Gözün aydın canım ne mutlu kolay bir doğum olmuş bebeğin sağlığı da iyi mi şimdi küveze almadılar değil mi solunum sorunu falan olmamıştır inş darısı başımızaNrml doğum çok kolymissss . Suni sancı bni berbat ypti sabh9 akşam ustu 3 e kdr sadece 3cm açıldı. Epidural tutmadii agrilarim geçmedi doktrlr npalim derin ( sezeryan hytta yapmzlr bunlarrr) bida iğne ypcklrdi çıkarıp epidurali sanırım. Bi anda 10 cm oldu acil drlr geldi 15 dktorla dgum yptim:) we nrml dgum açıklığın olsuysaa çok kolay kizlr 15 dk da bebek doğdu . Dedim altima yapyrum hemşire bi baktı bebek gelmissssssssss diyor:)) hmn doktrlr geldi sastilar kaldılar:)) iyiydi allahım hepinize aynısını yaşatsın insallahhh:)))
Ay canım gözün aydın çok sevindim Allah analı babalı büyütsün inşallah kime benziyo kimeNrml doğum çok kolymissss . Suni sancı bni berbat ypti sabh9 akşam ustu 3 e kdr sadece 3cm açıldı. Epidural tutmadii agrilarim geçmedi doktrlr npalim derin ( sezeryan hytta yapmzlr bunlarrr) bida iğne ypcklrdi çıkarıp epidurali sanırım. Bi anda 10 cm oldu acil drlr geldi 15 dktorla dgum yptim:) we nrml dgum açıklığın olsuysaa çok kolay kizlr 15 dk da bebek doğdu . Dedim altima yapyrum hemşire bi baktı bebek gelmissssssssss diyor:)) hmn doktrlr geldi sastilar kaldılar:)) iyiydi allahım hepinize aynısını yaşatsın insallahhh:)))
Allah sağ salim bebeğinize kavuştursun öğlen sendeKizlarrr bana da dua edin lutfen sabah 7.30 da yatisim yapilacak hastaneye. Cok heyecanliyim ve cok korkuyorum. Doguma girerken hepinize dua edecegim. Insallah saglikli bir sekilde kavusuruz..
Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin öğlen kavuşuyorsun sende bebeğine sorunsuz bir doğum olur inşKizlarrr bana da dua edin lutfen sabah 7.30 da yatisim yapilacak hastaneye. Cok heyecanliyim ve cok korkuyorum. Doguma girerken hepinize dua edecegim. Insallah saglikli bir sekilde kavusuruz..
Çok sevindim maşallah güclü bir bebek benimde sancım var diye yatırdı dün ciğer geliştirici iğne yaptı onun için sormuştumYoo canm solu.sikntisi falan olmadı da şeker azcik düşük o takip ediliyor hepsi o . Allah size de nasip etsinnn
Ne güzel yanında şimdi çok deyişir dahaBnaymisss ama blmem ki değişir daha :)))
Bna hcbrsey yplmdi cnm merk etme iyi dusun canm iyi olsun .Çok sevindim maşallah güclü bir bebek benimde sancım var diye yatırdı dün ciğer geliştirici iğne yaptı onun için sormuştum
Cok gecmis olsun canim bebegine kavustun sonunda. Saglicakla büyüt insallah yaşı uzun Bahtı güzel olsunNrml doğum çok kolymissss . Suni sancı bni berbat ypti sabh9 akşam ustu 3 e kdr sadece 3cm açıldı. Epidural tutmadii agrilarim geçmedi doktrlr npalim derin ( sezeryan hytta yapmzlr bunlarrr) bida iğne ypcklrdi çıkarıp epidurali sanırım. Bi anda 10 cm oldu acil drlr geldi 15 dktorla dgum yptim:) we nrml dgum açıklığın olsuysaa çok kolay kizlr 15 dk da bebek doğdu . Dedim altima yapyrum hemşire bi baktı bebek gelmissssssssss diyor:)) hmn doktrlr geldi sastilar kaldılar:)) iyiydi allahım hepinize aynısını yaşatsın insallahhh:)))
