2016 kasım erkek anneleriiiii

Guzel isom en azindan i ù ç yok. Bnmki de kiz da olsa erkek de olsa deniz diordu ya bakalm ben hala karar weremedm tabiki bnm dedigim olcak:)
Canim insallah saglikla kucagina alirsin bebisini ☺ doktorun cinsiyetini bana 11 haftalikken erkege benziyor dedi. 15 haftalikti kesin erkek dedi. Umarim erken gosterir seninki kendini. ☺ hareketlerini de 16 haftalikti ilk hissetigim. Biizmkinin her seyini erken yasadik. Bizi hic merakta koymadi ☺ umarim en kisa zmaanda cinsiyetini ogrenir ve hareketlerini hissedersin.

ya bebekler 42.haftada mı doguyor genellde?? anlamadım bn arkdsım 9 kasımın ustune 2 hafta daha koy dıyor???

ya bebekler 42.haftada mı doguyor genellde?? anlamadım bn arkdsım 9 kasımın ustune 2 hafta daha koy dıyor???
Alir kilo insallah canim yemene biraz dikkat et. Benim bildigim 40 hafta canim. Ama bazi doktorlar normal beklediginde 41-42 haftada da bebek dogabiliyor. Ama 40. Haftadan sonra tehlikeli diye biliyorum. Normal mi istiyorsun dogumu

mıdeeeeemmmmmm felakeetttttt yanıııııııııııııııııııııııyyooooooooooooooooorrrrrrrrrrrrrrrrrrr isyeeeeeeaaaannnnnnn.. bu ne yaaaaaaa

Alir kilo insallah canim yemene biraz dikkat et. Benim bildigim 40 hafta canim. Ama bazi doktorlar normal beklediginde 41-42 haftada da bebek dogabiliyor. Ama 40. Haftadan sonra tehlikeli diye biliyorum. Normal mi istiyorsun dogumu
normal ıstyrum ama bn 42 hafta beklersem bende mıde dıye brsey kalmıcak. ısın tuaf tarafı bn hamılelıgım boyunca hc kusmadım ve brseyden tıksınmedım kı cok fazla yedım 20 kılommm sahıdım . ama bebek zayıf anlamadım kı. annesıne cektı heralde manken olcak oglum

Cok sansliyiz canim. Benimde hic midem bulanmadi ve hic bir seyden tiksinmedim ☺ ama ben ilk aylar cok dikkat ettim ekmek az yedim. Ama simdi halimi gorsen önunu alamiyorum. Ikide bir acikiyorum. toplamda 9 kilo aldim. Minicik bir gobegim var kimse 9. Ayda olduguma inanmiyor

bnmde gobegım yok boy uzuun dkkat cekmıyrum ama kısa olsam war yaaaaaaaaa fıcı gbı olurdum smdıden 20 kılo aldım . ben hc dıkkat etmedım etmıyrum da yememe. ne seker ne tansyon hc brsey cıkmadı sadece bebek zayf gelıyo bna dr . nrmal dyor ama bn oyle dusunmuyrum . mıdem felaket mıdemmm

Canim bebegin kilo almasini ayni senin gibi dusunuyordum artik takmiyorum. Surekli doktoruma bu cocuk neden zayif neden kilo almiyor diye sorup duruyordum. Doktorum her seferinde normal diyordu. Artik alistim sormuyorum ☺ muz kasar peyniri kuruyemis bol ye canim ve sut bol bol ic. Insallah kilo alir

bızım bebısın huyu muz yemeden uyumuyor her gece we hergun muz yıyorum . sut ws. de ıcıyrum nesquıkle yıyrum genelde. ama bakalım ıste ınsallah kılo alır. senınkının kılosu kc pekı suan da?

Herhangi bir ilac kullaniyor musun canim doktoruna soyledin mi
suan daha soylemedım cnku bu hafta cok olmaya basladı. hamılelıgım byunca hc ılac kullanmadım folık asıt b12 harıcınde oyuzden boyle ıdare edyrdum ama bu hafta cok kotulestı. carsamba gnu kntrolum ama kullanıp kullanmama knusunda tereddutteyım. cnku hc ılac kullanmadım bu sekılde sonlansın ıstyrm hamılelıgım .karasızımmm

bızım bebısın huyu muz yemeden uyumuyor her gece we hergun muz yıyorum . sut ws. de ıcıyrum nesquıkle yıyrum genelde. ama bakalım ıste ınsallah kılo alır. senınkının kılosu kc pekı suan da?
Insallah canim. Bir de balli su veya sut ic pekmez ye. Persembe gunu gotmistik doktora 2.730 gr du canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…