2016 kasım erkek anneleriiiii

Bişey sorucam yardımcı olurmusunuz bu ay hamilelikte oturunca karın katlanır mı aynı şekil sert bi şekilde dururmu eğilebilinir mi yüz üstü yatılır mıyaşayanlar yazabilir mi ?

Kızlar benim çok ağrım oldu bugün nstde 10 dk bir sancı çıktı. Hastaneye yatırdı dr ciğer geliştirici iğne yaptı şimdi rahatım biraz bakalım bizde kasımı beklemicez galiba

Kızlar benim çok ağrım oldu bugün nstde 10 dk bir sancı çıktı. Hastaneye yatırdı dr ciğer geliştirici iğne yaptı şimdi rahatım biraz bakalım bizde kasımı beklemicez galiba
Cok gecmis olsun canım benimde ara ara sancilarim oluyo ama son iki gündür bel ağrısından uyuyamiyorum. Insallah zamaninda ve saglikli dogarlar

Cnm geçmişolsun benmde sancılar görünüyo yarın nst tekrar gircem bakalım nedicek

Bişey sorucam yardımcı olurmusunuz bu ay hamilelikte oturunca karın katlanır mı aynı şekil sert bi şekilde dururmu eğilebilinir mi yüz üstü yatılır mıyaşayanlar yazabilir mi ?
Kendi adima konusacak olursam karin katlanmaz ama sertlik olabilir. Egilmenizde bi sakınca olacağını sanmiyorum.yatma pozisyonuna gelince doktorlar sola yatmanin daha dogru oldugunu söylüyorlar. Yüz üstü yattiginizda bebek sıkışabilir zaten karin şiş oldugu icin rahat edemessiniz

Kizlarrr bana da dua edin lutfen sabah 7.30 da yatisim yapilacak hastaneye. Cok heyecanliyim ve cok korkuyorum. Doguma girerken hepinize dua edecegim. Insallah saglikli bir sekilde kavusuruz..
Allah yar ve yardimcin olsun canim. Sag salim bebegine kavusursun insallah. Dogum anını degil de bebegini kucagina verdikleri anı düşünürsen korkun biraz olsun hafifler bence

Kizlarrr bana da dua edin lutfen sabah 7.30 da yatisim yapilacak hastaneye. Cok heyecanliyim ve cok korkuyorum. Doguma girerken hepinize dua edecegim. Insallah saglikli bir sekilde kavusuruz..
Allah yardımcın olsun cnm. Yarın kavuşuyorsun sen de bebişine sağlıkla inş . Bize haber vermeyi unutma :) Benim de bugün nst de düzenli sancılarım çıktı 40 civarında. Doktor alttan kontrol etti ama açıklık yok. Bakalım bizimki ne zaman gelecek. kilosu da 3600 olmuş, doktor çok tatlı yeme normal doğum zor olur daha da büyürse dedi

Yüz üstü yatmak mı?? şaka olmalı tabiki mümkün değil, sorman bile ilginç

Masallah canim. Rabbim sizide saglikla kavustursun insallah ☺

Kızlar dogduuuuuu:))))) suni sancı ile sabh 9 da attolilar samciyi saat 3 de epidural aldım cok kötü oldum skolyozum war bide epidural tutmadii . Bi anda 3 cm den anı şekilde doğdu dltrlar .ağzı açık kaldı nrml dgdu dikiş atilmadi kesmediler bni 2330 dgdu şuan yanımda :)))))

Nrml doğum çok kolymissss . Suni sancı bni berbat ypti sabh9 akşam ustu 3 e kdr sadece 3cm açıldı. Epidural tutmadii agrilarim geçmedi doktrlr npalim derin ( sezeryan hytta yapmzlr bunlarrr) bida iğne ypcklrdi çıkarıp epidurali sanırım. Bi anda 10 cm oldu acil drlr geldi 15 dktorla dgum yptim:) we nrml dgum açıklığın olsuysaa çok kolay kizlr 15 dk da bebek doğdu . Dedim altima yapyrum hemşire bi baktı bebek gelmissssssssss diyor:)) hmn doktrlr geldi sastilar kaldılar:)) iyiydi allahım hepinize aynısını yaşatsın insallahhh:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…