Cnm bnmkiinn 5. Gün dustu göbeği hastanede yıkandı ewe geldim yikadim zaten dustu yani dusene kdr 2 kere yıkanmış oldu. Ama bna Dr yıkama demedi yani bn ilk defa duyuyrum dikkatli brsekilde yikadim bide iyice kurulaman gerek göbeğini tam kuruladindan emn olmalısın .Evet gobegi dusene kadar yikama dedi. ee sen yikayabiliyosan bende yikarim.
Cnm bize doktor alkol verdi. Onu damlatip kuruttuk sadece. Pansuman fln yapmadik. Benim 7. Gun dustu. Biz de gobek dusmeden once banyo yaptik sorun olmuyor merak etmeAyy maşallah yaa. bende bilmiyorum canim neden düşmedi. henuz doktora gitmedim. saglik ocagina gittim ama doktor ben bebeklerden anlamam dedi. carsamba günü cocuk doktoruna götürcem
endeGünaydın kızlar dun akşam 9dan beri kasıklarda acayip batma var. Sanki idrara sıkışmış gibi. Ve sol bacağım kalcamdan çıkmış gibi üstüne basamiyorum. Sol tarafima yatmaktan başka birşey yapamiyorum. Sizde de olmuş muydu? Yarın randevum var bugün gitme imkanım da yok nasıl azalır bu ağrı?
Sağ ol canım çok iyi olur. Ben daha çatı muayenesi de yaptirmadimBende de aynı sıkayetler var haftalarımızda aynı ben bugun kontrole gıdıyorum sorar sızede bılgı verırım
ende
Benım ılk çocuğum sezeryan bunda çatı muayenesi yapılmayacak bakalım hepımız ıcın hayırlısıSağ ol canım çok iyi olur. Ben daha çatı muayenesi de yaptirmadim
İnşallah hayırlı olsun. Benim de ilk. Dr normal gözüküyor dedi.Benım ılk çocuğum sezeryan bunda çatı muayenesi yapılmayacak bakalım hepımız ıcın hayırlısı
Cnm ben doktoruma sordum gayet normal dedı magnezyum almayı arttır ayrıca muz ve soda da tüket dedı.İnşallah hayırlı olsun. Benim de ilk. Dr normal gözüküyor dedi.
Cok gecmis olsun canim. bende öyle birsey olmamıştı sadece krap giriyodu ayaklarima. umarim tez zamanda duzelirsinGünaydın kızlar dun akşam 9dan beri kasıklarda acayip batma var. Sanki idrara sıkışmış gibi. Ve sol bacağım kalcamdan çıkmış gibi üstüne basamiyorum. Sol tarafima yatmaktan başka birşey yapamiyorum. Sizde de olmuş muydu? Yarın randevum var bugün gitme imkanım da yok nasıl azalır bu ağrı?
Çok sağ ol canım. Muz kabız yapıyor. Sodayi da sevmem ama zorla içeceğimCnm ben doktoruma sordum gayet normal dedı magnezyum almayı arttır ayrıca muz ve soda da tüket dedı.
Sağ ol canım ayak bacak krampları zaten rutin olduCok gecmis olsun canim. bende öyle birsey olmamıştı sadece krap giriyodu ayaklarima. umarim tez zamanda duzelirsin
Aman gunlerımız aynı sıra bana geldı Benım planlı sezeryan olacak ama haftaya bakalım bekleyecekmıyız (bu arada Allah analı babalı büyütsün kuzunu )Kızlar bende yaptım doğum dün oğluşumu aldım kucama şükür
Hayirli olsun canım allah uzun ömürler versin saglicakla büyüt yavrunuKızlar bende yaptım doğum dün oğluşumu aldım kucama şükür
Hayırlı olsun canım. Güle güle büyütün bebisi inşallah.Kızlar bende yaptım doğum dün oğluşumu aldım kucama şükür
Göğüs ucuna tatli birseyler sürüp denedin mi. sakın pes edip emzirmeyi birakma. benimde sütüm yetmiyo oglum gece gündüz agliyo. boş memeyi cekip duruyo. doktor mama verebilirsin dedi ama ben vermicem sonuna kadar dayanicam. pes etmek yokKizlarrr benim inatci mi inatci bir oglum var20 gunluk oldu ama hala benim gogusumu almiyor. Ne yapacagimi sasirdim. Almasi icin yapmadigim sey kalmadi. Bundan sonra da alir mi ki gogusumu.
Canim tatli bir seyler surdum. Silikon gogus ucu aldim. Sut sagdim kasikla gogusume dokup cektirmeyee calistik. Her seyi yaptimGöğüs ucuna tatli birseyler sürüp denedin mi. sakın pes edip emzirmeyi birakma. benimde sütüm yetmiyo oglum gece gündüz agliyo. boş memeyi cekip duruyo. doktor mama verebilirsin dedi ama ben vermicem sonuna kadar dayanicam. pes etmek yok
Pes etmek yok demistim ama malesef ben mamaya baslamak zorundayim. az önce doktordan geldim cocugumun gobegi aglamaktan fıtık olmuş. sütüm yetmedigi icin doktor mamaya basla dedi. Üstelik faranjit de olmuş yavrum. sesi falan kısıldı. felegim şaştı resmen bende ne yapacagimi sasirdim artık.Canim tatli bir seyler surdum. Silikon gogus ucu aldim. Sut sagdim kasikla gogusume dokup cektirmeyee calistik. Her seyi yaptimgogusume geldimi basiyor cigligi ne yapacagimi sasirdim
Gecmis olsun canim. Rabbim sifasini versin yavrunun. Benimkide bugun hic durmuyir sabahtan beri uyumadi surekli agliyorPes etmek yok demistim ama malesef ben mamaya baslamak zorundayim. az önce doktordan geldim cocugumun gobegi aglamaktan fıtık olmuş. sütüm yetmedigi icin doktor mamaya basla dedi. Üstelik faranjit de olmuş yavrum. sesi falan kısıldı. felegim şaştı resmen bende ne yapacagimi sasirdim artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?