- 20 Ekim 2016
- 51
- 7
- 1
- 31
Bende mrk ettimŞeyda napti ki acaba yaa dogum yaptimi cok merak ediyorum. Yaptiysada insallah kolay bit dogum olmuştur
Ne kadarlik hamilesinizBişey sorucam yardımcı olurmusunuz bu ay hamilelikte oturunca karın katlanır mı aynı şekil sert bi şekilde dururmu eğilebilinir mi yüz üstü yatılır mıyaşayanlar yazabilir mi ?
Cok gecmis olsun canım benimde ara ara sancilarim oluyo ama son iki gündür bel ağrısından uyuyamiyorum. Insallah zamaninda ve saglikli dogarlarKızlar benim çok ağrım oldu bugün nstde 10 dk bir sancı çıktı. Hastaneye yatırdı dr ciğer geliştirici iğne yaptı şimdi rahatım biraz bakalım bizde kasımı beklemicez galiba
Cnm geçmişolsun benmde sancılar görünüyo yarın nst tekrar gircem bakalım nedicekKızlar benim çok ağrım oldu bugün nstde 10 dk bir sancı çıktı. Hastaneye yatırdı dr ciğer geliştirici iğne yaptı şimdi rahatım biraz bakalım bizde kasımı beklemicez galiba
Ben de meraktayim valla. Burada olmadığına göre bebis doğdu galibaŞeyda napti ki acaba yaa dogum yaptimi cok merak ediyorum. Yaptiysada insallah kolay bit dogum olmuştur
33 haftalık hamilelik için soruyorum bunuNe kadarlik hamilesiniz
Bende cok merak ediyorum yaaaa ☺ insallah saglikli bir sekilde kavusmuslardirŞeyda napti ki acaba yaa dogum yaptimi cok merak ediyorum. Yaptiysada insallah kolay bit dogum olmuştur
Allaj yardımcını olsuuunKizlarrr bana da dua edin lutfen sabah 7.30 da yatisim yapilacak hastaneye. Cok heyecanliyim ve cok korkuyorum. Doguma girerken hepinize dua edecegim. Insallah saglikli bir sekilde kavusuruz..
Kendi adima konusacak olursam karin katlanmaz ama sertlik olabilir. Egilmenizde bi sakınca olacağını sanmiyorum.yatma pozisyonuna gelince doktorlar sola yatmanin daha dogru oldugunu söylüyorlar. Yüz üstü yattiginizda bebek sıkışabilir zaten karin şiş oldugu icin rahat edemessinizBişey sorucam yardımcı olurmusunuz bu ay hamilelikte oturunca karın katlanır mı aynı şekil sert bi şekilde dururmu eğilebilinir mi yüz üstü yatılır mıyaşayanlar yazabilir mi ?
Allah yar ve yardimcin olsun canim. Sag salim bebegine kavusursun insallah. Dogum anını degil de bebegini kucagina verdikleri anı düşünürsen korkun biraz olsun hafifler benceKizlarrr bana da dua edin lutfen sabah 7.30 da yatisim yapilacak hastaneye. Cok heyecanliyim ve cok korkuyorum. Doguma girerken hepinize dua edecegim. Insallah saglikli bir sekilde kavusuruz..
Allah yardımcın olsun cnm. Yarın kavuşuyorsun sen de bebişine sağlıkla inşKizlarrr bana da dua edin lutfen sabah 7.30 da yatisim yapilacak hastaneye. Cok heyecanliyim ve cok korkuyorum. Doguma girerken hepinize dua edecegim. Insallah saglikli bir sekilde kavusuruz..
Yüz üstü yatmak mı?? şaka olmalı tabiki mümkün değil, sorman bile ilginçBişey sorucam yardımcı olurmusunuz bu ay hamilelikte oturunca karın katlanır mı aynı şekil sert bi şekilde dururmu eğilebilinir mi yüz üstü yatılır mıyaşayanlar yazabilir mi ?
Bence yaptı, foruma girerdi yoksa. Acaba nasıl oldu ben de çok merak ettim :)Şeyda napti ki acaba yaa dogum yaptimi cok merak ediyorum. Yaptiysada insallah kolay bit dogum olmuştur
Biran önce girsede duygu ve düşüncelerini ogrensek catlicam meraktan yaa :))Bence yaptı, foruma girerdi yoksa. Acaba nasıl oldu ben de çok merak ettim :)
Masallah canim. Rabbim sizide saglikla kavustursun insallah ☺Allah yardımcın olsun cnm. Yarın kavuşuyorsun sen de bebişine sağlıkla inş. Bize haber vermeyi unutma :) Benim de bugün nst de düzenli sancılarım çıktı 40 civarında. Doktor alttan kontrol etti ama açıklık yok. Bakalım bizimki ne zaman gelecek. kilosu da 3600 olmuş, doktor çok tatlı yeme normal doğum zor olur daha da büyürse dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?