2016 kasım erkek anneleriiiii

Tesekkurler kizlar insallah bir an once gecer. Fenalardayim. Cok zormus anne olmak. Hamilelikteki sikintilar hicmis onu anladim. Rabbim yardimiz olsun
Valla kesinlikle hamilelik cok rabat bir donemmis. O zaman ds dogsun artik diyordum surekli. Kiymetini bilemedik o gunlerin

Kizlar dikişleriniz düstü mü. dogum yapalı 20 gün oldu hala dikislerim duruyo ve düşmedi
Bnm dikisim yok wala canm oyuzden bilmiyorum ama bi sağlıkçı olarak ceeap werim zaten eriyen dikiş atmaları gerekiyor. Bu arada sgumun sezeryan miydi nrml mydi

Denedim canim onu bi turlu becerrmedim. Sdurmuyir gogusumde.

Bnm dikisim yok wala canm oyuzden bilmiyorum ama bi sağlıkçı olarak ceeap werim zaten eriyen dikiş atmaları gerekiyor. Bu arada sgumun sezeryan miydi nrml mydi
Normal dogum canım. bana kesik atılmadı o yüzden cok fazla yırtık olustu ve 10 tane dikiş atıldı. sana nasıl dikiş atılmadı yaa masallah ne güzel üstelik ilk dogumun sanırım

Birde ben epidural le dogum yaptım acaba narkozun etkisi yüzünden bu kadar uzun sürmüş olabilir mi. oturup kalkmak iskence gibi geliyo

Birde ben epidural le dogum yaptım acaba narkozun etkisi yüzünden bu kadar uzun sürmüş olabilir mi. oturup kalkmak iskence gibi geliyo
Epidralle ilgili diil canm. eriyen dikiş atmış olmalılar sana. Dr a bi sor bklim canm ewet bnm ilk dgum um boy uzun bide bn çok yurudumm ondan sanrim

Epidralle ilgili diil canm. eriyen dikiş atmış olmalılar sana. Dr a bi sor bklim canm ewet bnm ilk dgum um boy uzun bide bn çok yurudumm ondan sanrim
Ilk dogumum benimde cok kolay olmustu bende cok yürümüstüm ama yinede kesik atıldı. Üstelik bir haftada dikislerim düşmüştü. ikinci ise daha zor oldu. doktor eriyen dikis dedi ama hala duruyo dikislerim. pansuman icin hic bisey verilmedi.

Ne güzel di kışın yok benimde iki tane ama benim çok kanamam oldu rahim im aşaya düştü bebek gelirken anlayamamış doktor kilosunu bebegin büyük olunca oyle oldu

Kizlar annelik nasil gidiyor :)
Bence biraz zormus. Benim bebegim asla benden baskasinda dirmuyor ve uyanikken hep emmek istiyor. Tek sansim gece cok uyuyor olmasi ama gunduz hep memede

Bence biraz zormus. Benim bebegim asla benden baskasinda dirmuyor ve uyanikken hep emmek istiyor. Tek sansim gece cok uyuyor olmasi ama gunduz hep memede
Ne güzel iste canım gece uyuması benimki benimkide iki saatte bi kalkıyor kalmasa bile uyandırıp emziriyorum bide benim sol gogsum intihap kapmış kizardi ilaç kullanıyorum emzir dedi doktor anca öyle geçermiş çok aciyo emzirmek eziyet gibi geliyo

Eyy ahali nereleedesiniz yavvff. kimseden ses soluk çıkmıyor. acaba herkesin cocugu huysuz mu. kimse kulübe girecek fırsat bulamıyor mu. hani söz vermistik hani biz kardeştik, hani birbirimizi unutmayacaktik nerde verilen sözlerşaka yapıyorum tabi. azcık emraha bagladim sanırım. neyse Nasılsıniz arkadaslar bebeklerinizle aralariniz nasıl.

Ahh ahh ben isyanlardayim valla. ne gecem var ne gündüzüm. öylesine huysuz aglayan ve doymayan bi oglum var ki doktor bile illallah dedi. resmen meme tiryakisi oldu bizim sıpa. ben emzirmekten bi hal oldum zaten. bu durumun degismesi icin bol bol dua ediyorum sadece

Benim bebegim sakin pek aglamiyor ama memeden ayrilinca huysuz o yuzden kimse bakmaya yardimci olamiyor ve surekli emziriyorum. Sanirim 2 ay fln boyle oluyormus. Bugn tam 1 aylik oldu bakalim ne olacak. Bugun yemege ciktik ilk defa ve uyanmasin diye dua ettim yemek boyunca :) uyudu cok sukur ama uyansaydi emzirme onlugu ile emzirecektim. Evde olmaktan cok bunaldim benim en buyuk sorunum bu oldu valla. Disari cikmaya da korkuyorm hep emmek istiyor diye . Bakalim bu zor gunlerimiz cabuk gecer insallah. Senin sutun nasil. Benimki azaldi yine sanirm ondsn cok emmek istiyor. Haftaya kontrol var eger 200 gr almazsa mamaya baslayalim dedi doktor

Cnm evet gece uyumasi cok guzel tek sansim bu zaten. Onun disinda hep emiyor. Gunduz de 2-3 saat uyuyor sonra hep yarim saat fln uyuyor. Uyanik oldugu heran da memede.

[QUOTE="elif esin, benimkide gündüz uyuyo normalde evet doymuyomuki acaba günde kaç kere bezini alıyorsun kaka yapınca anlasilmiyomus döndüğü idrarini yapınca anlasiliyomus doktor basla derse balarsin mamaya hem aydami almasimi gerekiyomus 200 gram mi

Bzmki gece hc uyumuyo tek sikintim o . Allahim deliricem sürekli ikiniyo

Anlasiyoruz biz ama gece uyutmuyo kendi de uyumuyo sürekli mizmizz gece ile gündüzü karıştırıyoruz nasıl aliscak blmiyrum çok bitkinim

Çok kez çıktım.bn gezmeye oglusumla gece uyusa çok iyi bebek olcaktaaa iste geceye nasıl alistrcam kizlarrr akıl vwerinnn

Benim bebegimde öyle canım yaa sürekli emmek istiyo her 10 15 dakkada bir emziriyorum. zaten sütüm az geliyo yetmiyo sık emdigi icin ise goguslerim dolmuyo. ben mamaya basladim. 3 gündür rezene çayı içiyorum süt artsin diye baya artti cok şükür.

Bn az gönderim size kizlr bnmde akiyo üstüm basım hep suttt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…