- 31 Mart 2016
- 487
- 153
- 103
- 36
Ay ne bilim ya ☺ ben cok ödleğim ☺☺☺ hayirlisiyla gecseydi su gunler. Sen ne alemdesin nasilsinKizz korkmaaa nolcakk bise olmaz bak bn suni sancı alcam açıklık olcak mi olmucak mi belli bile değil belden uyistrma çok kolay 1 iğneyle bebeğini kucagina alcan . Kendini motive et bak bebek de içerde huzursuzlanir. Enf. Geçmemiştir bnce. Norml doğumlarda daha çok geçiyor.
Allah yardimcin olsun canim. Insallah bebegin acele etmez gelmek icin. Dikkat et kendine. Izne ayrilmana da 1 hafta kalmis. Benim calistigim kurum valla son 1 hafta kala izne bana cok yardimci oldular. Keske oyle bir imkanin olsa.bugün benimde kontrolüm vardı karnım çok sert diye nstye aldı kasılmalar başlamış allahtan şiddeti az çıktı progestan verdi cuma yine nstye gircem aynı olursa yatırıp ciğer geliştirici iğne yapacak bizde kasımı göremeyebiliriz ağrıların artarsa hemen ara dedi daha bir ay var nolcak bakalım inş hemen olmaz doğumiznim başlamadı bile
Arabasını we puseti aldım canm bnde ucz bisey alcam.diye gttim puuuuuuuu 1000 dolr werip geldim britax aldik. Bakalım nasıl cikicakk battaniye aldım yün . Bide benim ağız mendili eksikti onu aldım bgun yikican onları isteAy ne bilim ya ☺ ben cok ödleğim ☺☺☺ hayirlisiyla gecseydi su gunler. Sen ne alemdesin nasilsin
aslında iznim var izin alsam sorun çıkartmazlar evde sıkılacam diye istemiyorum birkaç gün denicem bakalım olmazsa çıkarım izne ilaç inanılmaz uyku yapıyor masa maşında gözümü açık tutamıyorum son günler geçmek bilmiyor. ilk defa yüzünü gösterdi iyice sabırsızlandım siz bu hafta kurtuluyorsunuz benimde günlerim geçsin bir an önce sağ sağlim kavuşalım oğluşlaraAllah yardimcin olsun canim. Insallah bebegin acele etmez gelmek icin. Dikkat et kendine. Izne ayrilmana da 1 hafta kalmis. Benim calistigim kurum valla son 1 hafta kala izne bana cok yardimci oldular. Keske oyle bir imkanin olsa.
Benimde bir kac eksigim var. Valla ablama aldiracagim. Hic ayakta kalamiyorum. Cok kotu oluyorum. Yarin alacak. Bende yikayip tamamen hazir olacagim insallah ☺Arabasını we puseti aldım canm bnde ucz bisey alcam.diye gttim puuuuuuuu 1000 dolr werip geldim britax aldik. Bakalım nasıl cikicakk battaniye aldım yün . Bide benim ağız mendili eksikti onu aldım bgun yikican onları iste
Bizim sipa hep gosteriyor yuzunu. Kuzumu cok merak ediyorum. Bir kavussaydik bal oglumla ☺ evde illaki yapacak bir seyler bulursun canim sıkılmazsin. Valla gun saydim evde olmak icin. Ben annemde kaliyorum yalniz degilim cok da sıklmadim ☺☺aslında iznim var izin alsam sorun çıkartmazlar evde sıkılacam diye istemiyorum birkaç gün denicem bakalım olmazsa çıkarım izne ilaç inanılmaz uyku yapıyor masa maşında gözümü açık tutamıyorum son günler geçmek bilmiyor. ilk defa yüzünü gösterdi iyice sabırsızlandım siz bu hafta kurtuluyorsunuz benimde günlerim geçsin bir an önce sağ sağlim kavuşalım oğluşlara
Wla canm dakikalar geçmiyor . Otryrum zaman öldürmeye calsyrum kusmaai için mendillerinj yıkayıp koydum işte bavuluna öyle son saatleri yaşıyoruz anlıyor mu ne çok hareketli dün we bgun iki sn ye durmadı yaaaaAy ne bilim ya ☺ ben cok ödleğim ☺☺☺ hayirlisiyla gecseydi su gunler. Sen ne alemdesin nasilsin
☺ canim yaaa. Hayirlisiyla insallah alirsin kucagina. O da annesine kavusmak icin sabirsizlaniyor demek ☺Wla canm dakikalar geçmiyor . Otryrum zaman öldürmeye calsyrum kusmaai için mendillerinj yıkayıp koydum işte bavuluna öyle son saatleri yaşıyoruz anlıyor mu ne çok hareketli dün we bgun iki sn ye durmadı yaaaa
Hissediyor mu npiyor anlmdim kizzzz:)))☺ canim yaaa. Hayirlisiyla insallah alirsin kucagina. O da annesine kavusmak icin sabirsizlaniyor demek ☺
cnm kendine gelince bize haber vermeyi unutma :) çok heyecanlı olmalı senin içinHissediyor mu npiyor anlmdim kizzzz:)))
Braz kndime gelim yazarım canm tbiki b.icin dua edin lütfen :)) opuyrum hepiniziiiicnm kendine gelince bize haber vermeyi unutma :) çok heyecanlı olmalı senin içinbizim için de zaman geçse hemen
Canim rabbim yar ve yardimcin olsun. Insallah sorunsuz bir sekilde kavusursun oglusuna ☺ bol bol dua et bize.Braz kndime gelim yazarım canm tbiki b.icin dua edin lütfen :)) opuyrum hepiniziiii
sağ sağlim kucağına alırsın inşallah şimdiden hayırlı olsun güzel haberlerini bekliyoruz.Braz kndime gelim yazarım canm tbiki b.icin dua edin lütfen :)) opuyrum hepiniziiii
hayırlısı olsun cnm. Bebiş içerde ne kadar çok kalırsa onun için o kadar iyi zatenCanlarimmmm dogumummm perşembe günü olucak bgun testler yapıldı perşembe alcz dedi Dr :))) yirttimm
Wala doğum olcak dedi şok olduk . Bgun kendimi hazırlayıp gttim olmadı yine şok:))) bakalım perşembe ne olacak :)hayırlısı olsun cnm. Bebiş içerde ne kadar çok kalırsa onun için o kadar iyi zaten
1 gun daha bekleyeydin yaaa ☺☺ ayni gun yapardik senle. Kismet canim. Hayirlisi olsun insallah cekilmez gecmez 2 gun daha geldi sana ☺☺Wala doğum olcak dedi şok olduk . Bgun kendimi hazırlayıp gttim olmadı yine şok:))) bakalım perşembe ne olacak :)
Vayyyyyyyyy sormaaa kndimi hazrlamistim.. çok sinir oldummmmm:)))))1 gun daha bekleyeydin yaaa ☺☺ ayni gun yapardik senle. Kismet canim. Hayirlisi olsun insallah cekilmez gecmez 2 gun daha geldi sana ☺☺
Canlarimmmm dogumummm perşembe günü olucak bgun testler yapıldı perşembe alcz dedi Dr :))) yirttimm
Hayirli olsun canım darısı başıma insallah :)Canlarimmmm dogumummm perşembe günü olucak bgun testler yapıldı perşembe alcz dedi Dr :))) yirttimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?