Aynen öyle canim :))B
Bir toti dhaaaa mi geliyooorrrrrrrrr ekimdeeeee:))))))))
Kasim başlıklı konumuza pazartesi bir ekim sıpası daha ekleniyor arkadaslar :) pazartesi dogumum var. dua edin o güne kadar bizim yaramaz tekrar dönmesin
Ayy inşallah dönmez saol canimCnm artık dönmez bence merak etme. İnş çabucak sağlıkla doğar bebişin
Amin inş canım sağolasınHayırlı doğumlar tatlım Allah bir avazda kurtarsin
İnş. dönmez artık herhalde Rabbim hayırlısıyla kolay doğum nasip etsin sana da canım. benim 18 kasım doğum ama kasım da gel gün vericem dedi bakalım duruma göre ne zaman olursa.Normalde benim de 4 Kasım daydi dogum ama benim ufaklık cok yaramaz. sürekli ters dönüyor. simdilik rahim yoluna girmis ama tam oturmamis hazir dönmüşken alalim dedi doktor. insallah sizde saglicakla kavusursunuz yavrunuza
Güzel dileklerin icin Teşekkürler canim. rabbim senide tez zamanda yavruna kavustursun saglicakla kucagina al insallahİnş. dönmez artık herhalde Rabbim hayırlısıyla kolay doğum nasip etsin sana da canım. benim 18 kasım doğum ama kasım da gel gün vericem dedi bakalım duruma göre ne zaman olursa.
Aaa gercektenmi canım sancin mi geldi senin kaçıydi kasimin canım Allah analı babalı büyütsün insallahKizlar ben de dun dogum yaptim. Kasimi bekleyemedi benimkide :)
Aaa sendemi yaa noluyo bu bebeklere böyle anlamadim. neyse cok gecmis olsun ömrü uzun olsun insallahKizlar ben de dun dogum yaptim. Kasimi bekleyemedi benimkide :)
Hayırlı olsun allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsinKizlar ben de dun dogum yaptim. Kasimi bekleyemedi benimkide :)
Sağ sağlim kıcağına alırsın inşallahKasim başlıklı konumuza pazartesi bir ekim sıpası daha ekleniyor arkadaslar :) pazartesi dogumum var. dua edin o güne kadar bizim yaramaz tekrar dönmesin
Amin canim inşallahSağ sağlim kıcağına alırsın inşallah
Tesekkurler cnm. Kasim 4 olacakti dogum ama 39. Haftada geldi. Gece nisan geldi sonra sabah doktora gittim suyu da azalmis suni sanci verelim dediler. Tam 6 saat sanci cektim ama acilmam olmadi maalesef. Sezeryan ile dogurmak zorunda kaldimAaa gercektenmi canım sancin mi geldi senin kaçıydi kasimin canım Allah analı babalı büyütsün insallah
Amin cnm ins sen de kolayca dogum yapar kavusursun bebegine. Ben sezeryan olmak zorunda kaldm maalesefAaa sendemi yaa noluyo bu bebeklere böyle anlamadim. neyse cok gecmis olsun ömrü uzun olsun insallah
Amin cnm insallah. Sen de saglikla kavusursun bebegine insallahHayırlı olsun allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin
Anladım canım bizde bugün gittik doktora 39 haftalik yiz haftaya pazar 40 haftam doluyo herşey yolunda agrimda yok 3 gün sonra yine çağırdı almissinya kucana şükürTesekkurler cnm. Kasim 4 olacakti dogum ama 39. Haftada geldi. Gece nisan geldi sonra sabah doktora gittim suyu da azalmis suni sanci verelim dediler. Tam 6 saat sanci cektim ama acilmam olmadi maalesef. Sezeryan ile dogurmak zorunda kaldim
Senin neden sezaryen canim ters bi durum yoktur insallahAmin cnm ins sen de kolayca dogum yapar kavusursun bebegine. Ben sezeryan olmak zorunda kaldm maalesef
Hayırlı olsun canım gözün aydın. doğumu devlette mi yaptın özel de miTesekkurler cnm. Kasim 4 olacakti dogum ama 39. Haftada geldi. Gece nisan geldi sonra sabah doktora gittim suyu da azalmis suni sanci verelim dediler. Tam 6 saat sanci cektim ama acilmam olmadi maalesef. Sezeryan ile dogurmak zorunda kaldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?