Saol canım. Allah bütün annelere sabır versin. gercekten annelik en zor meslekmiş. birde caresizlik en kötüsü. rabbim dermanı olmayan dert vermesin kimseyeGecmis olsun canim. Rabbim sifasini versin yavrunun. Benimkide bugun hic durmuyir sabahtan beri uyumadi surekli agliyorkafayi yemek uzereyim
Amin canim benimSaol canım. Allah bütün annelere sabır versin. gercekten annelik en zor meslekmiş. birde caresizlik en kötüsü. rabbim dermanı olmayan dert vermesin kimseye
Cnm kiyamam o minige neden o kadar cok aglamasina izin verdinPes etmek yok demistim ama malesef ben mamaya baslamak zorundayim. az önce doktordan geldim cocugumun gobegi aglamaktan fıtık olmuş. sütüm yetmedigi icin doktor mamaya basla dedi. Üstelik faranjit de olmuş yavrum. sesi falan kısıldı. felegim şaştı resmen bende ne yapacagimi sasirdim artık.
Açlık krizine giriyo canim sütüm yetmiyo mamaya basladim artık baska care kalmadiCnm kiyamam o minige neden o kadar cok aglamasina izin verdin
Oyyyyyy masallahhhh hayırlı olsun canm Allah analı babalı büyütsün kuzumm opuyrum ikinizdeKızlar bende yaptım doğum dün oğluşumu aldım kucama şükür
Oyyyyyy masallahhhh hayırlı olsun canm Allah analı babalı büyütsün kuzumm opuyrum ikinizdeKızlar bende yaptım doğum dün oğluşumu aldım kucama şükür
Canm bence wazgecme emdikce gelirrr sen merk etme ama mama takviyesi de yap aç kalmasın cocukkk yanii dayan canimmm dayanKizlarrr benim inatci mi inatci bir oglum var20 gunluk oldu ama hala benim gogusumu almiyor. Ne yapacagimi sasirdim. Almasi icin yapmadigim sey kalmadi. Bundan sonra da alir mi ki gogusumu.
Ala neden öyle yapiyooo ki sen yediklerine dikkat et baharatlar falan yiyo san tadını degstrr o da emmek istemzzCanim tatli bir seyler surdum. Silikon gogus ucu aldim. Sut sagdim kasikla gogusume dokup cektirmeyee calistik. Her seyi yaptimgogusume geldimi basiyor cigligi ne yapacagimi sasirdim
Sağol canım siz nasil siniz oglusunlaOyyyyyy masallahhhh hayırlı olsun canm Allah analı babalı büyütsün kuzumm opuyrum ikinizde
Bnm bebis sarılık olmadı ilk dgdu 2330 gr hastaneden 2222 gr çıktık . İyi wala bebis napsn büyümeye çalışıyorlar ufaklık :))Sağol canım siz nasil siniz oglusunla
Dogru canım benimkindede yok sarılık hastaneden cikarken bizimki 20 gram vermiş bugün götürdüm 30 gram daha vermiş doktor normal dedi sen mama kullaniyonmu ben kullanmiyorumBnm bebis sarılık olmadı ilk dgdu 2330 gr hastaneden 2222 gr çıktık . İyi wala bebis napsn büyümeye çalışıyorlar ufaklık :))
Yok canm bn mamayi hastanede kullandım tek o da sutum.daha azdı ve tam ucu yoktu aç ti mama werdim ewe geldikten snra 1 kere werdim bisuru mama aldım duruyo öyleDogru canım benimkindede yok sarılık hastaneden cikarken bizimki 20 gram vermiş bugün götürdüm 30 gram daha vermiş doktor normal dedi sen mama kullaniyonmu ben kullanmiyorum
Verme emsin iyi olurYok canm bn mamayi hastanede kullandım tek o da sutum.daha azdı ve tam ucu yoktu aç ti mama werdim ewe geldikten snra 1 kere werdim bisuru mama aldım duruyo öyle
Cnm bizimki 3450 dogdu hastaneden 3320 ciktik. 1. Hafta kontrolunde 3160 grama kadar dusmustu sutum yeni artiyordu o donem. Simdi ise 3400 gr sutum artinca bebegim de kilo almaya basladi cok sukur. Sarilik olmadi bizimki.Kızlar merhaba bebisleriniz sarılık oldumu ilk zamanlar bide 4 gunde kac gram verdi yada kaç gram aldı
Hı mama veriyonun demi sen benimde sutum yeni gelmeye başladı 3 gün agizmi diyolar o geldi 4 gunde 30 giram vermiş benimki doktor iyi dediCnm bizimki 3450 dogdu hastaneden 3320 ciktik. 1. Hafta kontrolunde 3160 grama kadar dusmustu sutum yeni artiyordu o donem. Simdi ise 3400 gr sutum artinca bebegim de kilo almaya basladi cok sukur. Sarilik olmadi bizimki.
Evet oldu ama biz cok cabuk atlattik. 10 gün oldu dogum yapali ve 200 gr almış bebeğimKızlar merhaba bebisleriniz sarılık oldumu ilk zamanlar bide 4 gunde kac gram verdi yada kaç gram aldı
Canim hic ac birakmamamizaa ragmen sarilik oldu benim oglum. 1 gece kuvezde kaldi. Oglum hic kilo vermedi aksine 200 gr aldi 5 gunde.Kızlar merhaba bebisleriniz sarılık oldumu ilk zamanlar bide 4 gunde kac gram verdi yada kaç gram aldı
Canim surekli sutumu sagip veriyorum. Ve hala deniyorum. Almiyor sipa. Denemeye devam edecegim. Insallah alir cok zor oluyor. Sutum azaldi ilk bastakine gore. Umarim geri cekilmez. Mama takviyesi de yapiyorumCanm bence wazgecme emdikce gelirrr sen merk etme ama mama takviyesi de yap aç kalmasın cocukkk yanii dayan canimmm dayan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?