman ne gosterecek bakalim ☺

Bende doğunca yaptrcaktim ama bnm bebis braz küçük dogcak ya o yüzden şöyle bi iki uç aylık olsun yasitlarini ykalasin öyle dusunuyorum en sagliklisi doğunca yaptırmak bayanlarrrr

Dogar dogmaz yaptirmayin yaa o daha cok küçücük. Oyy ben Kıyamam ona
Canım bebekler acı hissetmiyor ilk doğduklarında. Benim doktorum tavsiye etti. Kendi 2 çocuğuna da öyle yapmış. Bence büyüdüğünde travma oluyor sünnet çocuklar için.

Bende doğunca yaptrcaktim ama bnm bebis braz küçük dogcak ya o yüzden şöyle bi iki uç aylık olsun yasitlarini ykalasin öyle dusunuyorum en sagliklisi doğunca yaptırmak bayanlarrrr
cnm yaptıracaksan ilk 1 ay içinde yaptır bence. Öyle tavsiye ediyor doktorlar ama yine de sen kendi doktoruna da danışabilirsin.

Kizlar bugun doktora gittim tekrar. Tahlil sonucu gostermeye. Yine enfeksiyon cikti. Lutfen bize dua edin enfeksiyon ogluma gecmemis olsun. Doktor bebege gectiyse kuveze girebilir dedi. Tekrar antibiyotik kullanacagim. Allahin izniyle cuma gunu sezeryana giriyoruz. Tum uyumak istiyirdum ama doktorum onermedi. Arada kaldim ve belden uyusturmayi kabul ettim. Cok korkuyorum ya acaba hata mi ettim dogum yapmis arkadaslar belden uyusturmali yapan var mi zor oluyor mu

merhaba inşallah bebişin sağlıklı olur küveze girmeden alırsın kucağına benim ilk doğumda belden uyuştu sorun yaşamadım hem bebeği çıkartınca yanına getiriyorlar hemen ilk sen görmüş oluyorsun hemde anesteziyi atmak daha kolay oluyor. bebeği çıkartınca dikiş sırasında 10-15 dk kadar uyuttular beni tek sorun uyuşukluk geçerken bacaklarda çok huzursuzluk oluyor ben şimdide belden isticem.

Cok tesekkur ederim canim ☺ insallah sorunsuz atlatiriz. Son gunler artik korkular artmaya basladi ☺☺

Cok tesekkur ederim canim ☺ insallah sorunsuz atlatiriz. Son gunler artik korkular artmaya basladi ☺☺
Kizz korkmaaa nolcakk bise olmaz bak bn suni sancı alcam açıklık olcak mi olmucak mi belli bile değil belden uyistrma çok kolay 1 iğneyle bebeğini kucagina alcan . Kendini motive et bak bebek de içerde huzursuzlanir. Enf. Geçmemiştir bnce. Norml doğumlarda daha çok geçiyor.

bugün benimde kontrolüm vardı karnım çok sert diye nstye aldı kasılmalar başlamış allahtan şiddeti az çıktı progestan verdi cuma yine nstye gircem aynı olursa yatırıp ciğer geliştirici iğne yapacak bizde kasımı göremeyebiliriz ağrıların artarsa hemen ara dedi daha bir ay var nolcak bakalım inş hemen olmaz doğum iznim başlamadı bile

Korkma canım iyne yaparsa ciğer gelişimi bişey olmaZ Allahin izniyle doğsa bile kilosu iyiyse sen kaç haftaliksin

Bzim bu bebekler ne aceleci ciktiii yaa ))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…