2016 kasım erkek anneleriiiii

Malesef ki benim oglumda ayni cok huysuz. Gunduz uyuyor gece ayaktayiz. Uyutuyorum surekli ikinma halinde. Gaz sancisi cok fazla hemen geri uyaniyor. Iyanik oldugu zamanlarda oyle yatmiyor yataginda surekli kucak istiyor. Hic bir sey yapamiyorum. Wc bile gidemiyorum dusunun artik. Basiyor cigligi allah yardimcimiz olsun.

Aynı bzimki çok ağlaması yok ama bi an cglik basarrr. Sürekli ikinma geceleri uyumama gnduz alkol almış gbi bayiliyo :) ee isim oluyor yemek temizlik falan derken sağlıklı uyuyamiyrum gndz de artık astım kendimi ((((((

Bebeğimiz emzik tutuyo mu? Hc denediniz mi?????
Canimmm dun ogluma gogusumu verdim aldi cok sukur yarim saat emdi. Ama sadece sag gogusumu verebildim. Sol gogusumde sut kanallari tikanmis dr a gittim antibiyotik verdi. Sertligi yavastan gecti ama gogusumun ucu cok felaket sekilde yara oldu gogus ucu kremi kullaniyorum ama hic fayda etmedi. Simdi de diger gogusumun ucu yara olmaya basladi. Cocuk gece 1 saat emdi. Hic doymamis gibi diger gogusumden sagdigim sutude de icti. Ben bunu kac dk emzircem 1 saat emerse boyle bende gogus ucu felan kalmaz. Siz kac dk emziriyorsunuz. Yeni oldugundan mi bu kadar emdi. Aklimda deli sorular ☺

Aç olduğu için we kok
Aç olduğu için we senin kökünü istediği için canm okdr emdi. Lansinoh diye merhem war kesinlikle tavsiye ederim akşamdan sabaha goguslerin iyileşir. Bnmki en a 10 enfazla 20 dk emiyo arada tabi keyifleri saymazsak . Benim ilk ewe geldim sg gogsum felaket sisti ates yaptı sagdim kanallar açıldı sonra brdaha yumuşacık oldu bebek de zaten dolan memeyi bitiriyoo sıkıntı yasamadim birdaha

Ayyy insallah gecer benimde garmastan pomat verdi dr m onu kullaniyorum bende. Lansinioh vardi ama ablamda getirmisti onunkinin son kullanim tarohi gecmis kremler karisti. Bugun alacam lansinoh insallah duzelir

Ayyy insallah gecer benimde garmastan pomat verdi dr m onu kullaniyorum bende. Lansinioh vardi ama ablamda getirmisti onunkinin son kullanim tarohi gecmis kremler karisti. Bugun alacam lansinoh insallah duzelir
Kesin düzelir akşam.sur sabah hc brsey yokkk okdr iyi br krem yani tek gecerim. D wtamini kullanıyor musun?

Benimki ne gece ne gündüz uyumuyo canim. artik aglamaktan yorgun düşüyor oylelik 2 saat uyuyo onun dışında hep ayaktayim. wc ye giderken bile ya esime ya kayinvalideme birakip oyle gidiyorum. işimiz cok zor allah yardimcimiz olsun

sezeryan canım ilk doğumum sezeryan olduğu için buda sezeryan olucak. o yüzden kara kara düşünüyorum napıcağımı

Bende dogumdan önce grip olmustum canim. bol bol nane limon kaynattim ictim 3 günde toparlamistim. hamilelikte grip ve öksürük cok zor gercekten gecmis olsun
sağol canım şükür grip yok kuru bir öksürük sadece özellikle de geceleri

Canım yatarak nasıl emziriyosun. ornegin hangi tarafina yattiginda hangi göğsünü emziriyosun. bende yatarak emzirmek istiyorum ama beceremiyorum.
benim bebegim gece benimle yatiyor yanima yatiriyorum yan olarak. Sagima yatirinca sag gogsumu soluma yatirinca sol gogsumu emziriyorum. O zaten uykuya dalinca meme agzindan cikiyor yan yatarak uyuyor. Gece sadece 2 de ve 6 da uyaniyor. Yine emzirip uyutuyorum o saatlerde de. Ben bu sekilde gece cok rahat ettim. Yalniz uykum hafif bnm uykunuz agirsa tehlikeli olabilir. Biz 20 gundur boyle deliksiz uyuyoruz. Gunduz ise sadece 1-2 kere deliksiz 2 saat uyuyor onun disinda hep emmek istiyor. Bu arada sagmak sutu cok arttiriyor tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…