Ben denedim tutmadiBebeğimiz emzik tutuyo mu? Hc denediniz mi?????
Allah annalı babalı büyütsün canimKızlar bende çarşamba günü oğlumu normal doğum ile kucağına aldım. Aşırı gaz sancısı var 1saatlik uykuyla duruyorum. Rabbim herkese nasip etsin inşallah.
Canim gazı olmuyomu öyle uyuyomu bende yatarak emziriyo Rum ama gazı için kaldırıyorum hem benimki bezini açmadan kakasını yapmiyo ikiniyo duruyo altını aciyorum ondan keyiflisi yokbenim bebegim gece benimle yatiyor yanima yatiriyorum yan olarak. Sagima yatirinca sag gogsumu soluma yatirinca sol gogsumu emziriyorum. O zaten uykuya dalinca meme agzindan cikiyor yan yatarak uyuyor. Gece sadece 2 de ve 6 da uyaniyor. Yine emzirip uyutuyorum o saatlerde de. Ben bu sekilde gece cok rahat ettim. Yalniz uykum hafif bnm uykunuz agirsa tehlikeli olabilir. Biz 20 gundur boyle deliksiz uyuyoruz. Gunduz ise sadece 1-2 kere deliksiz 2 saat uyuyor onun disinda hep emmek istiyor. Bu arada sagmak sutu cok arttiriyor tavsiye ederim.
Cok gecmis olsun canim. Sağlıklı uzun ömürlü olsun insallahKızlar bende çarşamba günü oğlumu normal doğum ile kucağına aldım. Aşırı gaz sancısı var 1saatlik uykuyla duruyorum. Rabbim herkese nasip etsin inşallah.
Cok tesekkur ederim canim. evet gerçekten sütü sagmak işe yariyo. süt artmasi icin denemedigim sey kalmadi ama hic birisi işe yaramadi. 4 gündür sütü sagiyorum. baslarda 25 ml anca çıkıyordu. simdi ise 100 ml yi geciyo. git gide artiyo. tabi bu arada aksama kadar elimde su şişesi ile dolasiyorum. su icmek sütü artırıyor gerçektenbenim bebegim gece benimle yatiyor yanima yatiriyorum yan olarak. Sagima yatirinca sag gogsumu soluma yatirinca sol gogsumu emziriyorum. O zaten uykuya dalinca meme agzindan cikiyor yan yatarak uyuyor. Gece sadece 2 de ve 6 da uyaniyor. Yine emzirip uyutuyorum o saatlerde de. Ben bu sekilde gece cok rahat ettim. Yalniz uykum hafif bnm uykunuz agirsa tehlikeli olabilir. Biz 20 gundur boyle deliksiz uyuyoruz. Gunduz ise sadece 1-2 kere deliksiz 2 saat uyuyor onun disinda hep emmek istiyor. Bu arada sagmak sutu cok arttiriyor tavsiye ederim.
gece memede uyudugu icin gazini cikaramiyorum. Omuzuma alip sirtini sivazliyorum ama uyunmadigi icin gazini da cikarmiyor. Bebegim cok gazli degil benim sanirim sadece gunduz cikariyorum gazini ve pek sorun da yasamadik.Canim gazı olmuyomu öyle uyuyomu bende yatarak emziriyo Rum ama gazı için kaldırıyorum hem benimki bezini açmadan kakasını yapmiyo ikiniyo duruyo altını aciyorum ondan keyiflisi yok
Canim benim de öyleydi kiram hiç bişey fayda etmiyo bebek emicek alışıcak gogsün anca geciyoKizlarrrrrr gogusumun ucu cok kotu. Emziremiyorum agridan. Surekli lansinoh suruyorum ama bi iyilesme yok. Ne yapsam gecer. Ne kadar surer boyle.
Ben doktorun verdigi kremi hic kullanamadim canım. Çünkü beb3gim sık emiyo ve silmek gerekiyo o nedenle hep zeytinyağı kullandım. 20 gün oldu ama hala tam duzelmedi. zamanla acısı azaldi sadece. cok zor bi süreç ama gececek merak etmeKizlarrrrrr gogusumun ucu cok kotu. Emziremiyorum agridan. Surekli lansinoh suruyorum ama bi iyilesme yok. Ne yapsam gecer. Ne kadar surer boyle.
Cnm basta oyleydi emdikce geciyor merak etme. Kremini surekli sur bana cok iyi geldi o. Sanirm 1-2 hafta surdu acisi sonra gecti. Benim sutum azken aciiyordu sut artinca gecti sanki bana oyle geldi ya da :)Kizlarrrrrr gogusumun ucu cok kotu. Emziremiyorum agridan. Surekli lansinoh suruyorum ama bi iyilesme yok. Ne yapsam gecer. Ne kadar surer boyle.
Emzirmekten de vazgecme sakin acisa da katlan minigin icin. Dayan biraz duzelir. Emzirmek anne ile bebek arassinda harika bir bag olusturuyor benceKizlarrrrrr gogusumun ucu cok kotu. Emziremiyorum agridan. Surekli lansinoh suruyorum ama bi iyilesme yok. Ne yapsam gecer. Ne kadar surer boyle.
Ala ala lansiboh etki etmedi mi ilgincccc wala bnm 1 gün geçmeden çok iyi yaptı tuhhhhKizlarrrrrr gogusumun ucu cok kotu. Emziremiyorum agridan. Surekli lansinoh suruyorum ama bi iyilesme yok. Ne yapsam gecer. Ne kadar surer boyle.
Benimde öyle canim yaa. gece esim benimle birlikte yalvariyo nolur uyu diye. ama ben sansliyim tabi. kayinvalidem cok yardimci oluyo evin bütün islerini o yapiyo zaten. gündüz iki saat bebege bakiyo bende o sırada uyuyorum.Bzmde gece uykusu yok.gndz iyi uyuyo gece far gbi gozler 3 gundr uyumuyorum baş ağrısından cildricaam. Hamilelik ne gzelmisss bee kizlarrr bazen gece artık yalvarıyorum nolur uyu diye bna boş boş bakiyo :) arada dowusuyoz ama o can caan çok sewiliyoo :)
Bnm yardımcı yok eşten başka saolsub bakiyo ama calsyo o daBenimde öyle canim yaa. gece esim benimle birlikte yalvariyo nolur uyu diye. ama ben sansliyim tabi. kayinvalidem cok yardimci oluyo evin bütün islerini o yapiyo zaten. gündüz iki saat bebege bakiyo bende o sırada uyuyorum.
Canım birde silikon göğüs ucunu deneseydin. belki faydasını görürsün. birde kendi sütünü göğsüne sür cabuk iyilesmesini sagliyo. eger firsatin varsa evin musaitse göğüslerini havalandir emzirdikten sonra ıslak bırakmaTesekkurler kizlar insallah bir an once gecer. Fenalardayim. Cok zormus anne olmak. Hamilelikteki sikintilar hicmis onu anladim. Rabbim yardimiz olsun
Valla işin cok zor o zaman. bebek uyurken sende dinlen ki gece dayanabilesin. bosver ev islerini bi gün dağınık kalsın. hic bisey sen ve bebeginden degerli degilBnm yardımcı yok eşten başka saolsub bakiyo ama calsyo o da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?