2016 kasım erkek anneleriiiii

Yaa seydaa ben napıcaksam çok kafam karışık satıma göre 38 hafta çıkıyo ama usg 35 çıkıyo nolcak bilmiyorum
Bnm Dr um öyle oldu dye aldı canm hmde nrml doğumla harikaydı iyiki guwenmisim dktruma çok memnunum allahım a sukur bebeğim çok iyi hc br şeyi yok kilsu 2330 gr bde dusun yani azcik ona rağmen . Kesinlikle alınsın derse bekleme ama bnm sikintim plasentadaydii

Doğum cantamiz hazır, ucbucuk yaşında ablamizla beraber kardeşimizi heyecanla bekliyoruz

Bu bebekler kasımı beklemiyor çok ilginç. Doktorun iyi ise güven bence sonuç önemli sağlıklı olsun gerisi önemli değil

Çok sevindim adına kuzum hangi dr hangi şehirdesin ki ben ankdayım

Bu bebekler kasımı beklemiyor çok ilginç. Doktorun iyi ise güven bence sonuç önemli sağlıklı olsun gerisi önemli değil
Doktorum cok iyi ve ilgilenen birisi gercekten hep bu durumu yasamaktan korkmustum. Korktugum başıma geldi sonunda. Tek ümidim 5 gün icinde dönmesi.

Doktorum cok iyi ve ilgilenen birisi gercekten hep bu durumu yasamaktan korkmustum. Korktugum başıma geldi sonunda. Tek ümidim 5 gün icinde dönmesi.
cnm bebeğin dönmesini sağlayan bazı egzersizler var internetten bakıp onları dene. Benim de 36. haftada tersti, bir kaçını yaptım sonra döndü. Belki tesadüf olmuştur bilemiyorum ama denemeye değer. Hatta bir kaç hareketten sonra bebek bütün gece kıpır kıpırdı.

Evet gördüm denesem mi denemesem mi karar veremedim. Yanlış bisey yaparım hersey daha kötü olur diye korkuyorum

Evet gördüm denesem mi denemesem mi karar veremedim. Yanlış bisey yaparım hersey daha kötü olur diye korkuyorum
Zor olanlari deneme sonucta artik cok ilerledi haftamiz ama kopek pozisyonu gibi kolay 1-2 hareket deneyebilirsin.

Gözün aydın cnm. Ne güzel kavuştun bebişine :) darısı bizim başımıza inşallah Sağlığı kilosu fln iyidir inşallah
Cok sukur canim iyiyiz. Evimize geldik. 3 kg dogdu. Emzirme konusunda sikinti yasiyoruz. Ikimizde acemiyiz. Insallah onu da atlatirsak sorunumuz kalmayacak ☺

Canimmm gozun aydin ☺☺ rabbim saglikli hayirli uzun omur versin insallah

Cok sukur canim iyiyiz. Evimize geldik. 3 kg dogdu. Emzirme konusunda sikinti yasiyoruz. Ikimizde acemiyiz. Insallah onu da atlatirsak sorunumuz kalmayacak ☺
Ayyyyy emzirme bndede war suan mama gogus gdyrz gogusu emiyo ama süt gliyo mu blmiyrum mama takviyesi yapıyorum nasi atlatcaz bu emmyiiii

Ayyyyy emzirme bndede war suan mama gogus gdyrz gogusu emiyo ama süt gliyo mu blmiyrum mama takviyesi yapıyorum nasi atlatcaz bu emmyiiii
Bende ayni canim. Emiyor ama tam doyuyor mu anlamiyorum. Mama takviyesi bizde de var. Birde gogusumu tam kavrayamiyor. Alana kadar cok ugrasiyoruz. Ve cok uyuyor uyandirmaya calisiyorum emzirmek icin uyanmiyor cildirtiyor beni.

Kizzzzzzz aynisiiii yaaaaaa . Soyuyorum yine uyuyoooooo zaten küçük kilosu çok korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…