- 31 Mart 2016
- 487
- 153
- 103
- 36
Gözün aydin canim. Rabbim saglikli ve hayirli uzun omur versin insallah ☺Kizlar ben de dun dogum yaptim. Kasimi bekleyemedi benimkide :)
Sendeeeeeeee mi dogurdunnnn kizzzzz :) ben şok ben iptaaaaallllll :)))))) allh analı babalı büyütsün bnm kuzummmmTesekkurler cnm. Kasim 4 olacakti dogum ama 39. Haftada geldi. Gece nisan geldi sonra sabah doktora gittim suyu da azalmis suni sanci verelim dediler. Tam 6 saat sanci cektim ama acilmam olmadi maalesef. Sezeryan ile dogurmak zorunda kaldim
Allah analı babalı büyütsünTesekkurler cnm. Kasim 4 olacakti dogum ama 39. Haftada geldi. Gece nisan geldi sonra sabah doktora gittim suyu da azalmis suni sanci verelim dediler. Tam 6 saat sanci cektim ama acilmam olmadi maalesef. Sezeryan ile dogurmak zorunda kaldim
Amin cnm ins hepimizin bebislerini saglikla anali babali buyutsun Allah :))Sendeeeeeeee mi dogurdunnnn kizzzzz :) ben şok ben iptaaaaallllll :)))))) allh analı babalı büyütsün bnm kuzummmm
Amin hepimizinkini insallah :)Allah analı babalı büyütsün
Senin de cok az kalmis alirsin sen de merak etme :)Anladım canım bizde bugün gittik doktora 39 haftalik yiz haftaya pazar 40 haftam doluyo herşey yolunda agrimda yok 3 gün sonra yine çağırdı almissinya kucana şükür
Hayırlı olsun canım. Güle güle büyütün bebisiBende dogurdum arkadaslarnormal dogum yaptim ama hala sütüm gelmedi
Saol canım cok tesekkur ederimHayırlı olsun canım. Güle güle büyütün bebisi
Hayirli olsun canim. Saglikla buyut insallah ☺☺Bende dogurdum arkadaslarnormal dogum yaptim ama hala sütüm gelmedi
Merhaba canim. Muz, kasar peyniri, kuru badem ve bol sut ic canim. Insallah faydasini gorursun. Bende ayni senin gibi dusunenlerdendim. 3 u gecsin diye cok ugrastim. 3.289 gr idi son ultrasonumda. 3.400 felan dogar diye dusunuyordum. Benim sipa bi dogdu 3 kg. Ama cabuk toparliyor. 3 u gecmesede onemli degil kafana kiloyu takma saglikli olsun yeter ☺ simdiden hayirli dogumlar..Merhaba hepinize bugün tam 37 haftalık olduk oğlumla. Kilosu 2774 gr çıktı. 15 kasımda sezeryanla dünyaya gelecek inşallah. Bu kalan 2 haftada ne yesem içsem bebeğim biraz daha hızlı kilo alır. Çünkü kilo olarak 3ü ne kadar geçerse o kadar daha kolay dış dünyaya adabte oluyor ve vücut ısısını daha iyi koruyabiliyormuş.
Aslında her gün muz yiyorum ve süt içiyorum ama bademle kaşar peynirine de başlayayım Ultrasondaki boy ve kilo tutmayabiliyormuş evet inşallah daha da az değildir kilosu Gerçi sağ salim 37. haftayı bitirdik ya şükürler olsun sağlıkla doğsun dışarıda toparlar dediğin gibiMerhaba canim. Muz, kasar peyniri, kuru badem ve bol sut ic canim. Insallah faydasini gorursun. Bende ayni senin gibi dusunenlerdendim. 3 u gecsin diye cok ugrastim. 3.289 gr idi son ultrasonumda. 3.400 felan dogar diye dusunuyordum. Benim sipa bi dogdu 3 kg. Ama cabuk toparliyor. 3 u gecmesede onemli degil kafana kiloyu takma saglikli olsun yeter ☺ simdiden hayirli dogumlar..
