2016 kasım erkek anneleriiiii

Kasim başlıklı konumuza pazartesi bir ekim sıpası daha ekleniyor arkadaslar :) pazartesi dogumum var. dua edin o güne kadar bizim yaramaz tekrar dönmesin

Cnm artık dönmez bence merak etme. İnş çabucak sağlıkla doğar bebişin

Normalde benim de 4 Kasım daydi dogum ama benim ufaklık cok yaramaz. sürekli ters dönüyor. simdilik rahim yoluna girmis ama tam oturmamis hazir dönmüşken alalim dedi doktor. insallah sizde saglicakla kavusursunuz yavrunuza
İnş. dönmez artık herhalde Rabbim hayırlısıyla kolay doğum nasip etsin sana da canım. benim 18 kasım doğum ama kasım da gel gün vericem dedi bakalım duruma göre ne zaman olursa.

İnş. dönmez artık herhalde Rabbim hayırlısıyla kolay doğum nasip etsin sana da canım. benim 18 kasım doğum ama kasım da gel gün vericem dedi bakalım duruma göre ne zaman olursa.
Güzel dileklerin icin Teşekkürler canim. rabbim senide tez zamanda yavruna kavustursun saglicakla kucagina al insallah

Benim doğumda3 Kasım da olacak sancım oluyor önüne geçemedik nasıl olsa sezeryan olacak diye bekletmiyor doktor

Merhabalar,
Fotoğrafçıyım, doğum fotoğrafçılığı alanında da çalışıyorum. Serbest çalışmalarım için kişisel referans oluşturabilmek amacıyla kısa bir süreliğine ücretsiz çekimler yapmak istiyorum.
Doğum öncesi, doğum anı, bebeğin ilk anları, doğum sonrası fotoğraflarınızı çekmek üzere üsküdar, kadıköy, ataşehir ve ümraniye semtlerinden anne adayları benimle iletişime geçebilir.

Aaa gercektenmi canım sancin mi geldi senin kaçıydi kasimin canım Allah analı babalı büyütsün insallah
Tesekkurler cnm. Kasim 4 olacakti dogum ama 39. Haftada geldi. Gece nisan geldi sonra sabah doktora gittim suyu da azalmis suni sanci verelim dediler. Tam 6 saat sanci cektim ama acilmam olmadi maalesef. Sezeryan ile dogurmak zorunda kaldim

Tesekkurler cnm. Kasim 4 olacakti dogum ama 39. Haftada geldi. Gece nisan geldi sonra sabah doktora gittim suyu da azalmis suni sanci verelim dediler. Tam 6 saat sanci cektim ama acilmam olmadi maalesef. Sezeryan ile dogurmak zorunda kaldim
Anladım canım bizde bugün gittik doktora 39 haftalik yiz haftaya pazar 40 haftam doluyo herşey yolunda agrimda yok 3 gün sonra yine çağırdı almissinya kucana şükür

Hayırlı olsun canım gözün aydın. doğumu devlette mi yaptın özel de mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…