Zaten bebek grip oldu canım ben degil. sanırım dogumhanede üşüdü. eve geldigimizden beri grip. malesef bol bol emzirmekten baska bişi yapamıyorum üstelik göbegimizde düşmedi dahaNpiyonnnn grip için bebkte mi olduuu
Çok geçmiş olsun canm yaaaa dikkt edin kndinizeewZaten bebek grip oldu canım ben degil. sanırım dogumhanede üşüdü. eve geldigimizden beri grip. malesef bol bol emzirmekten baska bişi yapamıyorum üstelik göbegimizde düşmedi daha
Cok teşekkür ederim canım.Çok geçmiş olsun canm yaaaa dikkt edin kndinizeew
Geçmiş olsun canım. Rabbim sifasini versin.Zaten bebek grip oldu canım ben degil. sanırım dogumhanede üşüdü. eve geldigimizden beri grip. malesef bol bol emzirmekten baska bişi yapamıyorum üstelik göbegimizde düşmedi daha
Seninkinn neden gbegi dsmedi cnm ki bnm 5. Gün dstuu Dr a srdun muuZaten bebek grip oldu canım ben degil. sanırım dogumhanede üşüdü. eve geldigimizden beri grip. malesef bol bol emzirmekten baska bişi yapamıyorum üstelik göbegimizde düşmedi daha
Sağol canım amin inşallahGeçmiş olsun canım. Rabbim sifasini versin.
Canm bn hstanden glnce yptrdim. Canada dada hc br şekilde brsey wermiyolar sadece tıklayabilirsiniz dedi Dr bnaArkadaslar göbek kordonu düşmeden bebegi banyo yaptirdiniz mı. yada o sekilde banyo yaptırılır mı. birde doktor bana pansuman yapmam icin bişi vermedi. bebegin gobegine ne ile pansuman yapabilirim
Ayy maşallah yaa. bende bilmiyorum canim neden düşmedi. henuz doktora gitmedim. saglik ocagina gittim ama doktor ben bebeklerden anlamam dedi. carsamba günü cocuk doktoruna götürcemSeninkinn neden gbegi dsmedi cnm ki bnm 5. Gün dstuu Dr a srdun muu
Nasıl yani kordona mı tıkladınCanm bn hstanden glnce yptrdim. Canada dada hc br şekilde brsey wermiyolar sadece tıklayabilirsiniz dedi Dr bna
Yanlış yazmisimmm :))))) yikadim yazcaktim sen hc yikfin mi sen bnden 1 gün snra dgrdun bya oldu. Cnm ya hangi aşamada duşmek üzere fln miNasıl yani kordona mı tıkladın
Valla daha bi 3 gün düşecek gibi durmuyo. baya tutuyo.Yanlış yazmisimmm :))))) yikadim yazcaktim sen hc yikfin mi sen bnden 1 gün snra dgrdun bya oldu. Cnm ya hangi aşamada duşmek üzere fln mi
Mmmmm anladım canm sorarsin Dr a bklim ne dcek ilthp olmasında duser bswer yikiyo musun bebegiValla daha bi 3 gün düşecek gibi durmuyo. baya tutuyo.
Daha 1 kez yikadim. doktor bana yikama dedi ama bebek iyice huzursuz olunca yikamak zorunda kaldim.Mmmmm anladım canm sorarsin Dr a bklim ne dcek ilthp olmasında duser bswer yikiyo musun bebegi
Yıkama mi dedii ilgincccccc. Bebek yikandikca buyur we rahtlarr. İlk defa duyuyorum canım. Bnm Dr um bnm bebk küçük biliyorsun ona rağmen 2 günde 1 yıka. DediDaha 1 kez yikadim. doktor bana yikama dedi ama bebek iyice huzursuz olunca yikamak zorunda kaldim.
Yıkama mi dedii ilgincccccc. Bebek yikandikca buyur we rahtlarr. İlk defa duyuyorum canım. Bnm Dr um bnm bebk küçük biliyorsun ona rağmen 2 günde 1 yıka. DediDaha 1 kez yikadim. doktor bana yikama dedi ama bebek iyice huzursuz olunca yikamak zorunda kaldim.
Evet gobegi dusene kadar yikama dedi. ee sen yikayabiliyosan bende yikarim.Yıkama mi dedii ilgincccccc. Bebek yikandikca buyur we rahtlarr. İlk defa duyuyorum canım. Bnm Dr um bnm bebk küçük biliyorsun ona rağmen 2 günde 1 yıka. Dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?