2016 kasım erkek anneleriiiii

Kizzzzzzz aynisiiii yaaaaaa . Soyuyorum yine uyuyoooooo zaten küçük kilosu çok korkuyorum

Bende ayni canim. Emiyor ama tam doyuyor mu anlamiyorum. Mama takviyesi bizde de var. Birde gogusumu tam kavrayamiyor. Alana kadar cok ugrasiyoruz. Ve cok uyuyor uyandirmaya calisiyorum emzirmek icin uyanmiyor cildirtiyor beni.
Kizlar mama yedigi icin cok uyuyor muhtemelen. Sutlerinizi sagmayi deneyin o zaman hem sut cok artiyor hem de emince ne kadar sut geldigini goruyorsunuz. Kuzenim yeni dogum yapti sagdi sutunu ilk gunler 20-30 ml sut cikiyordu simdi 100 ml sut cikiyor hic mama vermedi. Sonuna kadar memeye zorlayin derim ben.

Bn
Bu bebekler kasımı beklemiyor çok ilginç. Doktorun iyi ise güven bence sonuç önemli sağlıklı olsun gerisi önemli değil
Aynen ya Bnmde 26 kasım diyolardı şimdi kasım başı falan yada ortası herkes diyo kasımı görse iyi valla die :)

Kızlar mama vermeyin az verseniz bile tok tutuyor sağlıklı emmezlerse sütünüz çoğalmaz. Mideleri çok küçük zaten emmediğini sağıp buzluğa atın derim ben

Kizzzzzzz aynisiiii yaaaaaa . Soyuyorum yine uyuyoooooo zaten küçük kilosu çok korkuyorum
Allahım allahım hanımlar doğurdu simdi bebek emmiyo doymuyo derdine düştüler. Ben hala doguracam da sütüm gelecek de emzirecem de oooo daha cok var. Uff beklemekten sıkıldım.

Kasım bebeklerı acelecı cıktı bende tırstım eksıklerımı gıderdım bugun

Canm suru
Cnm sutum geliyor
Kızlar mama vermeyin az verseniz bile tok tutuyor sağlıklı emmezlerse sütünüz çoğalmaz. Mideleri çok küçük zaten emmediğini sağıp buzluğa atın derim ben
İki saatte bir 30 cc içiyor çok mu? Ya bn anlmdim bu isii hiç sağ memeden süt geliyor bazen . Ama yine de mama alıyor offffffffff yaaaaaaaaaa (((((( napimm ki bna akıl werin nolur

Sheyda ve Nil, tebrik ederm, Allah anali babali buyutsun. Ne isim taktiniz? :))
Walla bizim daha 1 ayimi var, siz shimdiden emzirme derdindesinZ, bize daha cooook var. Gece uykusuzlugu ve zaman da gechmiyor ki bi turlu :))

Evet gördüm denesem mi denemesem mi karar veremedim. Yanlış bisey yaparım hersey daha kötü olur diye korkuyorum
Bence mutlaka dene, bide bebekle konushup ikna etmeyi dene. Benim bi arkadash internetten oyle bisheyler okuyunca denedi ve gerchekten anne sozu dinleyip dondu bebish ve tabi kolay olan ekzersizleri yap. Kolay gelsin

Canm suru

Cnm sutum geliyor

İki saatte bir 30 cc içiyor çok mu? Ya bn anlmdim bu isii hiç sağ memeden süt geliyor bazen . Ama yine de mama alıyor offffffffff yaaaaaaaaaa (((((( napimm ki bna akıl werin nolur

Cnm mama vermeni doktor mu söyledi?

canim once emzirmeyi deniyorum. Gogus ucunu tam kavrayamiyor. Oyle olunca sinirleniyior basiyor cigligi. Deniyorum hep baktim olmuyor sut sagiyorum. Onu veriyorum. Sut az cikarsa mama veriyorum. Bende mama vermek istemiyorum ama ac kaldigini dusununce veriyorum mecbur. Insallah gogusumu alir bir an once tam anlamiyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…