Sen mi ben mi sacbasss kafam bi yerde bacak bi yerdeNe zaman düzene girecek bu durum ya artik evin icinde ruh gibi dolanmaya başladım
Aynı benSen mi ben mi sacbasss kafam bi yerde bacak bi yerde
Ahahahahaaah aynen bn yaaaaa :) her halin le guzelsin diyor amaaaaaa inanmiyorummmmmAynı beneşim isten geliyo ne oldu sana böyle kamyon carpmişa dönmüşsün diyo. bilmiyo ki aksama kadar oglu canımı okuyo
Malesef ki benim oglumda ayniArkadaşlar bebegim cok huysuz ben kafayi yemek uzereyim artik. emerken göğsümde uyuyup kaliyo. yatağına koyuyorum 10 dakka anca uyuyo sonra yine agliyo. bir tek göğsümde susuyo. sütüm yetmedigi icin ağladığını düşündüm mamaya başladım sonuç yine ayni. doktora götürdüm hersey temiz çıktı. sadece huysuz bir bebek oldugunu söyledi. yorgunum uykusuzum bitkin bi haldeyim. kac gündür 2 ve 4 saat anca uyuyabiliyorum. kayinvalidem de yardımcı oluyo ama oda susturamiyo bitek göğsümde susuyo. bu bebegi sakinlestirmenin bir yolu yokmu. ben ne yapsam bebek sakinlesir yada ne yersem sütten bebege gecer de sakinlesir.
Aynı bzimki çok ağlaması yok ama bi an cglik basarrr. Sürekli ikinma geceleri uyumama gnduz alkol almış gbi bayiliyo :) ee isim oluyor yemek temizlik falan derken sağlıklı uyuyamiyrum gndz de artık astım kendimiMalesef ki benim oglumda aynicok huysuz. Gunduz uyuyor gece ayaktayiz. Uyutuyorum surekli ikinma halinde. Gaz sancisi cok fazla hemen geri uyaniyor. Iyanik oldugu zamanlarda oyle yatmiyor yataginda surekli kucak istiyor. Hic bir sey yapamiyorum. Wc bile gidemiyorum dusunun artik. Basiyor cigligi allah yardimcimiz olsun.
Benimki tutmuyirdu 2 gundur kırılmısş gibi emiyor emzigi ☺☺☺Bebeğimiz emzik tutuyo mu? Hc denediniz mi?????
Hadi yaaa bnmki denedim öylesine midesi bulandıBenimki tutmuyirdu 2 gundur kırılmısş gibi emiyor emzigi ☺☺☺
Canimmm dun ogluma gogusumu verdim aldi cok sukur yarim saat emdi. Ama sadece sag gogusumu verebildim. Sol gogusumde sut kanallari tikanmis dr a gittim antibiyotik verdi. Sertligi yavastan gecti ama gogusumun ucu cok felaket sekilde yara olduBebeğimiz emzik tutuyo mu? Hc denediniz mi?????
Valla cok ilginc bu sipa birden emzigide aldi gogusumu de aldi ☺ insallah birakmazHadi yaaa bnmki denedim öylesine midesi bulandı
Aç olduğu için we senin kökünü istediği için canm okdr emdi. Lansinoh diye merhem war kesinlikle tavsiye ederim akşamdan sabaha goguslerin iyileşir. Bnmki en a 10 enfazla 20 dk emiyo arada tabi keyifleri saymazsak . Benim ilk ewe geldim sg gogsum felaket sisti ates yaptı sagdim kanallar açıldı sonra brdaha yumuşacık oldu bebek de zaten dolan memeyi bitiriyoo sıkıntı yasamadim birdahaCanimmm dun ogluma gogusumu verdim aldi cok sukur yarim saat emdi. Ama sadece sag gogusumu verebildim. Sol gogusumde sut kanallari tikanmis dr a gittim antibiyotik verdi. Sertligi yavastan gecti ama gogusumun ucu cok felaket sekilde yara oldugogus ucu kremi kullaniyorum ama hic fayda etmedi. Simdi de diger gogusumun ucu yara olmaya basladi. Cocuk gece 1 saat emdi. Hic doymamis gibi diger gogusumden sagdigim sutude de icti. Ben bunu kac dk emzircem 1 saat emerse boyle bende gogus ucu felan kalmaz. Siz kac dk emziriyorsunuz. Yeni oldugundan mi bu kadar emdi. Aklimda deli sorular ☺
