2016 kasım erkek anneleriiiii

Ay ne bilim ya ☺ ben cok ödleğim ☺☺☺ hayirlisiyla gecseydi su gunler. Sen ne alemdesin nasilsin

Allah yardimcin olsun canim. Insallah bebegin acele etmez gelmek icin. Dikkat et kendine. Izne ayrilmana da 1 hafta kalmis. Benim calistigim kurum valla son 1 hafta kala izne bana cok yardimci oldular. Keske oyle bir imkanin olsa.

Ay ne bilim ya ☺ ben cok ödleğim ☺☺☺ hayirlisiyla gecseydi su gunler. Sen ne alemdesin nasilsin
Arabasını we puseti aldım canm bnde ucz bisey alcam.diye gttim puuuuuuuu 1000 dolr werip geldim britax aldik. Bakalım nasıl cikicakk battaniye aldım yün . Bide benim ağız mendili eksikti onu aldım bgun yikican onları iste

Allah yardimcin olsun canim. Insallah bebegin acele etmez gelmek icin. Dikkat et kendine. Izne ayrilmana da 1 hafta kalmis. Benim calistigim kurum valla son 1 hafta kala izne bana cok yardimci oldular. Keske oyle bir imkanin olsa.
aslında iznim var izin alsam sorun çıkartmazlar evde sıkılacam diye istemiyorum birkaç gün denicem bakalım olmazsa çıkarım izne ilaç inanılmaz uyku yapıyor masa maşında gözümü açık tutamıyorum son günler geçmek bilmiyor. ilk defa yüzünü gösterdi iyice sabırsızlandım siz bu hafta kurtuluyorsunuz benimde günlerim geçsin bir an önce sağ sağlim kavuşalım oğluşlara

Benimde bir kac eksigim var. Valla ablama aldiracagim. Hic ayakta kalamiyorum. Cok kotu oluyorum. Yarin alacak. Bende yikayip tamamen hazir olacagim insallah ☺

Bizim sipa hep gosteriyor yuzunu. Kuzumu cok merak ediyorum. Bir kavussaydik bal oglumla ☺ evde illaki yapacak bir seyler bulursun canim sıkılmazsin. Valla gun saydim evde olmak icin. Ben annemde kaliyorum yalniz degilim cok da sıklmadim ☺☺

Wla canm dakikalar geçmiyor . Otryrum zaman öldürmeye calsyrum kusmaai için mendillerinj yıkayıp koydum işte bavuluna öyle son saatleri yaşıyoruz anlıyor mu ne çok hareketli dün we bgun iki sn ye durmadı yaaaa

☺ canim yaaa. Hayirlisiyla insallah alirsin kucagina. O da annesine kavusmak icin sabirsizlaniyor demek ☺

Canlarimmmm dogumummm perşembe günü olucak bgun testler yapıldı perşembe alcz dedi Dr :))) yirttimm

Wala doğum olcak dedi şok olduk . Bgun kendimi hazırlayıp gttim olmadı yine şok:))) bakalım perşembe ne olacak :)
1 gun daha bekleyeydin yaaa ☺☺ ayni gun yapardik senle. Kismet canim. Hayirlisi olsun insallah cekilmez gecmez 2 gun daha geldi sana ☺☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…