2016 kasım erkek anneleriiiii

Zaten bebek grip oldu canım ben degil. sanırım dogumhanede üşüdü. eve geldigimizden beri grip. malesef bol bol emzirmekten baska bişi yapamıyorum üstelik göbegimizde düşmedi daha
Seninkinn neden gbegi dsmedi cnm ki bnm 5. Gün dstuu Dr a srdun muu

Arkadaslar göbek kordonu düşmeden bebegi banyo yaptirdiniz mı. yada o sekilde banyo yaptırılır mı. birde doktor bana pansuman yapmam icin bişi vermedi. bebegin gobegine ne ile pansuman yapabilirim

Arkadaslar göbek kordonu düşmeden bebegi banyo yaptirdiniz mı. yada o sekilde banyo yaptırılır mı. birde doktor bana pansuman yapmam icin bişi vermedi. bebegin gobegine ne ile pansuman yapabilirim
Canm bn hstanden glnce yptrdim. Canada dada hc br şekilde brsey wermiyolar sadece tıklayabilirsiniz dedi Dr bna

Seninkinn neden gbegi dsmedi cnm ki bnm 5. Gün dstuu Dr a srdun muu
Ayy maşallah yaa. bende bilmiyorum canim neden düşmedi. henuz doktora gitmedim. saglik ocagina gittim ama doktor ben bebeklerden anlamam dedi. carsamba günü cocuk doktoruna götürcem

Daha 1 kez yikadim. doktor bana yikama dedi ama bebek iyice huzursuz olunca yikamak zorunda kaldim.
Yıkama mi dedii ilgincccccc. Bebek yikandikca buyur we rahtlarr. İlk defa duyuyorum canım. Bnm Dr um bnm bebk küçük biliyorsun ona rağmen 2 günde 1 yıka. Dedi

Daha 1 kez yikadim. doktor bana yikama dedi ama bebek iyice huzursuz olunca yikamak zorunda kaldim.
Yıkama mi dedii ilgincccccc. Bebek yikandikca buyur we rahtlarr. İlk defa duyuyorum canım. Bnm Dr um bnm bebk küçük biliyorsun ona rağmen 2 günde 1 yıka. Dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…