2016 kasım erkek anneleriiiii

Bana da malt icecek kapsulu ic dedi doktor solgar marka. Aldim bakalim ise yarayacak mi. Bnmki emzik biberon falan da asla almiyor ben sutumu saginca kasik biberon ile veriyorum. Rezene ben de hergun iciyorum ama bnde cok etkili olmadi

Canim ben kendi kafama göre baslamadim zaten. cok inat ettim mama vermicem diye ama kendimi cok yiprattim bu yüzden doktor kızdı mama takviyesi kullanmami istedi. gunde 5 6 kez kakali bez aliyorum. idrar cok fazla olmuyo

O cok iyi iste. Simdi bende hep sutum az psikolojisi basladi
Sakın oyle düşünme sütün azalir gercekten. ben sütüm az geliyo diye oturup cocuklar gibi agladim. bebegim doymuyo ac kaliyo agliyo diye onunla birlikte bende aglamaya basladim. tabi sütüm anında azaldi. 2 gün boyunca çocuk acliktan durmadi. stres cok kotu gercekten kendini rahat bırak. sütün yettigine inandir kendini. gercekten aradaki farki görürsün.

Uykusuzluktan uçuk çıktı dudagimda wala okdrrr
Cok geçmiş olsun. peki ben biseyi merak ettim dışarı çıktığında yada arabayla gezdiginde bebek uyuyo mu. Çünkü benim bebegim birtek dışarı çıktığımda yada arabaya bindigimizde uyuyo acaba kolik mi diye düşünmeye basladim

Uyuyo canm ewet pusettede sewiyo uyumayı. Ama sesi gürültüyü hc sewmiyo arkdslrla bulustumda mizmizlik ypiyo. Gece uyutmuyo gundz de uyuyo bi gece anlamadım gece neden uyumuyo bide sürekli ikiniyo gece kendini uyandırıyor ikinmaktan

Evet haklisin bu dusunce bile sutu azaltiyor. Bu hafta cok emzirip ve sagip arttirmam lazim. Insallah yani

Canim ben kendi kafama göre baslamadim zaten. cok inat ettim mama vermicem diye ama kendimi cok yiprattim bu yüzden doktor kızdı mama takviyesi kullanmami istedi. gunde 5 6 kez kakali bez aliyorum. idrar cok fazla olmuyo
Cnm benimki gunde 7-8 kere cis yapiyor kaka ise gunde 1 bazen 2 kere

Cnm ikiniyorsa genelde gaz cikarmaya calisiyorlar.

Cnm ne kadar uyuyor senin bebegin gunde. Uzun sure agliyorsa sebepsiz kolik olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…