Ahahahaaa kiyamm ya eskiden burdan cikmazdik smdi gremiyoz grsekte duramiyozz harbidenn isssssyeeeeeaaaaannnnnnnŞu yaramazi bi durdurayim doncem ben size . isyaaaaannnnnnnn
Bana da malt icecek kapsulu ic dedi doktor solgar marka. Aldim bakalim ise yarayacak mi. Bnmki emzik biberon falan da asla almiyor ben sutumu saginca kasik biberon ile veriyorum. Rezene ben de hergun iciyorum ama bnde cok etkili olmadiBenim bebegimde öyle canım yaa sürekli emmek istiyo her 10 15 dakkada bir emziriyorum. zaten sütüm az geliyo yetmiyo sık emdigi icin ise goguslerim dolmuyo. ben mamaya basladim. 3 gündür rezene çayı içiyorum süt artsin diye baya artti cok şükür.
O cok iyi iste. Simdi bende hep sutum az psikolojisi basladiBn az gönderim size kizlr bnmde akiyo üstüm basım hep suttt
Ben cesaret edemedim memeden ayrilmadigi icin bakalim ne kadar Boyle giderÇok kez çıktım.bn gezmeye oglusumla gece uyusa çok iyi bebek olcaktaaa iste geceye nasıl alistrcam kizlarrr akıl vwerinnn
Öyle dusunur sen canm azalır pskolojini düzgün tut lütfen bol bol su iç ben bide ayran ixiuorum çokk fazlaO cok iyi iste. Simdi bende hep sutum az psikolojisi basladi
Acaba doymuyo mu ki neden okdr fazla emiyo canmBen cesaret edemedim memeden ayrilmadigi icin bakalim ne kadar Boyle gider
Canim ben kendi kafama göre baslamadim zaten. cok inat ettim mama vermicem diye ama kendimi cok yiprattim bu yüzden doktor kızdı mama takviyesi kullanmami istedi. gunde 5 6 kez kakali bez aliyorum. idrar cok fazla olmuyo[QUOTE="elif esin, benimkide gündüz uyuyo normalde evet doymuyomuki acaba günde kaç kere bezini alıyorsun kaka yapınca anlasilmiyomus döndüğü idrarini yapınca anlasiliyomus doktor basla derse balarsin mamaya hem aydami almasimi gerekiyomus 200 gram mi
Valla Hayır demem. maşallah bol bol sütün olsun hepBn az gönderim size kizlr bnmde akiyo üstüm basım hep suttt
Valla öyle yaa. simdiler de gözüm hep yatakta bakıp bakıp iç cekiyorum. benim sıpada bunlar iyi günlerin daha ne gördün ki der gibi bakiyoAhahahaaa kiyamm ya eskiden burdan cikmazdik smdi gremiyoz grsekte duramiyozz harbidenn isssssyeeeeeaaaaannnnnnn
Hepimizin canm tesekkur ederimValla Hayır demem. maşallah bol bol sütün olsun hep
Uykusuzluktan uçuk çıktı dudagimda wala okdrrrValla öyle yaa. simdiler de gözüm hep yatakta bakıp bakıp iç cekiyorum. benim sıpada bunlar iyi günlerin daha ne gördün ki der gibi bakiyo
Sakın oyle düşünme sütün azalir gercekten. ben sütüm az geliyo diye oturup cocuklar gibi agladim. bebegim doymuyo ac kaliyo agliyo diye onunla birlikte bende aglamaya basladim. tabi sütüm anında azaldi. 2 gün boyunca çocuk acliktan durmadi. stres cok kotu gercekten kendini rahat bırak. sütün yettigine inandir kendini. gercekten aradaki farki görürsün.O cok iyi iste. Simdi bende hep sutum az psikolojisi basladi
Cok geçmiş olsun. peki ben biseyi merak ettim dışarı çıktığında yada arabayla gezdiginde bebek uyuyo mu. Çünkü benim bebegim birtek dışarı çıktığımda yada arabaya bindigimizde uyuyo acaba kolik mi diye düşünmeye basladimUykusuzluktan uçuk çıktı dudagimda wala okdrrr
Uyuyo canm ewet pusettede sewiyo uyumayı. Ama sesi gürültüyü hc sewmiyo arkdslrla bulustumda mizmizlik ypiyo. Gece uyutmuyo gundz de uyuyo bi gece anlamadım gece neden uyumuyo bide sürekli ikiniyo gece kendini uyandırıyor ikinmaktanCok geçmiş olsun. peki ben biseyi merak ettim dışarı çıktığında yada arabayla gezdiginde bebek uyuyo mu. Çünkü benim bebegim birtek dışarı çıktığımda yada arabaya bindigimizde uyuyo acaba kolik mi diye düşünmeye basladim
Sanirm doymuyor kilo alimi biraz azmis bu hafta emzir cts gel bakalim dedi doktor. Eger 200 gr almazsa mama takviye edelim dedi bakalimAcaba doymuyo mu ki neden okdr fazla emiyo canm
Evet haklisin bu dusunce bile sutu azaltiyor. Bu hafta cok emzirip ve sagip arttirmam lazim. Insallah yaniSakın oyle düşünme sütün azalir gercekten. ben sütüm az geliyo diye oturup cocuklar gibi agladim. bebegim doymuyo ac kaliyo agliyo diye onunla birlikte bende aglamaya basladim. tabi sütüm anında azaldi. 2 gün boyunca çocuk acliktan durmadi. stres cok kotu gercekten kendini rahat bırak. sütün yettigine inandir kendini. gercekten aradaki farki görürsün.
Cnm benimki gunde 7-8 kere cis yapiyor kaka ise gunde 1 bazen 2 kereCanim ben kendi kafama göre baslamadim zaten. cok inat ettim mama vermicem diye ama kendimi cok yiprattim bu yüzden doktor kızdı mama takviyesi kullanmami istedi. gunde 5 6 kez kakali bez aliyorum. idrar cok fazla olmuyo
Cnm ikiniyorsa genelde gaz cikarmaya calisiyorlar.Uyuyo canm ewet pusettede sewiyo uyumayı. Ama sesi gürültüyü hc sewmiyo arkdslrla bulustumda mizmizlik ypiyo. Gece uyutmuyo gundz de uyuyo bi gece anlamadım gece neden uyumuyo bide sürekli ikiniyo gece kendini uyandırıyor ikinmaktan
Cnm ne kadar uyuyor senin bebegin gunde. Uzun sure agliyorsa sebepsiz kolik olabilirCok geçmiş olsun. peki ben biseyi merak ettim dışarı çıktığında yada arabayla gezdiginde bebek uyuyo mu. Çünkü benim bebegim birtek dışarı çıktığımda yada arabaya bindigimizde uyuyo acaba kolik mi diye düşünmeye basladim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?