2016 kasım erkek anneleriiiii

Kuzum bi ağrısı falan olabilir gaz gbi unutma ki doymadigi için değil bi ağrısı olduna da d bebek emmek ister..bi yeri agriyor olabilir göz ardı etme. Bence doyuyodur yaa mamaya alıştırma canm bnce . Cisini kc kerr yapıyor kakasini falan ?? Bunlr doyup doymadini gosterr canim. Bide kilo alışı nasıl Dr takip ediyordu r ne diyo mesela gelisimi ile ilgili?? Strrs yapma ozamn sütun daha çok gider rahat ol inan ozamn bebeğin de çok raht oluyorrr tecrübeyle sabit :) opuyrum sizii

Gazı kolay çıkıyo. onun dışında günlük düzenli olarak kakasini yapiyo. daha onceki gunlere bakarak bebegim bugün daha sakin. sanırım yavas yavaş düzene girecek hersey. cok ugrastim mamaya baslamamak icin ama cocuk durmayinca doktor basla dedi.

Canm çok da werme be mama ne bilim yaaa obez oluyor mama alan bebemlerrr

Canm çok da werme be mama ne bilim yaaa obez oluyor mama alan bebemlerrr
Yok canım ben mama verme taraftarı degilim zaten ilk oglumu mama ile büyüttüğüm icin zararlarını biliyorum. sadece günde bir kez mama veriyorum onun dışında kendi sütümü pompa ile sagip acmaya çalışıyorum

Ozamn iyi canm ondan bise olmaaz

Kızlar nasiliniz ya bişey sorucam göbek bağı koparken koku yaptim mi bebislerinizde

merhaba kızlar bi hafta sonra doğum yapıcam inş. ama 3-4 gündür kuru bi öksürük var nasıl geçiricem bilmiyorum doğuma kadar geçiremezsem yandım. bi çaresini bilen var mı

Hı mama veriyonun demi sen benimde sutum yeni gelmeye başladı 3 gün agizmi diyolar o geldi 4 gunde 30 giram vermiş benimki doktor iyi dedi
Yok cnm ben mama vermiyorum sutum gelmeye basladigi icin mamaya baslamadik simdi aliyor kilo cok sukur. Benim sutumu sagmak arttirdi ilk sagimda 10 cc zor cikti simdi 50 cc cikiyor. Kiyafetlerim islanmaya basladi. Ilk zamanlar sıkınca bile sut zor geliyordu

merhaba kızlar bi hafta sonra doğum yapıcam inş. ama 3-4 gündür kuru bi öksürük var nasıl geçiricem bilmiyorum doğuma kadar geçiremezsem yandım. bi çaresini bilen var mı
Cnm normalmi sezeryan mi dusunuyorsun. Eger sezeryan olacaksan oksuruk gecmeli cunku o dikislerle oksurmek korkunc oluyor. Ben normal diye gittim 6 saat sanci cektim acilma olmayinca sezeryan oldum. Gulmek bile cok zordu ilk bir hafta. Simdi cok iyiyim sukur. O bir hafta cok zor gecti

Cnm benim bebegimde hep emmek istiyor hep memede uyuyor. Doktor her istediginde emzir dedi ben de oyle yapiyorum. Gunduz hep 1 saat uyuyor maksimum ama gece hep uyuyor sadece 2 de ve 6da kalkiyor. Biraz buyudukce duzene girecek diye dusunuyorum

Cnm benim bebegimde hep emmek istiyor hep memede uyuyor. Doktor her istediginde emzir dedi ben de oyle yapiyorum. Gunduz hep 1 saat uyuyor maksimum ama gece hep uyuyor sadece 2 de ve 6da kalkiyor. Biraz buyudukce duzene girecek diye dusunuyorum
Bu arada ben artik yatarak emziriyorum cozumu oyle buldum :). Sonra ikimiz de uyuyoruz. Bu arada her banyodan sonra 2-3 saat mutlaka uyuyor ama havalar soguk ben gun asiri yikamaya basladim

Bende yapmadi cnm. Koku ve kanama olursa enfeksiyon olabilir istersen bir doktorunu arayip sor
Dün gittik canım yok enfeksiyon dedi altını iyi silmemissin ondan olmuş tür dedı güzel temizle dedi bende aciyo diye yapamiyodum dünden beri temizliyorum gitti kokusu bugün

Bende dogumdan önce grip olmustum canim. bol bol nane limon kaynattim ictim 3 günde toparlamistim. hamilelikte grip ve öksürük cok zor gercekten gecmis olsun

Bu arada ben artik yatarak emziriyorum cozumu oyle buldum :). Sonra ikimiz de uyuyoruz. Bu arada her banyodan sonra 2-3 saat mutlaka uyuyor ama havalar soguk ben gun asiri yikamaya basladim
Canım yatarak nasıl emziriyosun. ornegin hangi tarafina yattiginda hangi göğsünü emziriyosun. bende yatarak emzirmek istiyorum ama beceremiyorum.

Arkadaşlar bebegim cok huysuz ben kafayi yemek uzereyim artik. emerken göğsümde uyuyup kaliyo. yatağına koyuyorum 10 dakka anca uyuyo sonra yine agliyo. bir tek göğsümde susuyo. sütüm yetmedigi icin ağladığını düşündüm mamaya başladım sonuç yine ayni. doktora götürdüm hersey temiz çıktı. sadece huysuz bir bebek oldugunu söyledi. yorgunum uykusuzum bitkin bi haldeyim. kac gündür 2 ve 4 saat anca uyuyabiliyorum. kayinvalidem de yardımcı oluyo ama oda susturamiyo bitek göğsümde susuyo. bu bebegi sakinlestirmenin bir yolu yokmu. ben ne yapsam bebek sakinlesir yada ne yersem sütten bebege gecer de sakinlesir.

Canım yatarak nasıl emziriyosun. ornegin hangi tarafina yattiginda hangi göğsünü emziriyosun. bende yatarak emzirmek istiyorum ama beceremiyorum.
Yatarak emzirmek küçük çocuklar için tehlikelidir. Emzirirken uykunuz gelir allah korusun boğulma riski vardır.

Aynısı bende dr war geceleri hc uyumuyo sürekli kakasini yaptığı halde bi okunma war we bu onu uyqndiryo ağlaması yok. Gündüz uyuyoo ama geceleri cin gbi. Bnde toplasan geceleri 3 saat falan uyuyorum gndz o uyudunda azcik kestiriyom.yettigi kadr işte gdiyor oylr . Benim de memede uyuyo yatağına koyuyim10 dk snra iknma ile uyaniyo. Ayağımda salliyrum dalnca tam olarak aliyom ayagimdan uyyrsa uyuyo çoğunda da tekrar uyaniyo oyleee geçip gsiuooo iste

Ne zaman düzene girecek bu durum ya artik evin icinde ruh gibi dolanmaya başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…