Cnm çok güzel bir duygu olmalı :)) biz de heyecanla bu anı bekliyoruz ve günler geçmiyor. Maşallah bebeğin sağlıklı ve kuveze alınmamış bu çok güzelKızlar dogduuuuuu:))))) suni sancı ile sabh 9 da attolilar samciyi saat 3 de epidural aldım cok kötü oldum skolyozum war bide epidural tutmadii . Bi anda 3 cm den anı şekilde doğdu dltrlar .ağzı açık kaldı nrml dgdu dikiş atilmadi kesmediler bni 2330 dgdu şuan yanımda :)))))
Bencede şuan bebişiyle ilgileniyordur AyiBence yaptı, foruma girerdi yoksa. Acaba nasıl oldu ben de çok merak ettim :)
Canım gözünaydın çok sevindim Allahım korusun hepimizi ismi ne oldu kuzununNrml doğum çok kolymissss . Suni sancı bni berbat ypti sabh9 akşam ustu 3 e kdr sadece 3cm açıldı. Epidural tutmadii agrilarim geçmedi doktrlr npalim derin ( sezeryan hytta yapmzlr bunlarrr) bida iğne ypcklrdi çıkarıp epidurali sanırım. Bi anda 10 cm oldu acil drlr geldi 15 dktorla dgum yptim:) we nrml dgum açıklığın olsuysaa çok kolay kizlr 15 dk da bebek doğdu . Dedim altima yapyrum hemşire bi baktı bebek gelmissssssssss diyor:)) hmn doktrlr geldi sastilar kaldılar:)) iyiydi allahım hepinize aynısını yaşatsın insallahhh:)))
Yaa seydaa ben napıcaksam çok kafam karışık satıma göre 38 hafta çıkıyo ama usg 35 çıkıyo nolcak bilmiyorumNrml doğum çok kolymissss . Suni sancı bni berbat ypti sabh9 akşam ustu 3 e kdr sadece 3cm açıldı. Epidural tutmadii agrilarim geçmedi doktrlr npalim derin ( sezeryan hytta yapmzlr bunlarrr) bida iğne ypcklrdi çıkarıp epidurali sanırım. Bi anda 10 cm oldu acil drlr geldi 15 dktorla dgum yptim:) we nrml dgum açıklığın olsuysaa çok kolay kizlr 15 dk da bebek doğdu . Dedim altima yapyrum hemşire bi baktı bebek gelmissssssssss diyor:)) hmn doktrlr geldi sastilar kaldılar:)) iyiydi allahım hepinize aynısını yaşatsın insallahhh:)))
Allah analı babalı büyütsün inşallah canım. Darısı başımızaCanlarim Allah hepinizi n yardımcısı olsun çok dua ettim we hn kurtuldun dualarim sizinle canlarimmmmm
Allah bağışlasın seze3yanmı oldunuuzKizlar bizde kavustuk oglusumuza cok sukur iyiyiz.☺ darisi sizlere olsun insallah ☺☺☺
Gecmis olsun canim allah anali babali büyütsün. Sağlıklı uzun ömrü olsun bebegininKizlar bizde kavustuk oglusumuza cok sukur iyiyiz.☺ darisi sizlere olsun insallah ☺☺☺
Endişende haklısın hakkımızda hayırlı olanı neyse o olsun herzaman inşallahArkadaslar bugün benim kontrolum vardı. Doktor bebegimin ters oldugunu çarşamba gününe kadar donmesse sezaryenle alırız dedi. Ben şoklardayim yaa ilk bebegim normal doğmuştu. Buda normal olsun cok istiyorum. Carsamba gününe kadar döner mi acaba. Gercekten sezaryen olmak hic istemiyorum
Evet canim tesekkurr ederizAllah bağışlasın seze3yanmı oldunuuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?