Kizlar mama yedigi icin cok uyuyor muhtemelen. Sutlerinizi sagmayi deneyin o zaman hem sut cok artiyor hem de emince ne kadar sut geldigini goruyorsunuz. Kuzenim yeni dogum yapti sagdi sutunu ilk gunler 20-30 ml sut cikiyordu simdi 100 ml sut cikiyor hic mama vermedi. Sonuna kadar memeye zorlayin derim ben.Bende ayni canim. Emiyor ama tam doyuyor mu anlamiyorum. Mama takviyesi bizde de var. Birde gogusumu tam kavrayamiyor. Alana kadar cok ugrasiyoruz. Ve cok uyuyor uyandirmaya calisiyorum emzirmek icin uyanmiyor cildirtiyor beni.
Aynen ya Bnmde 26 kasım diyolardı şimdi kasım başı falan yada ortası herkes diyo kasımı görse iyi valla die :)Bu bebekler kasımı beklemiyor çok ilginç. Doktorun iyi ise güven bence sonuç önemli sağlıklı olsun gerisi önemli değil
Allahım allahım hanımlar doğurdu simdi bebek emmiyo doymuyo derdine düştüler. Ben hala doguracam da sütüm gelecek de emzirecem de oooo daha cok var.Kizzzzzzz aynisiiii yaaaaaa . Soyuyorum yine uyuyoooooozaten küçük kilosu çok korkuyorum
Al bendende o kadar hahaAllahım allahım hanımlar doğurdu simdi bebek emmiyo doymuyo derdine düştüler. Ben hala doguracam da sütüm gelecek de emzirecem de oooo daha cok var.Uff beklemekten sıkıldım.
Hep bu Şeyda nin yüzündenKasım bebeklerı acelecı cıktı bende tırstım eksıklerımı gıderdım bugun
Cnm sutum geliyorKizlar mama yedigi icin cok uyuyor muhtemelen. Sutlerinizi sagmayi deneyin o zaman hem sut cok artiyor hem de emince ne kadar sut geldigini goruyorsunuz. Kuzenim yeni dogum yapti sagdi sutunu ilk gunler 20-30 ml sut cikiyordu simdi 100 ml sut cikiyor hic mama vermedi. Sonuna kadar memeye zorlayin derim ben.
İki saatte bir 30 cc içiyor çok mu? Ya bn anlmdim bu isii hiç sağ memeden süt geliyor bazen . Ama yine de mama alıyor offffffffff yaaaaaaaaaaKızlar mama vermeyin az verseniz bile tok tutuyor sağlıklı emmezlerse sütünüz çoğalmaz. Mideleri çok küçük zaten emmediğini sağıp buzluğa atın derim ben
Bekleyin geliyorumEeee hdi sende duş pesimizeee :) bzm bebisler 20 ekim 21 ekim :))))
Bence mutlaka dene, bide bebekle konushup ikna etmeyi dene. Benim bi arkadash internetten oyle bisheyler okuyunca denedi ve gerchekten anne sozu dinleyip dondu bebishEvet gördüm denesem mi denemesem mi karar veremedim. Yanlış bisey yaparım hersey daha kötü olur diye korkuyorum
Canm suru
Cnm sutum geliyor
İki saatte bir 30 cc içiyor çok mu? Ya bn anlmdim bu isii hiç sağ memeden süt geliyor bazen . Ama yine de mama alıyor offffffffff yaaaaaaaaaa(((((( napimm ki bna akıl werin nolur
canim once emzirmeyi deniyorum. Gogus ucunu tam kavrayamiyor. Oyle olunca sinirleniyior basiyor cigligi. Deniyorum hep baktim olmuyor sut sagiyorum. Onu veriyorum. Sut az cikarsa mama veriyorum. Bende mama vermek istemiyorum ama ac kaldigini dusununce veriyorum mecbur. Insallah gogusumu alir bir an once tam anlamiylaKizlar mama yedigi icin cok uyuyor muhtemelen. Sutlerinizi sagmayi deneyin o zaman hem sut cok artiyor hem de emince ne kadar sut geldigini goruyorsunuz. Kuzenim yeni dogum yapti sagdi sutunu ilk gunler 20-30 ml sut cikiyordu simdi 100 ml sut cikiyor hic mama vermedi. Sonuna kadar memeye zorlayin derim ben.
haahahhaHep bu Şeyda nin yüzündenkonuyu acan kendisi erken doguran gene kendisi yetmiyormuş gibi bizide pesinden sürüklüyor
Hic belli olmaz canim. Biliyorsun ki Kasım bebekleri erkenci çıktılarYa bende de akşamlar i adet sancısı gibi ağrılar başladı. Bende mi erken dogurcam acaba
bende de var o sancilardan, bide ara sira sirtim da agriyor ama doktorda achiklik vs olmadigi ichin erken dogum belirtileri yok dedi doktor :)Ya bende de akşamlar i adet sancısı gibi ağrılar başladı. Bende mi erken dogurcam acaba
Ewet hastanede de böyle yaptım şuan sutum artık geliyor mamayi kescem yawas yawasCnm mama vermeni doktor mu söyledi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?