Ne güzel evet ev bile çok güzel kokuyo demi bişey suruyomus un göğsüne biz daha karnımizi seviyoruz bakalım gunum bittigigun alıcak heralde doktor şunu sanciylaValla ben cok sıkıntı cekiyorum doymak bilmeyen bi oglum var. göğüslerim desen hep yara oldu. iskence cekiyorum resmen. ahh bide açıktıgı zaman saldirmasi yokmu ben acıdan olüyorum eşim gülmekten ölüyo. simdi düşünüyorum da keske daha önce karar verseymisim cocuk icin. bu duygunun gercekten tarifi yok. onun kokusunu duymak bile bütün acılarımı unutturuyo. darısı başına insallah canım
Aynen ya evin havasi bile degisiyo. Göğüs icin doktor krem verdi ama ben zeytinyağı sürüyorum o hem yumusatiyo hemde acısını azaltiyoNe güzel evet ev bile çok güzel kokuyo demi bişey suruyomus un göğsüne biz daha karnımizi seviyoruz bakalım gunum bittigigun alıcak heralde doktor şunu sanciyla
Seninde birsey kalmamış gelir yakinda. sağlıcakla gelsin insallahbizim oğluşlar ne zaman gelecek bakalım. :)
amin inş. canım beklemedeyizSeninde birsey kalmamış gelir yakinda. sağlıcakla gelsin insallah
Canim karbonatli suyla temizle iyi geliramin inş. canım beklemedeyiz
Cnm bingildak kucuk olmasiyla ilgili bilgim yok cok gecmis olsun. Benim de azdi sutum simdi cogaldi cok sukur. Bulgur sutumu cok artiirdi benim. Ayrica humana still tea sut arttiran cay iciyorum her gun. Taze meyve kompostosu ve tahin helvasini da doktor onermisti yeni basladim bunlara da. Basta bebegim gunde bir kere kaka yapiyor ve az iciyordu simdi 2-3 saatte bir altini temizliyoruz. Bebegim yeni doymaya basladi yani. Bir de her istediginde mutlaka emzir benimki bazen 2 saat uyanmiyor zorla uyandirip emziriyorum bazen de 15 dkda bir emiyor. Emmesi zaten sutu arttiriyor.Ya arkadaslar sütünüzü artirmak icin neler yaptiniz. benim oglum bi türlü doymuyo. aslında sütüm geliyo ama sanırım bebege yetmiyo her yarim saatte emmek istiyo bazen 10 dakka bile gecmeden emmek istiyo. birde doktor bıngıldagın küçük oldugunu söyledi. internetten araştırdım biraz açıkçası icime bi korku düştü. az önce takip icin götürdüm sürekli takip edilmesi gerektigini soylesiler. napcam ben yaa
Korkma canm yaaa bisey olmaz dua et. Şut için bol bol hurma ye bnm akiyoresmen .bi de ayran çok icyrum we suu kesinlikleeerYa arkadaslar sütünüzü artirmak icin neler yaptiniz. benim oglum bi türlü doymuyo. aslında sütüm geliyo ama sanırım bebege yetmiyo her yarim saatte emmek istiyo bazen 10 dakka bile gecmeden emmek istiyo. birde doktor bıngıldagın küçük oldugunu söyledi. internetten araştırdım biraz açıkçası icime bi korku düştü. az önce takip icin götürdüm sürekli takip edilmesi gerektigini soylesiler. napcam ben yaa
Inşallah canım ya. şimdilik bol bol sıvı tuketiyorum. umarim en kısa zamanda bolca sütüm olurKorkma canm yaaa bisey olmaz dua et. Şut için bol bol hurma ye bnm akiyoresmen .bi de ayran çok icyrum we suu kesinlikleeer
Tahin helvasini bi komşumuz söyledi. dünden beri yiyorum. Bulguru ise denicem.yardimlariniz için çok teşekkür ederimCnm bingildak kucuk olmasiyla ilgili bilgim yok cok gecmis olsun. Benim de azdi sutum simdi cogaldi cok sukur. Bulgur sutumu cok artiirdi benim. Ayrica humana still tea sut arttiran cay iciyorum her gun. Taze meyve kompostosu ve tahin helvasini da doktor onermisti yeni basladim bunlara da. Basta bebegim gunde bir kere kaka yapiyor ve az iciyordu simdi 2-3 saatte bir altini temizliyoruz. Bebegim yeni doymaya basladi yani. Bir de her istediginde mutlaka emzir benimki bazen 2 saat uyanmiyor zorla uyandirip emziriyorum bazen de 15 dkda bir emiyor. Emmesi zaten sutu arttiriyor.
Anaaaa ne çabuk. daha cok küçük ama yaa neyse hayırlı ugurlu olsun. Allah damatligini da gormeyi nasip etsin inşallahKizlar biz bugn sunnetimizi yaptirdik.
Amin insallah. Boylesi daha saglikli doktorlar tavsiye ediyor.Anaaaa ne çabuk. daha cok küçük ama yaa neyse hayırlı ugurlu olsun. Allah damatligini da gormeyi nasip etsin inşallah
Anam bizde o da yok. benimki her 10 dakka da bir emmek istiyo emerken de uyuyup kaliyo bu nedenle gazını cikarmam cok zor oluyo. sürekli ıkınıyo yavrum. bide grip olduk ki sorma gitsin.İkiniyo sürekli dün kakasini sdce 3 kere yapabildi pufffffffff elma yağı falan surdum ama fyda etmedi en son çare zeytinyağı heralde onu da denicem. Sabah yaptı kaka smdi öğleden sonra kdr yapmazsa onu yapcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?