Anladım Neredesiniz peki ben ankdayım dr arıyorum ya kafayı yicem artıkEvet canim tesekkurr ederiz
AybebnnNe güzel yanında şimdi çok deyişir daha
Amin canm benimmmm tesekkur ederim :))Cok gecmis olsun canim bebegine kavustun sonunda. Saglicakla büyüt insallah yaşı uzun Bahtı güzel olsun
Oyyyy kuzu geldi miiiii:))))))Evet canim tesekkurr ederiz
Bnm Dr um öyle oldu dye aldı canm hmde nrml doğumla harikaydı iyiki guwenmisim dktruma çok memnunum allahım a sukur bebeğim çok iyi hc br şeyi yok kilsu 2330 gr bde dusun yani azcik ona rağmen . Kesinlikle alınsın derse bekleme ama bnm sikintim plasentadaydiiYaa seydaa ben napıcaksam çok kafam karışık satıma göre 38 hafta çıkıyo ama usg 35 çıkıyo nolcak bilmiyorum
Çok geçmiş olsun gözünüz aydın sağlıkla büyütün inşallahKizlar bizde kavustuk oglusumuza cok sukur iyiyiz.☺ darisi sizlere olsun insallah ☺☺☺
Bu bebekler kasımı beklemiyor çok ilginç. Doktorun iyi ise güven bence sonuç önemli sağlıklı olsun gerisi önemli değilArkadaslar bugün benim kontrolum vardı. Doktor bebegimin ters oldugunu çarşamba gününe kadar donmesse sezaryenle alırız dedi. Ben şoklardayim yaa ilk bebegim normal doğmuştu. Buda normal olsun cok istiyorum. Carsamba gününe kadar döner mi acaba. Gercekten sezaryen olmak hic istemiyorum
Çok sevindim adına kuzum hangi dr hangi şehirdesin ki ben ankdayımBnm Dr um öyle oldu dye aldı canm hmde nrml doğumla harikaydı iyiki guwenmisim dktruma çok memnunum allahım a sukur bebeğim çok iyi hc br şeyi yok kilsu 2330 gr bde dusun yani azcik ona rağmen . Kesinlikle alınsın derse bekleme ama bnm sikintim plasentadaydii
Gözünüz aydın olsun canım. Rabbim hayırlı uzun ömür versin.Kizlar bizde kavustuk oglusumuza cok sukur iyiyiz.☺ darisi sizlere olsun insallah ☺☺☺
Doktorum cok iyi ve ilgilenen birisi gercekten hep bu durumu yasamaktan korkmustum. Korktugum başıma geldi sonunda. Tek ümidim 5 gün icinde dönmesi.Bu bebekler kasımı beklemiyor çok ilginç. Doktorun iyi ise güven bence sonuç önemli sağlıklı olsun gerisi önemli değil
cnm bebeğin dönmesini sağlayan bazı egzersizler var internetten bakıp onları dene. Benim de 36. haftada tersti, bir kaçını yaptım sonra döndü. Belki tesadüf olmuştur bilemiyorum ama denemeye değer. Hatta bir kaç hareketten sonra bebek bütün gece kıpır kıpırdı.Doktorum cok iyi ve ilgilenen birisi gercekten hep bu durumu yasamaktan korkmustum. Korktugum başıma geldi sonunda. Tek ümidim 5 gün icinde dönmesi.
Gözün aydın cnm. Ne güzel kavuştun bebişine :) darısı bizim başımıza inşallahKizlar bizde kavustuk oglusumuza cok sukur iyiyiz.☺ darisi sizlere olsun insallah ☺☺☺
Evet gördüm denesem mi denemesem mi karar veremedim. Yanlış bisey yaparım hersey daha kötü olur diye korkuyorumcnm bebeğin dönmesini sağlayan bazı egzersizler var internetten bakıp onları dene. Benim de 36. haftada tersti, bir kaçını yaptım sonra döndü. Belki tesadüf olmuştur bilemiyorum ama denemeye değer. Hatta bir kaç hareketten sonra bebek bütün gece kıpır kıpırdı.
Zor olanlari deneme sonucta artik cok ilerledi haftamiz ama kopek pozisyonu gibi kolay 1-2 hareket deneyebilirsin.Evet gördüm denesem mi denemesem mi karar veremedim. Yanlış bisey yaparım hersey daha kötü olur diye korkuyorum
Cok sukur canim iyiyiz. Evimize geldik. 3 kg dogdu. Emzirme konusunda sikinti yasiyoruz. Ikimizde acemiyiz. Insallah onu da atlatirsak sorunumuz kalmayacak ☺Gözün aydın cnm. Ne güzel kavuştun bebişine :) darısı bizim başımıza inşallahSağlığı kilosu fln iyidir inşallah
Mersindeyim canim benAnladım Neredesiniz peki ben ankdayım dr arıyorum ya kafayı yicem artık
Canimmm gozun aydin ☺☺ rabbim saglikli hayirli uzun omur versin insallahBnm Dr um öyle oldu dye aldı canm hmde nrml doğumla harikaydı iyiki guwenmisim dktruma çok memnunum allahım a sukur bebeğim çok iyi hc br şeyi yok kilsu 2330 gr bde dusun yani azcik ona rağmen . Kesinlikle alınsın derse bekleme ama bnm sikintim plasentadaydii
Ayyyyy emzirme bndede war suan mama gogus gdyrz gogusu emiyo ama süt gliyo mu blmiyrum mama takviyesi yapıyorum nasi atlatcaz bu emmyiiiiCok sukur canim iyiyiz. Evimize geldik. 3 kg dogdu. Emzirme konusunda sikinti yasiyoruz. Ikimizde acemiyiz. Insallah onu da atlatirsak sorunumuz kalmayacak ☺
Bende ayni canim. Emiyor ama tam doyuyor mu anlamiyorum. Mama takviyesi bizde de var. Birde gogusumu tam kavrayamiyor. Alana kadar cok ugrasiyoruz. Ve cok uyuyor uyandirmaya calisiyorum emzirmek icin uyanmiyor cildirtiyor beni.Ayyyyy emzirme bndede war suan mama gogus gdyrz gogusu emiyo ama süt gliyo mu blmiyrum mama takviyesi yapıyorum nasi atlatcaz bu emmyiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?