Ayyy insallah gecer benimde garmastan pomat verdi dr m onu kullaniyorum bende. Lansinioh vardi ama ablamda getirmisti onunkinin son kullanim tarohi gecmis kremler karisti. Bugun alacam lansinoh insallah duzelirAç olduğu için we kok
Aç olduğu için we senin kökünü istediği için canm okdr emdi. Lansinoh diye merhem war kesinlikle tavsiye ederim akşamdan sabaha goguslerin iyileşir. Bnmki en a 10 enfazla 20 dk emiyo arada tabi keyifleri saymazsak . Benim ilk ewe geldim sg gogsum felaket sisti ates yaptı sagdim kanallar açıldı sonra brdaha yumuşacık oldu bebek de zaten dolan memeyi bitiriyoo sıkıntı yasamadim birdaha
Kesin düzelir akşam.sur sabah hc brsey yokkk okdr iyi br krem yani tek gecerim. D wtamini kullanıyor musun?Ayyy insallah gecer benimde garmastan pomat verdi dr m onu kullaniyorum bende. Lansinioh vardi ama ablamda getirmisti onunkinin son kullanim tarohi gecmis kremler karisti. Bugun alacam lansinoh insallah duzelir
Evet canim kullaniyorum. Insallah oyle olur :) ama gogusumu almasina cok mutlu oldum ya ☺☺Kesin düzelir akşam.sur sabah hc brsey yokkk okdr iyi br krem yani tek gecerim. D wtamini kullanıyor musun?
Benimkine direk dogdugunda verdim hic sıkıntı yasamadim. belli bi süre emiyo ama süt gelmeyince atiyo agzindanBebeğimiz emzik tutuyo mu? Hc denediniz mi?????
Benimki ne gece ne gündüz uyumuyo canim. artik aglamaktan yorgun düşüyor oylelik 2 saat uyuyo onun dışında hep ayaktayim. wc ye giderken bile ya esime ya kayinvalideme birakip oyle gidiyorum. işimiz cok zor allah yardimcimiz olsunMalesef ki benim oglumda aynicok huysuz. Gunduz uyuyor gece ayaktayiz. Uyutuyorum surekli ikinma halinde. Gaz sancisi cok fazla hemen geri uyaniyor. Iyanik oldugu zamanlarda oyle yatmiyor yataginda surekli kucak istiyor. Hic bir sey yapamiyorum. Wc bile gidemiyorum dusunun artik. Basiyor cigligi allah yardimcimiz olsun.
sezeryan canım ilk doğumum sezeryan olduğu için buda sezeryan olucak. o yüzden kara kara düşünüyorum napıcağımıCnm normalmi sezeryan mi dusunuyorsun. Eger sezeryan olacaksan oksuruk gecmeli cunku o dikislerle oksurmek korkunc oluyor. Ben normal diye gittim 6 saat sanci cektim acilma olmayinca sezeryan oldum. Gulmek bile cok zordu ilk bir hafta. Simdi cok iyiyim sukur. O bir hafta cok zor gecti
sağol canım şükür grip yok kuru bir öksürük sadece özellikle de geceleriBende dogumdan önce grip olmustum canim. bol bol nane limon kaynattim ictim 3 günde toparlamistim. hamilelikte grip ve öksürük cok zor gercekten gecmis olsun
benim bebegim gece benimle yatiyor yanima yatiriyorum yan olarak. Sagima yatirinca sag gogsumu soluma yatirinca sol gogsumu emziriyorum. O zaten uykuya dalinca meme agzindan cikiyor yan yatarak uyuyor. Gece sadece 2 de ve 6 da uyaniyor. Yine emzirip uyutuyorum o saatlerde de. Ben bu sekilde gece cok rahat ettim. Yalniz uykum hafif bnm uykunuz agirsa tehlikeli olabilir. Biz 20 gundur boyle deliksiz uyuyoruz. Gunduz ise sadece 1-2 kere deliksiz 2 saat uyuyor onun disinda hep emmek istiyor. Bu arada sagmak sutu cok arttiriyor tavsiye ederim.Canım yatarak nasıl emziriyosun. ornegin hangi tarafina yattiginda hangi göğsünü emziriyosun. bende yatarak emzirmek istiyorum ama beceremiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?