- 31 Mart 2016
- 487
- 153
- 103
- 36
Tesekkur ederiz canimm. Darisi size insallah. Rabbim sizi de saglikli bir sekilde kavustursun. Inan son bir hafta girdiginde o zman hic mi hic gecmiyormus gibi gelecek ☺ dogdu rahatladik biz. Zaman hizlandi 3. Gunumuzdeyiz bile ☺☺Sheyda ve Nil, tebrik ederm, Allah anali babali buyutsun. Ne isim taktiniz? :))
Walla bizim daha 1 ayimi var, siz shimdiden emzirme derdindesinZ, bize daha cooook var. Gece uykusuzlugu ve zaman da gechmiyor ki bi turlu :))
Canim zaten süt 3 gün sonra geliyo goguslerin bile sızlar çocuğa çok gelince süt benim ilk hamileligimde öyle oldu 3 gün ağladım gece sabaha kadar çok acidiEwet hastanede de böyle yaptım şuan sutum artık geliyor mamayi kescem yawas yawas
Canim gozun aydin Allah analı babalı büyütsün insallahTesekkur ederiz canimm. Darisi size insallah. Rabbim sizi de saglikli bir sekilde kavustursun. Inan son bir hafta girdiginde o zman hic mi hic gecmiyormus gibi gelecek ☺ dogdu rahatladik biz. Zaman hizlandi 3. Gunumuzdeyiz bile ☺☺
Ben bırıncı çocuğumu 25 gün önce doğurmuş kadınım gaza getırmeyın bunuda doğururumEeee hdi sende duş pesimizeee :) bzm bebisler 20 ekim 21 ekim :))))
Bugün çantamı hazırladımHic belli olmaz canim. Biliyorsun ki Kasım bebekleri erkenci çıktılar
Bana da aynısını dedi canım yaa. Bel ağrısı akşam çok fena hatta şu an sızım sızım sızlıyor.bende de var o sancilardan, bide ara sira sirtim da agriyor ama doktorda achiklik vs olmadigi ichin erken dogum belirtileri yok dedi doktor :)
Tesekkur ederiz :) wala canm ben hala inanmıyorum anne olduğuma ne güzel bir duyguymus rabbim herkese nasip etsin inşallah. Kafam gzum derken doğdu bzm oglanlr sizde sağlıkla alın kucağınıza inşallah :)Tesekkur ederiz canimm. Darisi size insallah. Rabbim sizi de saglikli bir sekilde kavustursun. Inan son bir hafta girdiginde o zman hic mi hic gecmiyormus gibi gelecek ☺ dogdu rahatladik biz. Zaman hizlandi 3. Gunumuzdeyiz bile ☺☺
Sheyda merhaba. senin erken dogum suni sanchilarla yaptilar demi? yani sezaryen deil?Tesekkur ederiz :) wala canm ben hala inanmıyorum anne olduğuma ne güzel bir duyguymus rabbim herkese nasip etsin inşallah. Kafam gzum derken doğdu bzm oglanlr sizde sağlıkla alın kucağınıza inşallah :)
canım soyle anlatım ben sana ozaman . sabah gttım 9 da allttan muayne ettı we fıtıl attı o bende sancı baslattı nst baglı kaldım 2 saat sancılarım 75 e cıktı. sancım wr dı yanı . dayanılmıcak gbı brsey degıl adet agrısının bı tık fazlası oyle solım... sonra benı dogum yaptıktan sonra kı kalcam odaya aldılar. orda 1 saat gecrdım. sancıar dewam tabı we gttıkce sancı gelme sıklıgı artıyor we agrısı daa. saat sabah 9 dan oglen 1 e kadr acılmam sadece 2 cm oldu. benı dogum odasına aldılar orda beklemeye basladım. bende bakterı cıktı dogumda cocuga gecmesın dıye serum takıtılar ayrıca bna. dogum odasına gectkten sonra saat 15:00 oldu ıste ben dayanamamaya basladım we epıdural ıstedım hemsreler de dayanamazsın cunku dogumun bu acıklıga gore teee sabaha karsı olur dedı bna. sonra epıdural aldım bende skolyz hastalıgı oldugu ıcın epıdural bende tutmadı.. we o sancı ıgne olmama ragmen gecmedı. saat 16 oldu 2. ılac werıldı sırtımdan tutmadı epıdural ama agrım geldıkce morfını bastılar etkı etmese de... bı anda sıcaklık hıssettım malum yerde :) afedersınız buyuk abdestımı yapıyrum sandım. esıme soyledım hemsre ıle basımdalardı zaten hemsre bı baktı cocuk kafası gorunuyomus. yanı bnm bı anda 3 cm ken acılmam , 10 cm oldu we bebek 10 dk da dogdu 16.20 bebegım kucagımdaydı. doktrlr sok oldu hepsı kosturarak geldı basıma :)))) allaha sukur oglum we bende ıyıyız 1 saat sonra ben ayaktaydım . 2 gun hastanede yattım 3. gun ewe gelıp yemek yaptım kımsem yok yanımda esımden baska hatta 4. gunu mısafrlerım geldı hzmet ettım . kesınlıkle kesnlıkle NORMAL DOGUMMMM ARKADSLARRRRRR....tabı ben canadadayım canım prosedur bu sekıldeydı ıns yardımcı olur:))allah hayrlı brseklde kucagına almayı nasıp etsın . bol bol dua et bn cok ettımm ve babannem bana hatım ındırmıstı aklında olsunn:)Sheyda merhaba. senin erken dogum suni sanchilarla yaptilar demi? yani sezaryen deil?