cnm Allah analı babalı büyütsün herkes Ekim annesi oldu :) Sütünü sağmayı dene benim de az geliyordu elektrikli hastane tüpü pompa ile sağdım bugün ilk güne göre 2 kat arttı. Süt kanallarını açıyor pompa kesinlikle tavsiye ederim. Benim bebeğim çok sert ve vakumlu emiyor ama doymuyordu sütü sağınca az olduğunu anladım ama artmaya başladığını görünce inan çok mutlu oldum çünkü mama vermek istemiyorum. inş sütün en kısa sürede artar bebişini bol bol emzirmeye bak.Bende dogurdum arkadaslarnormal dogum yaptim ama hala sütüm gelmedi
cnm benim ulturason 3700 civarıydı bebek 3450 doğdu. son haftalarda bebek hızla kilo alıyor merak etme seninkide alır. Ben çok fazla meyve ve tatlı yiyordum son 1 ayda. o kadar abarttımki doktor artık tatlı yeme bebek 4 olursa çok zorlanırsın demişti. Birde her gün süt içiyordum. İnş bebeğin kilo alır cnm ama almasa bile hiç korkma, doğunca hızla büyüyecektirAslında her gün muz yiyorum ve süt içiyorum ama bademle kaşar peynirine de başlayayım Ultrasondaki boy ve kilo tutmayabiliyormuş evet inşallah daha da az değildir kilosu Gerçi sağ salim 37. haftayı bitirdik ya şükürler olsun sağlıkla doğsun dışarıda toparlar dediğin gibi
Cok tesekkur ederim canım. hastanedeki o vakumu denedim ama damla süt gelmedi. aksam eve gelince sıcak su ve zeytinyağı ile masaj yaptım göğüslerime. sabah bebegi emzirdigimde bebegimin yutkundugunu farkettim. cok şükür sütüm az da olsa gelmeye başladı.cnm Allah analı babalı büyütsün herkes Ekim annesi oldu :) Sütünü sağmayı dene benim de az geliyordu elektrikli hastane tüpü pompa ile sağdım bugün ilk güne göre 2 kat arttı. Süt kanallarını açıyor pompa kesinlikle tavsiye ederim. Benim bebeğim çok sert ve vakumlu emiyor ama doymuyordu sütü sağınca az olduğunu anladım ama artmaya başladığını görünce inan çok mutlu oldum çünkü mama vermek istemiyorum. inş sütün en kısa sürede artar bebişini bol bol emzirmeye bak.
Hic sorun etmeyin bunu. bazen ultrasondaki gibi olmuyo kilo. benim bebegim en son kontrolde 2641 grdi. doktor en fazla 2900 le dogum yaparsin demisti. ama bebegim 3250 gr dogdu. görünenin aksi çıkabilir. stres yapmayin. zayif dogsa bile dogduklarinda hizla kilo aliyorlar.Merhaba hepinize bugün tam 37 haftalık olduk oğlumla. Kilosu 2774 gr çıktı. 15 kasımda sezeryanla dünyaya gelecek inşallah. Bu kalan 2 haftada ne yesem içsem bebeğim biraz daha hızlı kilo alır. Çünkü kilo olarak 3ü ne kadar geçerse o kadar daha kolay dış dünyaya adabte oluyor ve vücut ısısını daha iyi koruyabiliyormuş.
Valla ben cok sıkıntı cekiyorum doymak bilmeyen bi oglum var. göğüslerim desen hep yara oldu. iskence cekiyorum resmen. ahh bide açıktıgı zaman saldirmasi yokmu ben acıdan olüyorum eşim gülmekten ölüyo. simdi düşünüyorum da keske daha önce karar verseymisim cocuk icin. bu duygunun gercekten tarifi yok. onun kokusunu duymak bile bütün acılarımı unutturuyo. darısı başına insallah canımKızlar nasılsınız nasıl gidiyo bebislerle biz daha doğurmadık 3 günümüz var 40 haftam izin bitmesine kendisi gelicegi yok yine suni sancı cekicez heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?