2016 kasım erkek anneleriiiii

Gözün aydın canım ne mutlu kolay bir doğum olmuş bebeğin sağlığı da iyi mi şimdi küveze almadılar değil mi solunum sorunu falan olmamıştır inş darısı başımıza

Yoo canm solu.sikntisi falan olmadı da şeker azcik düşük o takip ediliyor hepsi o . Allah size de nasip etsinnn

Ay canım gözün aydın çok sevindim Allah analı babalı büyütsün inşallah kime benziyo kime

Kizlarrr bana da dua edin lutfen sabah 7.30 da yatisim yapilacak hastaneye. Cok heyecanliyim ve cok korkuyorum. Doguma girerken hepinize dua edecegim. Insallah saglikli bir sekilde kavusuruz..
Allah sağ salim bebeğinize kavuştursun öğlen sende
Kizlarrr bana da dua edin lutfen sabah 7.30 da yatisim yapilacak hastaneye. Cok heyecanliyim ve cok korkuyorum. Doguma girerken hepinize dua edecegim. Insallah saglikli bir sekilde kavusuruz..
Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin öğlen kavuşuyorsun sende bebeğine sorunsuz bir doğum olur inş

Yoo canm solu.sikntisi falan olmadı da şeker azcik düşük o takip ediliyor hepsi o . Allah size de nasip etsinnn
Çok sevindim maşallah güclü bir bebek benimde sancım var diye yatırdı dün ciğer geliştirici iğne yaptı onun için sormuştum

Cok gecmis olsun canim bebegine kavustun sonunda. Saglicakla büyüt insallah yaşı uzun Bahtı güzel olsun

Cnm çok güzel bir duygu olmalı :)) biz de heyecanla bu anı bekliyoruz ve günler geçmiyor. Maşallah bebeğin sağlıklı ve kuveze alınmamış bu çok güzel Darısı bizim başımıza inşallah

Bence yaptı, foruma girerdi yoksa. Acaba nasıl oldu ben de çok merak ettim :)
Bencede şuan bebişiyle ilgileniyordur Ayi
Canım gözünaydın çok sevindim Allahım korusun hepimizi ismi ne oldu kuzunun

Yaa seydaa ben napıcaksam çok kafam karışık satıma göre 38 hafta çıkıyo ama usg 35 çıkıyo nolcak bilmiyorum

Arkadaslar bugün benim kontrolum vardı. Doktor bebegimin ters oldugunu çarşamba gününe kadar donmesse sezaryenle alırız dedi. Ben şoklardayim yaa ilk bebegim normal doğmuştu. Buda normal olsun cok istiyorum. Carsamba gününe kadar döner mi acaba. Gercekten sezaryen olmak hic istemiyorum

Endişende haklısın hakkımızda hayırlı olanı neyse o olsun herzaman inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…