nasil gechdi, zormu biraz anlatsan :) bana da 38.haftada suni sancilarla doguma alacaklari soylediler de endishe ediyorm biraz
oyyy, cok saol Sheyda. ben de Almanyadayim, bebek ichin fetal macrosomie tanisi kondu ve doguma kadar beklersek sezaryenle almak zorunda kalicaz, o yuzden 38+0'da suni sancilarla doguma alalim dediler, sancilar dayanilmaz olursa epudrial yapicaklari da soylediler. bakteri tanisi ichin analizleri aldilar, eger varsa shimdiden tedaviye bashlariz dediler bbebege gechmemesi ichin, yada dogumda yapilir dedi sende oldugu gibi. hershey iyi olucak diye inaniyorum ama yine de ishte endishe etmeden duramiyorum. bebek o haftaya kadar daha da buyurse ve bende dogum sirasinda yirtiklar olur diye de endishe ediyorumcanım soyle anlatım ben sana ozaman . sabah gttım 9 da allttan muayne ettı we fıtıl attı o bende sancı baslattı nst baglı kaldım 2 saat sancılarım 75 e cıktı. sancım wr dı yanı . dayanılmıcak gbı brsey degıl adet agrısının bı tık fazlası oyle solım... sonra benı dogum yaptıktan sonra kı kalcam odaya aldılar. orda 1 saat gecrdım. sancıar dewam tabı we gttıkce sancı gelme sıklıgı artıyor we agrısı daa. saat sabah 9 dan oglen 1 e kadr acılmam sadece 2 cm oldu. benı dogum odasına aldılar orda beklemeye basladım. bende bakterı cıktı dogumda cocuga gecmesın dıye serum takıtılar ayrıca bna. dogum odasına gectkten sonra saat 15:00 oldu ıste ben dayanamamaya basladım we epıdural ıstedım hemsreler de dayanamazsın cunku dogumun bu acıklıga gore teee sabaha karsı olur dedı bna. sonra epıdural aldım bende skolyz hastalıgı oldugu ıcın epıdural bende tutmadı.. we o sancı ıgne olmama ragmen gecmedı. saat 16 oldu 2. ılac werıldı sırtımdan tutmadı epıdural ama agrım geldıkce morfını bastılar etkı etmese de... bı anda sıcaklık hıssettım malum yerde :) afedersınız buyuk abdestımı yapıyrum sandım. esıme soyledım hemsre ıle basımdalardı zaten hemsre bı baktı cocuk kafası gorunuyomus. yanı bnm bı anda 3 cm ken acılmam , 10 cm oldu we bebek 10 dk da dogdu 16.20 bebegım kucagımdaydı. doktrlr sok oldu hepsı kosturarak geldı basıma :)))) allaha sukur oglum we bende ıyıyız 1 saat sonra ben ayaktaydım . 2 gun hastanede yattım 3. gun ewe gelıp yemek yaptım kımsem yok yanımda esımden baska hatta 4. gunu mısafrlerım geldı hzmet ettım . kesınlıkle kesnlıkle NORMAL DOGUMMMM ARKADSLARRRRRR....tabı ben canadadayım canım prosedur bu sekıldeydı ıns yardımcı olur:))allah hayrlı brseklde kucagına almayı nasıp etsın . bol bol dua et bn cok ettımm ve babannem bana hatım ındırmıstı aklında olsunn:)
Bende yırtık olmadı oyuzden dikilmedi canım benim.bebek braz küçük dogdu :))oyyy, cok saol Sheyda. ben de Almanyadayim, bebek ichin fetal macrosomie tanisi kondu ve doguma kadar beklersek sezaryenle almak zorunda kalicaz, o yuzden 38+0'da suni sancilarla doguma alalim dediler, sancilar dayanilmaz olursa epudrial yapicaklari da soylediler. bakteri tanisi ichin analizleri aldilar, eger varsa shimdiden tedaviye bashlariz dediler bbebege gechmemesi ichin, yada dogumda yapilir dedi sende oldugu gibi. hershey iyi olucak diye inaniyorum ama yine de ishte endishe etmeden duramiyorum. bebek o haftaya kadar daha da buyurse ve bende dogum sirasinda yirtiklar olur diye de endishe ediyorum
Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah.. ☺Kasim başlıklı konumuza pazartesi bir ekim sıpası daha ekleniyor arkadaslar :) pazartesi dogumum var. dua edin o güne kadar bizim yaramaz tekrar dönmesin
Amin canım cok saolRabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah.. ☺
Normalde benim de 4 Kasım daydi dogum ama benim ufaklık cok yaramaz. sürekli ters dönüyor. simdilik rahim yoluna girmis ama tam oturmamis hazir dönmüşken alalim dedi doktor. insallah sizde saglicakla kavusursunuz yavrunuzadarısı bizlere ya hayırlısıyla bizde kurtulsak 4 kasımda doktora gidicem bende gün vericek bakalım doktor
Seydacim sen prima aktif mi almistin bebek bezi.? Memnun musun?Bende yırtık olmadı oyuzden dikilmedi canım benim.bebek braz küçük dogdu :))
Seydacim sen prima aktif mi almistin bebek bezi.? Memnun musun?[/QUOTE
Canm ewet prima kullnyrim premium newborn :) memnunum çok . Hediye huggies de geldi onu da kullanicam bi bakalım ama primadan vazgeçmem. Sadece kalmasın diye kullancam
Hayırlı doğumlar tatlım Allah bir avazda kurtarsindarısı bizlere ya hayırlısıyla bizde kurtulsak 4 kasımda doktora gidicem bende gün vericek bakalım doktor
Bir toti dhaaaa mi geliyooorrrrrrrrr ekimdeeeee:))))))))Kasim başlıklı konumuza pazartesi bir ekim sıpası daha ekleniyor arkadaslar :) pazartesi dogumum var. dua edin o güne kadar bizim yaramaz tekrar dönmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?