Sewerim tbi yediği önde yemedi arkasında sipanin :) sürekli kemiklerimde ayaklarını :))))Bebis yerini seviyor bence
Sagolasin cnm bnm :) sağ salim çıkalım hepmizHayirli olsun canım darısı başıma insallah :)
Kac kilo olmus kuzum ☺Sagolasin cnm bnm :) sağ salim çıkalım hepmiz
Söylemedi canimmmm yaKac kilo olmus kuzum ☺
Meraksiz sey sende mi sormadin ☺ hayirlisi canimm. Saglikli.olun da insallah gerisi onemli degilSöylemedi canimmmm ya
Yolunda simdilik canim beklemedeyiz. ☺ sen nasilsin?Kızlar nerdesiniz ya herşey yolundadır napiyosunuz
Yeniden adrenalin tawan brsekilde bekliyorum mmmmmKızlar nerdesiniz ya herşey yolundadır napiyosunuz
Canim yarın ada bişey kalmadı ay senin adına ben bile heycanliyim inşallah sagsalim kucağına alırsınYeniden adrenalin tawan brsekilde bekliyorum mmmmm
Ben bunu geçen cumadan beri yaşıyorum olecem.artikkkk isyeeeeeeaaaaannnnnnnCanim yarın ada bişey kalmadı ay senin adına ben bile heycanliyim inşallah sagsalim kucağına alırsın
Kucana alınca hepsi gecetBen bunu geçen cumadan beri yaşıyorum olecem.artikkkk isyeeeeeeaaaaannnnnnn
Benimde yolunda şükür canım seninde 2 günün kaldıYolunda simdilik canim beklemedeyiz. ☺ sen nasilsin?
Evet evet evett ☺☺☺Benimde yolunda şükür canım seninde 2 günün kaldı
Ayy evet ya. O ayaklar hiç durmuyor. Çok fena batıyor.Sewerim tbi yediği önde yemedi arkasında sipanin :) sürekli kemiklerimde ayaklarını :))))
Mrb Allah yardımcınız olsun inş benimde aslında 36 hafta 3 günlük ama 34 hafta 2 gün çıktı bugün başka bi dra doğum yapmak istediğim hastaneye gittim kafam çok karıştı siz sezeryanmı düşünüyosunuzCanlarimmmm dogumummm perşembe günü olucak bgun testler yapıldı perşembe alcz dedi Dr :))) yirttimm
Totosunuuu yicem bi dogsun sipa:)Ayy evet ya. O ayaklar hiç durmuyor. Çok fena batıyor.
Benimde geriden geliyo canm.senin gbiydi erken alıyorlar yarın suni sancı ile doğum olucak bakalimmm acikligim olucak mi snradan sezeryan olur mu hc bilmyrum gorucez walaaaMrb Allah yardımcınız olsun inş benimde aslında 36 hafta 3 günlük ama 34 hafta 2 gün çıktı bugün başka bi dra doğum yapmak istediğim hastaneye gittim kafam çok karıştı siz sezeryanmı düşünüyosunuz
Hadi hayırlısı olsun dua ediyorum hepimiz için Allahım kurtarsın cümlemizi.Benimde geriden geliyo canm.senin gbiydi erken alıyorlar yarın suni sancı ile doğum olucak bakalimmm acikligim olucak mi snradan sezeryan olur mu hc bilmyrum gorucez walaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?